Орела тия ги беше наредил още и преди червения картон с петима в защита и трима дефанзивни пред тях,тоест с осем дефанзивни играча + вратаря.А всички знаем колко ядове берем с така затворени отбори.Беше нещо от сорта на Бърнли -Ливърпул от предния ден.С тази разлика че ние и Добруджа сме по-добри от тях :lol:
Добре че падна първия гол още до почивката,лошото е че второто го доигравахме без да се влагат на 100 процента и не ми хареса тази продукция през втората част .Очаквах след влизането на Чандъров и Кардосо играта да живне,но не се получи.Въпреки това Чандъров от по-задна позиция повече ми хареса,пусна няколко паса директни напред между защитниците им,но не успяхме да ги използваме.Ами рутинна победа ,но играта наистина не ми хареса .
8 кръг Ефбет лига /Черно море - Добруджа/ 15.09.25 понеделник 20.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 8 кръг Ефбет лига /Черно море - Добруджа/ 15.09.25 понеделник 20.30ч.
За вас моряци ний живеем...
Трябваше да го вземем този мач и го взехме. Не ми хареса играта, бяхме сравнително стабилни в защита. Не бих отличил никого.
Играта ни по никакъв начин не може да се нарече добра. Най- важното е разбира се че си взехме мача и дано по- скоро го преболедуваме този период. Добре че имаме добър вратар че ако сламарите бяха повели, както бяха накупчени отзад, не знам какво щяхме да правим. Впечатление направи че старите се вложиха на макс (и Васко, и Живко, и Цецо, и Влатко), докато другите малко по- полека я мислеха. Жоао Педро изгуби не една и две топки от които им започнаха контри (а нашите защитници не са от най- бързите). Сидни освен че вкара гол през другото време май не знаеше къде се намира. Жорката сякаш леко поуморен от младежкия национален. Франса не знам защо, но ми се струва дебел, Уеслен въобще не искам да го коментирам. Ники се мъчеше, но пък на него му трябва пространство. Телеш ми е някакъв такъв никакъв, чакаме Берк.
понякога срещу по-затворени отбори и по-слаба поредица от резултати... важното е просто да биеш :) успяха, така че нямам претенции - следващите мачове обаче повече! надявам се нещата покрай Илиан и съответно Черно море да се успокоят след като не е вече в националния... дано това се отрази положително оттук насетне :)

-
- Контакти:
Не ми хареса нищо от видяното и като цяло никой. В такъв случай да отлича Телес, щом бием и никой нищо не е направил, значи черноработника е супер. Сериозно - дори играчи, които бяха на ниво преди като Жоао Педро не са добре. Но спирам до тук, били сме - 3 точки, дано е края на кризата. Ще акцентирам върху нарушението срещу Ники Златев - още в реално време се видя ЧК директен и брутален фал. На тъча, при никаква ситуация - кому са нужни такива секири? Можеше да му счупи крака - говоря за сламара?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.