Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот tmanolov » 15 сеп 2025 18:47

tiamat написа:
tmanolov написа:На мен пък ми е интересно как украинските дронове стигат Петербург? Явно не са 700 км (или са друг тип дронове), или се пускат от Балтика/Финландия?

Чете ли историята покрай разрушаването на няколко стратегически бомбардировача преди няколко месеца ли беше, кога беше.

Разбира се и онова си беше перфектна операция, платена с много кинти за продажните орки. Нсшите кинти, бай дъ уей, нашето разузнаване, нашите оръжия, само с украинско пушечно месо. Под нашите имам предвид нативски, щото ние сме в НАТО, независимо дали тива се харесва на копейките, или не. Та всеки път тива няма как да се повтаря, затова ми е интересно как удрят с дронове Петербург? Щото аз виждам двата варианта по-горе - дронове за 1500 км или да ги пускат пт близките наъовски държави
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 15 сеп 2025 18:52

Да, не знам... Мисълта ми беше, може би нещо подобно правят? Или може би наистина вътрешността на РФ е малко разграден двор.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 сеп 2025 18:52

tmanolov написа:На мен пък ми е интересно как украинските дронове стигат Петербург? Явно не са 700 км (или са друг тип дронове), или се пускат от Балтика/Финландия?

Дори на хора които са далече от тези неща им е ясно, че тези дронове се изстрелват от максимална близка позиция до целта. Естествено, че никой гласно и официално няма да го каже/признае.
Един дрон се движи между 150-215км/ч. За да измине 600-700км то трябва повече от три часа да лети през чуждата територия и за толкова много време никой да не го засече... тези приказки са за наивници. ;)
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 15 сеп 2025 21:02

Не разбрах, какво стана с Беларус, освен теб, май никой друг не твърди подобно нещо - нито Украйна, нито западните й господари .... само ти "разконспирира" цялата ситуация ....

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 сеп 2025 21:08

Ясно разбрах, за теб някой трябва да ти го напише официално. Дори имам съмнения за себе си, че за дълбоки удари далече от фронтовата линия, тези дронове се изстрелват от вътрешността на съответна държава. В случая с тези последни удари

Изображение

Over the weekend Russian refineries took another round of heavy beating. Last night the Kirishi refinery was struck. The facility produces annually over 20 million tons of oil products. It is the second largest refinery in all Russia.

The night before the Bashneft Novo-oil refinery in Bashkortostan, currently Russia, has been struck. It has an annual production output of 7.1 million tons in oil products.

Казан е на не по малко от около 1250км от най-близката точка в Украйна.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 15 сеп 2025 21:12

Виж какво, отново се излагаш .... Украйна ще опищят света дори и руска муха да излети от Беларус, какво остава за цели дронове .... всичко се следи и се вижда .... нищо не е излитало от Беларус, спри да коментираш теми, които са ти тъмна Индия.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 сеп 2025 21:17

Вероятно е така. Явно ПВО системите и на двете страни не могат да засекат дронове движещи се по над 2-3 часа през територията на съответната страна и същите спокойно достигат целта си. Повярвах го. Важно е, че на теб са светла Индия, това е достатъчно
Последна промяна от Dust на 15 сеп 2025 21:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 сеп 2025 21:17

Според мен, цялата работа е някаква най-примитивна украинска провокация. Още повече, че руски дронове бяха забелязани и на румънска територия. Не виждам, за какво им е на руснаците, да правят нещо подобно!? Какво печелят от всичко това... Не съм следил Рожин, Подоляка и Рибаря, какво коментират относно това, но просто някаква най-елементарна логика.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 15 сеп 2025 21:22

Dust написа:Вероятно е така. Явно ПВО системите и на двете страни не могат да засекат дронове движещи се по над 2-3 часа през територията на съответната страна и същите спокойно достигат целта си. Повярвах го. Важно е, че на теб са светла Индия, това е достатъчно

Ми очевидно не е толкова лесно щом и двете страни трудно успяват .... ходи ти да ги научиш, виждам че си страшен експерт и всичко ти е ясно ....

Като ти пуснат 100 дрона, нормално е няколко да ударят накрая.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 сеп 2025 21:30

Явно и Украйна атакува по същия начин, щом успяват да ударят цели на над 1200км от фронтовата линия.
Блажени са вярващите.

Върни се в “Свободна зона”