Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:W84me написа:vlong написа:Домуса има ли червено Ламборгини, щото едно се е размазало до Варна
Със сигурност има, но не е той
Ламбото е с австрийска регистрация. (Виена)
Bet_Expert написа:ElCochino написа:bubka написа:И на мача на Славия тази вечер в Надежда доста продължение. Двата отбора на мафията в БГ ги бутат яко, ама един от тях ще се подхлъзне, много станаха на клона.
Лично засякох димката - от 64та до 74та минута не се игра, ти колко продължение искаше да се даде?
А кой е виновен, че нашите идиоти фенове пускат димка?
Локомотив или Левски?
Глоба с Беер Шева, глоба с АЗ, сега 100% нова глоба с Локо Сф, докога така?
Има ли държава и стадион, на който да не сме се осрали?
Да не говорим за простотията в Брага, когато разплакаха родителите и близките на наш играч, дошли да видят сина си, играещ за Български клуб.
Аз, ако съм на съдията, давам 5-6-7 мин продължение и чао, да не са хвърляли димки, и то в момент, когато отборът натиска за гол.
Ми те може да хвърлят димки през 5 мин, мачът 3 часа ли трябва да се играе?
Тук трябват ДРАКОНОВСКИ МЕРКИ!
Аааа и другата глупост, ЦСКА-СФ играят с червено, Левски със синьо, ОБАЧЕ феновете им на всеки мач са 90% облечени в черно.
Няма такива ненормалници!!
Това се случва само в България!
На Алианц Арена в Мюнхен е ЧЕРВЕНО всичко, черни фенове няма.
На Бернабеу всички са в бяло, фенове в черно няма.
На Стамфорд Бридж целият стадион е в синьо.
На Анфийлд всичко е в червено.
Само Бай Ганьо си обича черничкото и се мисли за мноу як, като навлече черната тениска.
Е кажи сега, не сме ли тъпаци?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Някой ако срещне Гонзо днес, моля предайте му че Госпожата е бясна че не е дошъл на първия учебен ден.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
DoSomethingDifferent написа:Имам и един въпрос, срещу Лудогорец с юношите ли ще излизате, за да знам под какъв знак да пусна мача?
DoSomethingDifferent написа:Имам и един въпрос, срещу Лудогорец с юношите ли ще излизате, за да знам под какъв знак да пусна мача?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта