Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Денят за отбора

Мнениеот bubka » 30 авг 2025 18:05

От първите 3 мача ни зависи класирането. После така, както сме само с 3-ма халфа ще ни налегнат и контузии и сезонът ще поприключи.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 12 сеп 2025 22:28

Рудигер е аут за три месеца.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 15 сеп 2025 00:36

Модрич с гол и асистенция в първите 3 мача за Милан в Серия А. Отделно асистира и за Хърватия.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 сеп 2025 01:05

Солидно започна за Милан, а и във всички мачове беше титуляр.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 сеп 2025 08:41

Е, те нали заради това и го вземаха, а и той е сключил договор с тях да играе повече време.
Просто при нас нямаше как вече да играе постоянно титуляр с толкова млади чакащи за неговата позиция. Отделно при нас напрежението и изискванията са много по-големи от тези на Милан.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 сеп 2025 09:46

Много добро решение на Модрич, оттегли се от Реал, когато е все още на върха. Идните сезони нямаше как да играе толкова често, а и по естествен начин формата му щеше да спадне. Радвам се, че се представя добре в Милан.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 17 сеп 2025 09:29

Никой не очаква супер футбол в първите седмици при Алонсо. Засега позитив е по-добра организация без топка, определено сме по-стабилни в защита, макар че тепърва престоят силни съперници. Друг позитив е решението на алонсо да не залага непременно на имена, виждаме, че си позволява да ротира играчи.

Притеснява ме старта на Мастантуоно. Видно е, че има талант, но сякаш няма скорост за европейския футбол към момента, виждам й доза притеснение, но факта, че Алонсо продължава да го налага титуляр говори, че на тренировки показва повече и тепърва ще го видим и в мачове.

Формата на Мбапе е друг позитив. Сякаш е друг играч в сравнение с последния сезон, но все още ми изглежда с крачка по-бавен от онзи Мбапе от 2022.

Хаусен и Карерас изглеждат добри попълнения. Трент засега е спорен, но вярвам че е въпрос на време.

Очаквам с интерес как Алонсо ще се справя с определено издишащата ни халфовата линия. Големи въпросителни има там, но с усилия могат да се разгърнат нещата.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 сеп 2025 17:08

Официално: Реал Мадрид губи Трент за дълго време, включително и за Ел Класико

Реал Мадрид потвърди, че Трент Александър-Арнолд е получил мускулна контузия по време на снощния мач срещу Марсилия (2:1). По информация на испанските медии травмата ще го остави извън терените между 6 и 8 седмици.

"След направените днес прегледи на нашия играч Трент Александър-Арнолд от медицинския екип на Реал Мадрид, той е диагностициран с мускулна травма на двуглавия бедрен мускул на левия крак. Предстои да се следи състоянието му“, се казва в официалното съобщение от клуба.

Английският защитник получи травмата в самото начало на дебютния мач от Шампионската лига снощи срещу ОМ. Без видими признаци на мускулна умора, след като бе останал в Мадрид по време на паузата за националните отбори, футболистът усети остра болка в двуглавия бедрен мускул в третата минута на мача и трябваше да бъде заменен много рано от Дани Карвахал. Това е сериозен удар за англичанина, който все още не беше показал най-добрата си форма, а сега е принуден да спре с футбола до ноември заради значителния физически проблем.

Контузията на Александър-Арнолд означава, че той със сигурност пропуска Ел Класико срещу Барселона, което е на 26 октомври, както и дербито с Атлетико Мадрид, което пък е още през следващия уикенд. Англичанинът няма да е на разположение и за мачовете от Шампионската лига с Кайрат и Ювентус, като надеждите на "лос бланкос" са, че той може евентуално да се завърне в гостуването срещу бившия си отбор на Ливърпул на 4 ноември.

Това е нов проблем в защита за наставника Чаби Алонсо, след като Антонио Рюдигер и Ферлан Менди са контузени, а Дийн Хаусен и Дани Карвахал получиха червени картони съответно в Ла Лига и Шампионската лига. Досега през сезона Трент записа пет срещи за Реал във всички турнири.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 сеп 2025 10:39

Не съм гледал и минута ваш мач този сезон, но ми е любопитно как се справя наш Сашко на този етап.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 20 сеп 2025 16:36

Red_Neck написа:Не съм гледал и минута ваш мач този сезон, но ми е любопитно как се справя наш Сашко на този етап.

Ако изключим факта, че в последния мач се контузи и ще отсъства известно време, представянето му по-скоро демонстрира човек, който не се намира в комфортната си зона и тепърва се адаптира на ново място. Добър потенциал в офанзивен план, повечко дупки в защита. Аз лично не бях сигурен в него в минутите, в които игра в сравнение с чувството ми, когато Карвахал е на терена, при все, че последният си изкара нелеп червен картон преди няколко дни.

Върни се в “Реал Мадрид”