Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 15 сеп 2025 15:41

Футбола си е к*******а игра. И така ще е докато парата командва света. Помня като малък, по тв. пускаха една песен, не помня кой я пееше, но текста беше - На дядо си приличам, парите не обичам, парите са проклети, от дявола са взети. Аз и другите по стари, като мен помним как ГФР и Аржентина станаха СШ, съответно през 74-та и 78-а година, когато бяха домакини.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 сеп 2025 15:53

tmanolov написа:
realno написа:
tmanolov написа:
1914.1902 написа:
NOMER14 написа:
DoSomethingDifferent написа:Имам и един въпрос, срещу Лудогорец с юношите ли ще излизате, за да знам под какъв знак да пусна мача?

Никога не сме играли с юношите срещу тях.

Остави ги, едно и също се дъни от някои хора в този форум.

като 11 поредни :) Само дето не са 11 поредни по нито един критерий :mrgreen: Или бюста на Сталин и прочие измислици на ГА

Иначе гледам делиорманци пуснали билетите за груповата фаза на ЛЕ - общата цената за 4 мача на стадион с козирка :mrgreen: е колкото на нашия срещу АЗ в плейофа на националната съборетина. Ово е стандарт

Или като на Пеевски лъжите, които повтаряш като репортер на ПИК за "седенето я скута".
Иначе гледам, че да "седиш в скута" гарантира наклеветяване и сигурен арест и прокурорско- съдийски тормоз. :)

в тази тема , а и по принцип, единственоте ти адекватни мнения са за припощината. За всичко друго си изключително далеч от истината и мноооого промит мозАк. Ако беше от умрялото дружество, щеше да си еманация на припощината - направо единица мярка :mrgreen:

Щом казваш. Ти и твоя любим Шиши, когото обичаш да цитираш като католик Папата, определяте, кое е истина или не според вашия интерес.:)

П.С. Новата мярка за лицемерие е маноловщина.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 сеп 2025 16:24

damyanov1963 написа:Футбола си е к*******а игра. И така ще е докато парата командва света. Помня като малък, по тв. пускаха една песен, не помня кой я пееше, но текста беше - На дядо си приличам, парите не обичам, парите са проклети, от дявола са взети. Аз и другите по стари, като мен помним как ГФР и Аржентина станаха СШ, съответно през 74-та и 78-а година, когато бяха домакини.

Що, бе ФРГ си би холандците нормално на финала.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 сеп 2025 16:32

realno написа:
Щом казваш. Ти и твоя любим Шиши, когото обичаш да цитираш като католик Папата, определяте, кое е истина или не според вашия интерес.:)

Лелче, като мълчиш, изглеждаш в пъти по-интелигентна, докато не си отвориш устата :mrgreen: Умнокраставите имате един основен проблем - свиканли сте да имате морално превъзходство с купените си дипломи над копейките, та като се появи някой, дето е много над средното ниво за умнокрастав, ви остава единствено да си измисляте някакъв враг с партиен билет, пардон копейка или свинчогрухтач, удобно забравяйки Кой написа промените в Конституцията, които бетонираха именно тяхната власт. Та дали сте били в скута, или просто са ви евали с 200 у БанкИ - ваш проблем, с което спирам комуникацията си с теб - лелки в мензис са последното нещо, с което искам да си имам работа :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 сеп 2025 16:36

NOMER14 написа:
damyanov1963 написа:Футбола си е к*******а игра. И така ще е докато парата командва света. Помня като малък, по тв. пускаха една песен, не помня кой я пееше, но текста беше - На дядо си приличам, парите не обичам, парите са проклети, от дявола са взети. Аз и другите по стари, като мен помним как ГФР и Аржентина станаха СШ, съответно през 74-та и 78-а година, когато бяха домакини.

А как излезе от предварителните групи?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 сеп 2025 16:44

DoSomethingDifferent написа:.....

Запомни си думите, да не стане, че точно ние ще решаваме дали да сте Щампиони или не. Тогава ще ми е интересно коя песен ще запееш.

Изпадащата оранжева тото трупа щяла да решава кой да е шампион. :lol:
Ей Богу, сините оглавиха временно класирането и малцината припоци извън дупките съвсем изтрещяха. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 сеп 2025 16:50

damyanov1963 написа:
NOMER14 написа:

След 2 победи подари мача на ГДР, за да се размине с Холандия и Бразилия в една група в следващата фаза, щото първият отиваше на финала

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 сеп 2025 16:51

damyanov1963 написа:
NOMER14 написа:

И още нещо, тогава се казваше ГФР, после го прекръстиха на ФРГ, както Ноу Камп на Камп Ноу, както КаталОния на каталУния, Джомолунгма на Еверест, Европейския пазар на Европейски Съюз и кво беше още...
А, и най високият връх в Европа беше алпийския Мон Блан, а сега при глобализацията е Елбрус, там някъде в Турция, или Армения беше.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 сеп 2025 16:59

damyanov1963 написа:
damyanov1963 написа:
NOMER14 написа:

И още нещо, тогава се казваше ГФР, после го прекръстиха на ФРГ, както Ноу Камп на Камп Ноу, както КаталОния на каталУния, Джомолунгма на Еверест, Европейския пазар на Европейски Съюз и кво беше още...

Туй го знам. Мичмана така го изговаряше и се кефеше.
Кампучия и Камбоджа, Цейлон и Шри Ланка, Заир и ДР Конго (нали сме на вълна 74-а - Световно с Тип и Тап и Грохотът в Джунглата)...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 сеп 2025 17:07

tmanolov написа:
realno написа:

Лелче, като мълчиш, изглеждаш в пъти по-интелигентна, докато не си отвориш устата :mrgreen: Умнокраставите имате един основен проблем - свиканли сте да имате морално превъзходство с купените си дипломи над копейките, та като се появи някой, дето е много над средното ниво за умнокрастав, ви остава единствено да си измисляте някакъв враг с партиен билет, пардон копейка или свинчогрухтач, удобно забравяйки Кой написа промените в Конституцията, които бетонираха именно тяхната власт. Та дали сте били в скута, или просто са ви евали с 200 у БанкИ - ваш проблем, с което спирам комуникацията си с теб - лелки в мензис са последното нещо, с което искам да си имам работа :geek:

Както се казва когато липсват доводи започват обидите.
Ако беше качествен адвокат, а не свински фен, щеше да знаеш, че дори съвършения закон става несъвършен, когато се прилага от твоята Шайка. Много е важно, не само какво казва закона, но и Кой го прилага. В момента показваш класическа маноловщина.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”