Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Сектор Б е празен половината, нашите пуснали сектор Г за продажба :)
Aronaks написа:Сектор Б е празен половината, нашите пуснали сектор Г за продажба :)
Сектор Г винаги е в продажба. Не съм видял официално съобщение от клуба, че билетите там са предназначени за нашите фенове. Манолов ви подведе, според мен.
futbolqga написа:Aronaks написа:Сектор Б е празен половината, нашите пуснали сектор Г за продажба :)
Сектор Г винаги е в продажба. Не съм видял официално съобщение от клуба, че билетите там са предназначени за нашите фенове. Манолов ви подведе, според мен.
Не съм чел мнението на Манолов. Видях в сайта Левски е вечен, че има статистика и за билетите за Г, а там се публика само за нашите билети. Според мен са ги пуснали за нас. Но сега са махнали отново от сайта. Странна работа.
futbolqga написа:Aronaks написа:Сектор Б е празен половината, нашите пуснали сектор Г за продажба :)
Това не е вярно - сектор Г никога не е официално в свободна продажба, освен при специални поводи - билетите винаги се дават на съответния клуб-гост или се продават на касата на Г преди мача. В случая Г очевидно е за наши фенове или е станал бъг някъде в системата. А сектор Б е пълен в момента, само че с гратисчии - дори и един билет да не се продаде повече в Б, пак ще е пълен за мача :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Лудогорец са подсигурили организиран транспорт, колко човека ще са е отделна тема, но фенове ще има.
Честно това нещо никога не съм го разбирал, да се влиза без пари. Не стига, че ще генерират отново глоби, но и никва стотинка не дават
tmanolov написа:А сектор Б е пълен в момента, само че с гратисчии - дори и един билет да не се продаде повече в Б, пак ще е пълен за мача :mrgreen:
Честно това нещо никога не съм го разбирал, да се влиза без пари. Не стига, че ще генерират отново глоби, но и никва стотинка не дават
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Лудогорец са подсигурили организиран транспорт, колко човека ще са е отделна тема, но фенове ще има.tmanolov написа:А сектор Б е пълен в момента, само че с гратисчии - дори и един билет да не се продаде повече в Б, пак ще е пълен за мача :mrgreen:
Ами така са професионалните фенове :oops: А делиорманци ще са в блок 25, нашите в блок 26, ако има желание и търсене на билети, между тях се слага кордон и готово - като бях на мач на Лас Палмас агитката от няколко човека на Виляреал беше в сектор В (и по принцип там е мястото за гостуващи фенове) - не видях да има огради и телени мрежи :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
В Б не влизат гратисчии, просто купуваш един билет получаваш два. Промоция !!! :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
БФС определено се ебават с нас феновете. Решението за часа на мача с Ботев не подлежало на промяна заради европейските турнири и договорки с телевизията и тем подобни простотии. Тия нещастници от БФС не искат да има хора на стадионите, това им е целта. Гонзо се оказа поредната безгласна буква и марионетка на кукловодите, които управляват всяка една част от живота в тази държава. Жалка история. Снощи в цяла Европа се играят мачове по време на ШЛ лига, само в България не може. Смешници. А още по-смешни са от нашето ръководство, които си мълчат усложливо.
Bet_Expert написа:metodito написа:NOMER14 написа:Какво става?
1-цата за петък се срутила...
На пръв поглед 1Х е 100% сигурен залог...
Дадоха ни полуфинала с Мъри, за да вземем купата после с Тирето.
хахахахахах, :lol: :lol: :lol: дано да се шегуваш, че ако не се ...леко ми става тъжно за това твое твърдение
Дали ни били мача за купата с Мъри...точно по времето на Мъри, при спечелена вече титла, дойдоха с всичко най-добре и Текпетей заби един в корема на Билал Бари, ама ни били дали мача за купата...мдаа добре
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
- metodito
- Контакти:
Bet_Expert написа:[q
Колко пъти трябва да ви измами, за да разберете, че този човек не заслужава НИКАКВО доверие!
Ти, Методи, в личния си живот ще общуваш ли с човек, който неколкократно и доказано те е измамил?
Примерът ти не е коректен. Не, няма да общувам с такъв човек. Но конкретно за "Левски", аз нищо не решавам. Аз съм последният човек, който ще става адвокат на Сираков. Просто се преекспонират нещата. Според мен.
За случилото се с Мъри обвинявам палмите. Но, както и Наско, така и палмите са "ела зло, че без тебе по-зло".
Последна промяна от metodito на 18 сеп 2025 15:51, променено общо 1 път.