Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: 8 Кръг/ ЦСКА - Септември /13.09.2025/ 20:15 ч.

Мнениеот soilwork » 15 сеп 2025 16:04

gihuelo написа:
soilwork написа:
MASTER_COOL написа:Квадрати, триъгълници и 45 мин минаха :lol: :oops: ;)
В Испания в школите се тренира 10-12 часа седмично, в Германия 12-14 часа, Холандия 10-12 часа, Англия 8-12 часа. В България 3-4 часа седмично в школите, в клубовете мъжете тренират между 6-8 часа максимум. При Керкез с 45 минути тренировки,шеги и закачки няма как да стане

Коя тренировка на Керкез е била 45 минути? Изобщо коя тренировка на треньор на ЦСКА е била 45 минути?
Между 45 мин. и час максимум факт. Коя тренировка на Керкез е била два часа?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 сеп 2025 16:12

gihuelo написа:
soilwork написа:
В Испания в школите се тренира 10-12 часа седмично, в Германия 12-14 часа, Холандия 10-12 часа, Англия 8-12 часа. В България 3-4 часа седмично в школите, в клубовете мъжете тренират между 6-8 часа максимум. При Керкез с 45 минути тренировки,шеги и закачки няма как да стане

Коя тренировка на Керкез е била 45 минути? Изобщо коя тренировка на треньор на ЦСКА е била 45 минути?
Междувпрочем в нормалните клубове се започва в 9"30-10"00 сутринта два часа плътно и след това се продължава с индивидуалната работа с всеки на който му куца някой компонент. Справка: Светослав Тодоров който от доста време работи в Англия
"Тренира се в понеделник, вторник, четвъртък и петък - четири дни в седмицата. Обаче като отидеш сутрин в 9,00 часа на тренировка, си тръгваш в 13, 14, а може и в 15,00 часа. Но въпросът е, че тренираш час-два и след това всеки си има индивидуална програма, по която се готви. Не е само плътно да отидеш за два часа и след това да си тръгнеш"

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 15 сеп 2025 17:13

soilwork написа:
В Испания в школите се тренира 10-12 часа седмично, в Германия 12-14 часа, Холандия 10-12 часа, Англия 8-12 часа. В България 3-4 часа седмично в школите, в клубовете мъжете тренират между 6-8 часа максимум. При Керкез с 45 минути тренировки, шеги и закачки няма как да стане

В България са 3-4 часа седмично, ако ... мама и тате не са ми казали, че ходим за 2 седмици до Испания, щото са богати, ако ... нямам класно по омразната математика другия петък и нашите са ме пратили на уроци, щото са богати, ако ... с тате не сме сърдити на треньора, щото предния мач си е позволил да ме смени, при положение, че е взел бая пари от тати, щото сме богати, ако ... Нинчето от долния клас не ми е вързала, щото сме богати и не се е навила довечера да избухнем в 33, където да ни тропат с барабанчета, аз да я обарвам, да си поръчаме бутилка водка на масата и да дишаме балончета по 5-6 на човек, щото сме богати ..., ако .... не ме боли зъб, ако ... не съм се просрал от дюнерите и баничките, ако .... нямам неприятен мазол, ако ... съм в настроение да тренирам, ако ... нямам хрема, ако ... няма някое друго ако.

Иначе са 1-2 часа средно седмично, ама ако броим и мачовете, в които тренера е обещал на тате, защото сме богати, че ще играя, може да ги докараме до 3 часа и половина ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 15 сеп 2025 19:29

Владо Манчев е уволнен от ЦСКА 2.

А Керкез пак нямало да говори преди мача с Арда. ( ама нормално, след излиянията му и за Стойнето). ;)

Очертава се пореден мач, в който се бори за бъдещето си босненецът. Всеки неуспех може да е последен за него!!!

Нашите би трябвало да имат готови варианти при всички положения при раздяла с Керкез.

Ние взехме да измисляме нови позиции— сега оперативен директор. Коренът е "опер" мисля, а лексикалното значение е "оперирам". Демек тоя ще оперира нещо, ще реже, ще човърка; Абе ще действа явно.

Иначе има логика за Ицо Янев, предвид, че борецът идва от Враца.

За мен Ицо не е лош треньор, но му трябва гръб, защото и той може да поддаде, а в лицето на оперативния може би ще го има. Иначе е интелигентно момче.... И книга беше написал интересна :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 сеп 2025 19:39

danko_sot написа:А Керкез пак нямало да говори преди мача с Арда. ( ама нормално, след излиянията му и за Стойнето). ;)

Преди мача със Септември също нямаше пресконференция преди мача.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 сеп 2025 20:24

danko_sot написа:Владо Манчев е уволнен от ЦСКА 2.

А Керкез пак нямало да говори преди мача с Арда. ( ама нормално, след излиянията му и за Стойнето). ;)

Очертава се пореден мач, в който се бори за бъдещето си босненецът. Всеки неуспех може да е последен за него!!!

Нашите би трябвало да имат готови варианти при всички положения при раздяла с Керкез.

Ние взехме да измисляме нови позиции— сега оперативен директор. Коренът е "опер" мисля, а лексикалното значение е "оперирам". Демек тоя ще оперира нещо, ще реже, ще човърка; Абе ще действа явно.

Иначе има логика за Ицо Янев, предвид, че борецът идва от Враца.

За мен Ицо не е лош треньор, но му трябва гръб, защото и той може да поддаде, а в лицето на оперативния може би ще го има. Иначе е интелигентно момче.... И книга беше написал интересна :)
Манчев нормално.....трябваше да го изгонят още лятото. Лошата новина е че се връща точно навреме за Шампионската лига. Всеки който дойде ще е в пъти по добре от босненското менте

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 15 сеп 2025 22:45

Спомням си старо интервю на Г. Ганчев в което казваше ,че от всички тренери които е уволнил ( а те не са малко) , най - много е съжалявал за Ицо Янев.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 15 сеп 2025 23:03

За Янев не помня да е споменавал, но това нтервю си го спомням добре:
“В последните пет години съжалявам за смяната на двама треньори - Стамен Белчев и Нестор (Ел Маестро б.р.). Пак да угодим на група или групи от хора, но си мисля, че повече няма да се повторят тея работи. Когато станеш треньор на ЦСКА работата ти от по цял ден на терена с играчите и твоя екип, а не по цял ден на телефона, срещи с привърженици, журналисти. И все проблемът е тез дето дават парите, те са най-големите боклуци, ние сме перфектните. Аз мисля, че рано или късно ще уцелим на треньор”, каза Ганчев.
"Много ме дразнят някои треньори. Сядаме говорим, подписваме разни договори. Минават по един два месеца, бият няколко мача и започват. Приказките са забравени. Той е служител в клуба, който и да е треньор. На него му е обяснена политиката преди да започне, но само и само да се доберем до договора казваме “да, така ще е”. Кой треньор, като махнем Стамен и Нестор произведе играч? При нас трябва да разполагаме с играчи, които имат качества и да бъдат произведени”.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 сеп 2025 23:06

Ицката ще е компромисен вариант. С него можем да постигнем някакви по-добри резултати, ако има здрав гръб, но някакси не го виждам той да ни води и следващия сезон, когато вече ще играем на нов стадион и ще правим по-шампионска селекция, а целта ще е само една—ТИТЛА!

Гледам Паро с интересно интервю в ТС. Говори за Стойнето, че е интригант и използвач, но изненадващо намесва и Лъчо Танев .... :idea:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 15 сеп 2025 23:14

Както стана ясно, Гриша Ганчев нищо не разбира от футбол, освен ако не ползва методите си от Ловеч от първите му борчески години. От професионално управление на футбол по западен образец разбира колкото някое дърво в гората.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”