efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.
виждам, че са пуснали в свободна продажба и сектор Г - това значи ли, че делиорманци няма да имат гостуващи фенове? Или ще ги отделят в блок 25, а сините ще са в блок 26 и между тях ще е кордон? Срамно е, че Б все още е разпродаден само наполовина :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Bet_Expert написа:С черни тениски с мъртвешка глава(Totenkopf) и други черни атрибути се ходи на рок(хеви метъл) концерт, а не на мач на Сините от София!
Събирай си вересиите, Господи!
ElCochino написа:Bet_Expert написа:С черни тениски с мъртвешка глава(Totenkopf) и други черни атрибути се ходи на рок(хеви метъл) концерт, а не на мач на Сините от София!
Празни хора с празни погледи и глави. Утайка, която се мисли за каймак. Тежат като воденичен камък на клуба.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- Странджата
- Контакти:
На този стадион трябва да има пожарна. След две-три къпания може и да е бутафорна.
Синя пелерина за всички - да се продава с билетите...
Синя пелерина за всички - да се продава с билетите...
- levskarcheto96
- Контакти:
Изключително важен мач
0:0
Прогнозата ми е, че ще ги дернем с 1:0, за да се създаде някаква изкуствена интрига на "продукта", наречен с извратеното име Професионална футболна лига.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

levskarcheto96 написа:Изключително важен мач
Нещо такова...
Хулио трябва да почне със стратегическите хиксове.
Тука отваряме разлика от 5 точки и като погледнеме към звездите вече не виждаме дъното!
-
- Контакти:
vlong написа:Надявах се боксьорът да не играе, ама досега не се е чуло нищо, има много силен шут
Текпетей ли?
Действително има зверски силен удар, и често пъти точен.
Ако не се лъжа, дойде от Фортуна Дюселдорф.
Германците няма да вземат някой, който е смотан.
-
- Контакти:
ElCochino написа:Bet_Expert написа:С черни тениски с мъртвешка глава(Totenkopf) и други черни атрибути се ходи на рок(хеви метъл) концерт, а не на мач на Сините от София!
И аз това викам, ама не иска да те "събере".
Не си му интересен, очевидно:)
Хаха