Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 18 сеп 2025 14:49

tmanolov написа:да попитам сега един такъв въпрос - значи, ако някой нарече някакъв примат мангал, негро, печка, кюмюр или каквото и да е друго, то той незабавно се гони от стадиона, образува се дело, медиите гърмят за расизъм и т.н., но ако същият някой обижда бял треньор, показва му средни пръсти и т.н., то няма проблем и въпросният е герой?!?!?! Може и лузърпулски фенове да се включат в дискусията, тяхното мнение винаги е било "обективно" :mrgreen:

Лека поправка. Разбирам, че не правиш разлика между маймуните и хората, но все пак не наричаш приматите негро,печка и кюмюр, а чернокожите наричаш примати. Точно обратното. Но с тези "знания" си идеален за репортер на ПИК.
По - важното е ти се обясни, че когато наричаш някого негро, печака и т.н. не обиждаш един човек, а голяма група от тях, а когато показваш среден пръст на бял треньор, това е лична обида. Т.е. макар и двете неща да са лоши едното е по - лошо от другото.
Не съм "лъзърпулски" фен, но няма как да не отговоря на глупавия коментар на самоизтъкваш се дълбоко подчертан левскар.......извинявай лузър. Явно имаш лош ден покрай твоя Шиши. 8-)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 сеп 2025 15:11

realno написа:
tmanolov написа:да попитам сега един такъв въпрос - значи, ако някой нарече някакъв примат мангал, негро, печка, кюмюр или каквото и да е друго, то той незабавно се гони от стадиона, образува се дело, медиите гърмят за расизъм и т.н., но ако същият някой обижда бял треньор, показва му средни пръсти и т.н., то няма проблем и въпросният е герой?!?!?! Може и лузърпулски фенове да се включат в дискусията, тяхното мнение винаги е било "обективно" :mrgreen:

Лека поправка. Разбирам, че не правиш разлика между маймуните и хората, но все пак не наричаш приматите негро,печка и кюмюр, а чернокожите наричаш примати. Точно обратното. Но с тези "знания" си идеален за репортер на ПИК.
По - важното е ти се обясни, че когато наричаш някого негро, печака и т.н. не обиждаш един човек, а голяма група от тях, а когато показваш среден пръст на бял треньор, това е лична обида. Т.е. макар и двете неща да са лоши едното е по - лошо от другото.
Не съм "лъзърпулски" фен, но няма как да не отговоря на глупавия коментар на самоизтъкваш се дълбоко подчертан левскар.......извинявай лузър. Явно имаш лош ден покрай твоя Шиши. 8-)

Лелче, не си ти, когато си недоклатена - айде да ти свършват гостите от Червен бряг, че само в г.з. не върви :geek: Когато един нормален човек не прави разлика между примат (отбележи, че казвам примат, а не маймуна, т.е. тези в Европа до някаква стаепен са станали човекоподобни) и маймуна, то самият той/тя заслужава да се върне еволюционно и пак да бъде маймуна!

И хиляда пъти да си напишеш умнокраставите лъжи за свинята, не аз, а твоите вождове седяха в скута му и му написаха Конституция изцяло по негов вкус - или са абсолютно олигофрени, или са леки женички - ти си избери верния отговор. Разликата между мен и теб, освен полът и вагонът изчетени книги, е, че аз имам принципи и мога да мисля аут иф дъ бокс, ти имаш само Упорки и 0 собствена мисъл. Желая ти здраве и успехи
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 сеп 2025 15:18

tmanolov написа:Лелче...

Генератор си на фалшиви новини и манипулации. Това е твоя принцип. Сменяй професията си и от пишман адвокат, хващай микрофоните на Шиши, че има нужда от такива като теб. Не ти ли омръзна от маноловщини.

П.С. Явно имаш шизофриния, щом като "знаеш" че съм "лелка", а се обръщаш към мен в мъжки род. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 сеп 2025 15:40

Ловешките измамници с голяма загуба. :)

https://sportal.bg/news-202509181220180 ... 12rin9ZumA

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 сеп 2025 16:31

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Цял свят е впрегнат само и само да спъва и да спъва и да спъва Kleta mayka Balgaria :lol: :lol: :lol:

Понякога не е много хубаво да си умнокрастав - just saying;)

Е щом казваш , ще трябва да ти се доверя.
Средностатистическия българин умре да е роб , да е преебан от някой , някой друг да му е виновен , че не е успял в живота ......колкото мама му е казвала , че ще успее.
Бас ловя , че до 2-3 месеца тая новата измама с "дигиталния лев" ще удари стотици милиони приходи и от тях под 1% ще се паднат на тъй наречените от теб умнокрасиви - just saying

Какво е това за дигитален лев? А с горното описание отлично отрази умнокраставите - за всичко и навсякъде са виновни копейките и 45 години комунизъм, иначе щяхме да сне you name it ;)

Глупости , комунизма е благословия свише :lol: :lol: :lol: виж как добре се представят всички страни по света докоснали се до тази манна небесна
Манолка , от време на време изскачаш с уникални ...........

А после се смееш на реднеците за 500 години робство и 35 демокрация в кавички. Ми същото е като оправдание за нечожачество - и другаде е имало комунизъм, ма не са такива нихилисти и неможачи като нас

Къде бре Манолка ? Дори 35 години след падането на стената има ясни и огромни разлики в Германия между западната и източната части. Каквото се сетиш - образование , богатство , среден доход , политически пристрастия ......В-С-И-Ч-К-О!
Трябва сигурно 2-3 поколения да минат , които не са имали досег с този рай на земята , а може и повече.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 сеп 2025 16:33

tmanolov написа:
bubka написа:Голем праз как ще наричаш някой чуждестранен клуб :lol: .

абсолютно - всички са ми такива - лузърпул, манафчестър, асанал, чукотка, шити и т.н.

Аз също си имам, даже два, ама чак да тръгна да се впрягам..беше това, ама едно време, са съм предимно айляк :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 сеп 2025 16:33

Изображение
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 сеп 2025 16:37

vlong написа:Нетфликс са объркали коренното население с мигрантите
Поредната гавра

Изображение

Бахти боклуците....

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 сеп 2025 17:04

Dust написа:Изображение

Защо трабанта е с холандски номер?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 сеп 2025 17:06

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:Понякога не е много хубаво да си умнокрастав - just saying;)

Е щом казваш , ще трябва да ти се доверя.
Средностатистическия българин умре да е роб , да е преебан от някой , някой друг да му е виновен , че не е успял в живота ......колкото мама му е казвала , че ще успее.
Бас ловя , че до 2-3 месеца тая новата измама с "дигиталния лев" ще удари стотици милиони приходи и от тях под 1% ще се паднат на тъй наречените от теб умнокрасиви - just saying

Какво е това за дигитален лев? А с горното описание отлично отрази умнокраставите - за всичко и навсякъде са виновни копейките и 45 години комунизъм, иначе щяхме да сне you name it ;)

Глупости , комунизма е благословия свише :lol: :lol: :lol: виж как добре се представят всички страни по света докоснали се до тази манна небесна
Манолка , от време на време изскачаш с уникални ...........

А после се смееш на реднеците за 500 години робство и 35 демокрация в кавички. Ми същото е като оправдание за нечожачество - и другаде е имало комунизъм, ма не са такива нихилисти и неможачи като нас

Къде бре Манолка ? Дори 35 години след падането на стената има ясни и огромни разлики в Германия между западната и източната части. Каквото се сетиш - образование , богатство , среден доход , политически пристрастия ......В-С-И-Ч-К-О!
Трябва сигурно 2-3 поколения да минат , които не са имали досег с този рай на земята , а може и повече.

Той друго има предвид Манолката, ама не може да се усетите - примерно аз съм някакъв бандит, мошеник, измамник и още каквото друго се сетиш, но решавам да влизам в политиката, обаче ми трябват избиратели. И какво правя, за да ги набера - ами в повечето случаи взимам възможно най-модерната и "trendy" тема или наратив, купувам си няколко медии (Дневник, Медиапул) и почвам да шлявотя до безкрай няколко познати и банални фрази - "комунизма е много лош", "европейски ценности"(задължително това), "Путин е виновен" и "да живеят укронацитата"(това още по-задължително), "съдебна реформа"(това по 5 пъти всяка сутрин, обед и вечер), разбира се не пропускам как всички други(съставляващи реално 80-90% от народа) са чалгари, тъпаци, глупаци, долни индивиди и какви ли още не и заради тях страда kleta maika balgariq (но в същото време се изприщвам от ужас като видя български флаг, символ(било тъпо нз си какво(но пък нямам проблем да си окича профила с украинския парцал, това не е тъпо)), някой, който по собствено желание и с огромен ентусиазъм играе хора, народни танци, боядисва яйца за великден, кичи се с мартеници и т.н десетки неща)) и в крайна сметка си набирам една малка, но доста кресливаи зомбирана секта, която винаги ме следва, гласува за мен, оправдава всичките ми действия, много от тях крайно дискусионни, съмнителни или буквално незаконни, само защото има повтарям по няколко пъти на ден колко лоша е Русия и как Путин е виновен за всичко.

Разбира се 90% от тези неща, които шляфотя изобщо не ги мисля реално, нито ми пука за тях - през к**а са ми както Русия, Путин, Украйна, така и европейските ценности, съдебната система......опа...тя не ми баш през кура, даже напротив, за нея съм искрен...донякъде...просто би било много яко, ако там стояха мои хора (а не техните), които да ми помагат да си въртя същите схеми и далаверки, ама кеша да не отива в Банкя, а за парапети на Ленчето, че е игрива да вземе някой да се срути и падне, трябва си нещо по-здраво :lol: и така нататък и така нататък.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”