Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Херо е добър треньор, но с разбирания отпреди 20 години. Той не може да се справи с това да подбере нужните за съвременната игра момчета. Би бил идеален за отбор от Б групата. Там ще е като орел сред стадо гъски. Ако стане треньор на националите ще се види за какво говоря. Кога последно е ходил някъде на обучение или практика в чужди отбори. Да си запознае как се работи и на какво се набляга. Само с клипчета по тубата не става....Лично мое мнение е ,че освен Захари Сираков и Тунчев друпо по читаво не се вижда като бъдещи специалисти. Томаш също има заложби стига да си утвърди позициите и стила които иска да налага. Млади са ще се справят.
Захари ако навремето не си беше набил чукалата към Разград, сега най-вероятно щеше да е треньор на първия отбор на Левски.
Иначе не става дума Херо да е треньор, а нещо от рода на директор/главен скаут. Окото му за талант все още е добро, ако го сравняваме с настоящите ни скаути и директори е извънземен.
Иначе не става дума Херо да е треньор, а нещо от рода на директор/главен скаут. Окото му за талант все още е добро, ако го сравняваме с настоящите ни скаути и директори е извънземен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Захари ако навремето не си беше набил чукалата към Разград, сега най-вероятно щеше да е треньор на първия отбор на Левски.
Пази Боже Захари да стане някога треньор на първия отбор на Левски! Това ще означава да се борим за 5-8 място.
Херо беше и директор и т.н. насам-натам и някакви резултати да е постигал? От времета на Кишишев кой талант е открил?
Вълчан написа:Херо е добър треньор, но с разбирания отпреди 20 години. Той не може да се справи с това да подбере нужните за съвременната игра момчета. Би бил идеален за отбор от Б групата. Там ще е като орел сред стадо гъски. Ако стане треньор на националите ще се види за какво говоря. Кога последно е ходил някъде на обучение или практика в чужди отбори. Да си запознае как се работи и на какво се набляга. Само с клипчета по тубата не става....Лично мое мнение е ,че освен Захари Сираков и Тунчев друпо по читаво не се вижда като бъдещи специалисти. Томаш също има заложби стига да си утвърди позициите и стила които иска да налага. Млади са ще се справят.
Станислав Генчев :roll:
Честно казано още ме яд, че го махнаха. Въпреки, че игрите и резултатите при Веласкес за по-добри ( за сега ), СГ имаше някакъв левскарски Х фактор, който много ми допадаше.
Тука е коментирано, дори от мен, че главаната причина да го уволнят, не е "слабите игри", а факта, че Генчев се помисли за Мъри и искаше да управлява трансферни процеси. Като се прибвави и факта, че се беше засилил шампион да става ...
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
rhaegar написа:Захари ако навремето не си беше набил чукалата към Разград, сега най-вероятно щеше да е треньор на първия отбор на Левски.
Сакън, щяхме да изпуснем Хулио, а той вече е божество за раевистите (да ме прощава Хонда-та, аз нали нищо не вдявам от тая клета игра футболчето :mrgreen: ). А и Левски с Гунди не успя да бие Бенфика, ама с Хулио - гаранция - Левски бие Сабах, Сабах бие Карабах, а Карабах бие Бенфика - гаранция и ние ги тряскахме, няма шест-пет. То ние и Брага шяхме да треснем, пардон изклатим, ама судия бил педер стари - ето, дадох нова Упорка на платената чета на Насо, пардон Илияна
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Muaddib написа:Вълчан написа:Херо е добър треньор, но с разбирания отпреди 20 години. Той не може да се справи с това да подбере нужните за съвременната игра момчета. Би бил идеален за отбор от Б групата. Там ще е като орел сред стадо гъски. Ако стане треньор на националите ще се види за какво говоря. Кога последно е ходил някъде на обучение или практика в чужди отбори. Да си запознае как се работи и на какво се набляга. Само с клипчета по тубата не става....Лично мое мнение е ,че освен Захари Сираков и Тунчев друпо по читаво не се вижда като бъдещи специалисти. Томаш също има заложби стига да си утвърди позициите и стила които иска да налага. Млади са ще се справят.
Честно казано още ме яд, че го махнаха. Въпреки, че игрите и резултатите при Веласкес за по-добри ( за сега ), СГ имаше някакъв левскарски Х фактор, който много ми допадаше.
Тука е коментирано, дори от мен, че главаната причина да го уволнят, не е "слабите игри", а факта, че Генчев се помисли за Мъри и искаше да управлява трансферни процеси. Като се прибвави и факта, че се беше засилил шампион да става ...
Хулио най-гъвкавият от квартета Мъри, КолЮ и Генчев, това не може да се отрече. А на тема кАсмет е на едно ниво с пеТ Костов, което не можеше да се каже за другите двама. За Генчев и мен ме е яд - левскар, наричащ нещата с истинските им имена, но когато зад теб не е БХ (както е за г.з.), не можеш да се опълчваш на статуквото и си носиш последствията. Тук вината е и в секБтор, които са на същата хранилка като г.з., и не застанаха зад него. Ама те и зад Мъри не застанаха реално, така че всичко е точно - дано кАсметът на сеньоро продължи, но всяко нещо рано или късно свършва и истината лъсва
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Muaddib написа:Вълчан написа:Херо е добър треньор, но с разбирания отпреди 20 години. Той не може да се справи с това да подбере нужните за съвременната игра момчета. Би бил идеален за отбор от Б групата. Там ще е като орел сред стадо гъски. Ако стане треньор на националите ще се види за какво говоря. Кога последно е ходил някъде на обучение или практика в чужди отбори. Да си запознае как се работи и на какво се набляга. Само с клипчета по тубата не става....Лично мое мнение е ,че освен Захари Сираков и Тунчев друпо по читаво не се вижда като бъдещи специалисти. Томаш също има заложби стига да си утвърди позициите и стила които иска да налага. Млади са ще се справят.
Хулио най-гъвкавият от квартета Мъри, КолЮ и Генчев, това не може да се отрече. А на тема кАсмет е на едно ниво с пеТ Костов, което не можеше да се каже за другите двама. За Генчев и мен ме е яд - левскар, наричащ нещата с истинските им имена, но когато зад теб не е БХ (както е за г.з.), не можеш да се опълчваш на статуквото и си носиш последствията. Тук вината е и в секБтор, които са на същата хранилка като г.з., и не застанаха зад него. Ама те и зад Мъри не застанаха реално, така че всичко е точно - дано кАсметът на сеньоро продължи, но всяко нещо рано или късно свършва и истината лъсва
Не знам да има нормален левксар, който да иска Генчев да е треньор на Левски, абсурдно е...
Мачовете бяха мъка, нека всеки изгледа тези за купата, с Берое, Септември и т.н.
Упоритостта му за схема, никаква гъвкавост и т.н. За отбори като Крумовград и Локо Сф е ок, то и аз имам Х левскарски фактор, но не ставам за треньор :).
Според теб Хулио е треньор, който кара само на късмет, така ли?
csimoen2 написа:
Не знам да има нормален левксар, който да иска Генчев да е треньор на Левски, абсурдно е...
Мачовете бяха мъка, нека всеки изгледа тези за купата, с Берое, Септември и т.н.
Упоритостта му за схема, никаква гъвкавост и т.н. За отбори като Крумовград и Локо Сф е ок, то и аз имам Х левскарски фактор, но не ставам за треньор :).
Чудя се дали да ти отговарям -понякога звучиш като откровен раевистки трол, понякога просто кто заблуден левскар, който просто бърка желаното с реалното. Да речем, че днес ми звучиш като второто, та ще отговоря - да, кара го само и единствено на късмет (и уреден мач от г.з. с делиорманци в първата му поява на Герена). В нито един сериозен мач Левски не мачкаше, а само клатеше и гнявеше с идеята да излъже противника. Подобен тренер имаше и при умрялото дружество - Плешич. Някои му се кефят, други видяха докъде стигна. Моето мнение за Хулио е същото, но докато е начело на Левски, се надявам късметът му никога да не свършва.
П.С. Ако литъл урсула не беше направил мача на живота си с Апоел и после логично отпаднехме от АЕК, то сега Хулио нямаше да е в Левски - food for thought
Непринуден написа:
tmanolov написа:csimoen2 написа:
Чудя се дали да ти отговарям -понякога звучиш като откровен раевистки трол, понякога просто кто заблуден левскар, който просто бърка желаното с реалното. Да речем, че днес ми звучиш като второто, та ще отговоря - да, кара го само и единствено на късмет (и уреден мач от г.з. с делиорманци в първата му поява на Герена). В нито един сериозен мач Левски не мачкаше, а само клатеше и гнявеше с идеята да излъже противника. Подобен тренер имаше и при умрялото дружество - Плешич. Някои му се кефят, други видяха докъде стигна. Моето мнение за Хулио е същото, но докато е начело на Левски, се надявам късметът му никога да не свършва.
П.С. Ако литъл урсула не беше направил мача на живота си с Апоел и после логично отпаднехме от АЕК, то сега Хулио нямаше да е в Левски - food for thought
Ти твърдиш, че само "литъл Урсула" е по-добър на поста си от отбора при Мъри, но в същото време очакваш Левски да мачка в сериозните мачове. Добре
С късмет няма как да има само една загуба. Ако беше рибар щеше да избие рибата. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"