19 септември 2025 г., петък, 20:30 ч / IX кръг:
Левски (София) - Лудогорец (Разград)

Стадион „Георги Аспарухов“

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
ElCochino написа:Ако БФС ни позволи да спечелим, може и да започнем да мечтаем. Аз лично очаквам доста съдийски тесли, така че нямаме избор, освен да ги смачкаме игрово. Това е задължително предвид картоните, които се очертава да натрупаме в този и следващите мачове, както и неизбежните контузии - сезонът е дълъг.
MASTER_COOL написа:Този мач се явява пика на еуфорията и моментната ви форма. Очаквам да играете тактически, но имам усещането че ще ги пречупите и с това заявката за титлата ще е хвърлена.
2:0
Преди да започнете да ме правите "левскар" - бъдете сигурни на 100 %- не съм щастлив от всичко това, но съм реалист на първо място !
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
realno написа:Може би най - важния мач за сезона. Според мен ако тази среща не може да се спечели е важно да не се загуби. 2:1
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: Aronaks и 43 госта