efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

csimoen2
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Мнениеот csimoen2 » 17 сеп 2025 10:27

Bet_Expert написа:
ElCochino написа:Ако БФС ни позволи да спечелим, може и да започнем да мечтаем. Аз лично очаквам доста съдийски тесли, така че нямаме избор, освен да ги смачкаме игрово. Това е задължително предвид картоните, които се очертава да натрупаме в този и следващите мачове, както и неизбежните контузии - сезонът е дълъг.

Левски ще смачка игрово Лц знаеш ли кога?
Поглеждал ли си статистиката ни с тях?
А като добавим и игрите на Сирака с Домуса, само не сме им дръпнали с 5 точки, мдааа :)
Мачът е до голяма степен Х и всички са доволни.
А това постоянно реване от съдиите още преди мача ни прави точно с поведание на гранд.
Даа:)
Грандът, който не може да бие Ботев Враца, обаче все съдиите му виновни.
И който трепереше с 1948 до последната минута на Герена.
Ако искаме да сме ЛЕВСКИ, а не левски, трябва да играем футбол, а не да ревем от съдиите, щото после идва Алкмаар и в тренировъчно темпо ни прави криви.
И тогава оправдания със съдии не важат.
И разберете веднъж завинаги - В ЦЯЛ СВЯТ съдиите подкрепят и ще подкрепят богатите клубове!
Парите са сила!

То и Реал и Барса не са "грандове", нищо че реват от съдии всеки кръг, прават Х с доста по-слаби отбори, от долната половина на класирането...хахахаха

Поредно безумно мнение, лишено от всякакъв смисъл...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 сеп 2025 10:43

останаха някакви дребни бройки за В и, разбира се, полупразният към момента секБтор, но там със сигурност ще се напълни, ако ще да е с гратисчии в последния момент. За проеден път се вижда, че А заминава пръв, колкото е да е подобие на сектор, сравнен със западните стадиони, но пък си е топ за Бг стандартите и хората искат удобства, дори да са двойна или тройна цена спрямо останалите сектори. Чекаме да видим кога г.з. ще реши пак да "строи" и да ни изстрелва в друга орбита - странна работа е как някои хора ми се сърдят за славизацията, а нито един левскар не напъва г.з. да се строи стадион? не че имаме пари дори за първия отбор де, ама нали уж искаме да сме гранд - ако на тази публика не можеш да намериш инвеститор за 20 000 стадион, не знам как изобщо някой друг строи в Бг стадиони, ама на, строят, по един или друг начин.

П.С. И може да ми се сърдят пак някои колеги, но ако това беше мач с ребрандирания Литекс, то билетите щяха да се изкупят за 10 минути, още повече на нашия стадион и на тези ниски цени. Пък после пак д ами обясняват как не са ги припознали
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 сеп 2025 10:57

realno написа:Само сектор Б остава полупразен. Наркосите не само, че не купуват билети и носят глоби, но и пречат с присъствието си сектора да се разпродаде. Тия трябва да бъдат изринати с булдозер.

Цял живот съм в Сектор Б, пораснал съм на Герена. Продължавам да ходя там, защото моите деца ги влече - песните, емоцията, нормални неща. Мога от първо лице да кажа, че дъното в този сектор е прокопано толкова дълбоко, че слънчевата светлина е отдавна забравен феномен.

Хореографията и разпяването се виждат от всички - жалка картинка, особено на фона на това, което беше, дори в близкото минало. Но не е само това. С очите си видях как наркосите насъскват младите си протежета срещу жена, която просто беше извадила телефона си. Светят с някакви лазерчета по хора, които те са си решили, че "не пеят", по които отново се насъскват същите малки пинчерчета. И още купища подобни простотии, които само прояден от наркотици мозък може да сътвори.

Затова, драги левскари, не се изненадвайте, че стадионът е разпродаден, а сектор Б е 70% празен.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 17 сеп 2025 11:00

Срещу палимпсеста се събираме на протест срещу институциализираната измама - най-страшното престъпление на днешните, както и на предишните. И това трябва да се афишира по всякакъв повод.
Срещу Лудогорец мисля, че зле се оценява ситуацията. За тях това е мачът на сезона, за нас е следващият, ако не бием. Те ще бъдат пределно мобилизирани и ако ние се подведен по илюзорно превъзходство до сега, сме пребити. Мисля, че Хулио ще ги настрои за мач като другите, който не можем да губим. Останалото е индивидуалното желание да се докажеш, че си по-добър, макар и по-евтин. С други думи - кой е по-истински оценяван. Успех и само Левски.
Последна промяна от Странджата на 17 сеп 2025 17:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 сеп 2025 11:12

Май пропускам мача. Петък е ден за купони...
Снобите биха казали - корпоративно мероприятие.

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 17 сеп 2025 17:43

tmanolov написа:останаха някакви дребни бройки за В и, разбира се, полупразният към момента секБтор, но там със сигурност ще се напълни, ако ще да е с гратисчии в последния момент. За проеден път се вижда, че А заминава пръв, колкото е да е подобие на сектор, сравнен със западните стадиони, но пък си е топ за Бг стандартите и хората искат удобства, дори да са двойна или тройна цена спрямо останалите сектори. Чекаме да видим кога г.з. ще реши пак да "строи" и да ни изстрелва в друга орбита - странна работа е как някои хора ми се сърдят за славизацията, а нито един левскар не напъва г.з. да се строи стадион? не че имаме пари дори за първия отбор де, ама нали уж искаме да сме гранд - ако на тази публика не можеш да намериш инвеститор за 20 000 стадион, не знам как изобщо някой друг строи в Бг стадиони, ама на, строят, по един или друг начин.

П.С. И може да ми се сърдят пак някои колеги, но ако това беше мач с ребрандирания Литекс, то билетите щяха да се изкупят за 10 минути, още повече на нашия стадион и на тези ниски цени. Пък после пак д ами обясняват как не са ги припознали

А сектор не се пълни първи заради големите удобства в него,колкото заради това че сектор Б отдавна не е това което беше.Няма пеене,няма емоция,няма човек който да разпява като хората.Иди в пети блок където е дългия да видиш как се разпява без микрофон,без нищо!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 17 сеп 2025 18:04

csimoen2 написа:
Bet_Expert написа:
ElCochino написа:Ако БФС ни позволи да спечелим, може и да започнем да мечтаем. Аз лично очаквам доста съдийски тесли, така че нямаме избор, освен да ги смачкаме игрово. Това е задължително предвид картоните, които се очертава да натрупаме в този и следващите мачове, както и неизбежните контузии - сезонът е дълъг.

Левски ще смачка игрово Лц знаеш ли кога?
Поглеждал ли си статистиката ни с тях?
А като добавим и игрите на Сирака с Домуса, само не сме им дръпнали с 5 точки, мдааа :)
Мачът е до голяма степен Х и всички са доволни.
А това постоянно реване от съдиите още преди мача ни прави точно с поведание на гранд.
Даа:)
Грандът, който не може да бие Ботев Враца, обаче все съдиите му виновни.
И който трепереше с 1948 до последната минута на Герена.
Ако искаме да сме ЛЕВСКИ, а не левски, трябва да играем футбол, а не да ревем от съдиите, щото после идва Алкмаар и в тренировъчно темпо ни прави криви.
И тогава оправдания със съдии не важат.
И разберете веднъж завинаги - В ЦЯЛ СВЯТ съдиите подкрепят и ще подкрепят богатите клубове!
Парите са сила!

То и Реал и Барса не са "грандове", нищо че реват от съдии всеки кръг, прават Х с доста по-слаби отбори, от долната половина на класирането...хахахаха

Поредно безумно мнение, лишено от всякакъв смисъл...

Правят Х, защото така трябва да правят. Даже понякога и "изненадващо" падат от слаби отбори.
Ама накрая шампион е или Реал, или Барса.
А ние последно кога бяхме шампиони?
Така, че твоето мнение е безумно и лишено от смисъл.
Сериозно ли сравняваш Реал, Барса и нашият Левски?
Онези правят "издънки" заради букмейкърите, ама после титлата е тяхна.
А ние правим издънки, щото толкова си можем, а за титла не сме говорили от 16 години вече.
И ако мислиш, че тази година ще я спечелим - не, няма.
Левски бие Лц само и единствено по фенска маса(което е логично, едните са от малък град, другите от 2 млн столица).
По всичко друго от А до Я те ни превъзхождат.
В тоя живот има и някаква логика.
Може футболът да е алогична игра, ама когато по всяко време можеш да вземеш скъп играч и треньор, имаш по-дълга скамейка и по-богат бюджет от опонентите си, трябва да стане някакво чудо, че те да те изпреварят. И особено, когато говорим за дълъг маратон от 35-36 кръга, а сме едва в началото.
Маратоните се печелят с качество и пари.
А не с Митков, Охене, Рилдо, Мислович и всякакви други за пълнеж.
Левски има един що-годе добър вратар, един стабилен Крис Димитров, един нелош Майкон, плюс още 1-2.
Останалото(вкл и Марин) са тежки неможачи и аматьори.
Сангаре в нито едно първенство не може да е топ нападател и то на водещ отбор. Краката му пречат и пада от вятъра.
Дотук сме се докарали.
За да имаме титла е нужен значително по-сериозен отбор, по-качествена скамейка, и разбира се - нов и кадърен собственик с пари и визия за нещата.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 сеп 2025 19:15

Ivanov_95 написа:
tmanolov написа:останаха някакви дребни бройки за В и, разбира се, полупразният към момента секБтор, но там със сигурност ще се напълни, ако ще да е с гратисчии в последния момент. За проеден път се вижда, че А заминава пръв, колкото е да е подобие на сектор, сравнен със западните стадиони, но пък си е топ за Бг стандартите и хората искат удобства, дори да са двойна или тройна цена спрямо останалите сектори. Чекаме да видим кога г.з. ще реши пак да "строи" и да ни изстрелва в друга орбита - странна работа е как някои хора ми се сърдят за славизацията, а нито един левскар не напъва г.з. да се строи стадион? не че имаме пари дори за първия отбор де, ама нали уж искаме да сме гранд - ако на тази публика не можеш да намериш инвеститор за 20 000 стадион, не знам как изобщо някой друг строи в Бг стадиони, ама на, строят, по един или друг начин.

А сектор не се пълни първи заради големите удобства в него,колкото заради това че сектор Б отдавна не е това което беше.Няма пеене,няма емоция,няма човек който да разпява като хората.Иди в пети блок където е дългия да видиш как се разпява без микрофон,без нищо!

Ходил съм в блок 5 - същата измет със същите черни дрехи, малоумен поглед, наглост и арогантност - никаква разлика с Б реално. Просто загубиха война за белото в Б и затова отидоха в А. А е единственият сектор с удобства, затова се изкупува първи. Апропо сектор 5 и 6 свършват винаги последни от А - и това следва да говори достатъчно
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 17 сеп 2025 19:20

tmanolov написа:
Ivanov_95 написа:

Ходил съм в блок 5 - същата измет със същите черни дрехи, малоумен поглед, наглост и арогантност - никаква разлика с Б реално. Просто загубиха война за белото в Б и затова отидоха в А. А е единственият сектор с удобства, затова се изкупува първи. Апропо сектор 5 и 6 свършват винаги последни от А - и това следва да говори достатъчно

Добре де, Манолов, кажи ми твоето виждане.
Какъв идиот трябва да си, да твърдиш, че обичаш Левски, а да носиш на клуба си след всеки мач солени глоби?
Кажи ми ти, това нормални хора ли са, фенове ли са или вълци в овча кожа?
И то остави глобите, ами това се случва в период, когато събирахме пари от джоба си, за да спасим отбора и въобще да го има.
Как днес даваш, а утре правиш глоби, за да ощетиш Левски, и за да го спънеш в развитието?
Това не е ли шантаво?

Върни се в “Левски”