efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Неделя от 20:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Неделя от 20:30 ч.

Мнениеот MASTER_COOL » 14 сеп 2025 23:12

Аз не визирах теб ;)
Твърдиш, че нямало хейт, което е несериозно.
Даже някои искаше оставката на Хулио.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 сеп 2025 23:14

Със Сангарето срещу недъгавите холандчета в защита щяхме да стоим много по-предизвикателно.
С тия неразбрани и от него финтове си предизвиква много контузии. Ръга се в защитата и го контузват.
Последна промяна от NOMER14 на 14 сеп 2025 23:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 сеп 2025 23:15

MASTER_COOL написа:Аз не визирах теб ;)
Твърдиш, че нямало хейт, което е несериозно.
Даже някои искаше оставката на Хулио.

Всеки минаващ си изразява мнението, макар да знае, че реалностите са други.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 14 сеп 2025 23:21

vvessel написа:
helic написа:
vvessel написа:Хульо на косъм да осере мача, ама Марин му спаси задника. Вместо от началото на второто полувреме да пусне Сангаре и да даде почивка на Ради, който игра в двата мача на национала и съответно да остави най-креативния Сула, той реши, че ще клати. Изглежда това му е футболната философия и не знае какво означава "сините в атака". Такива отбори трябва да се натискат докато им набутаме два-три гола и издъхнат на терена.

Сула не влезе добре в мача и игра слабо, беше абсолютно заслужено първия сменен

А кой влезе добре в мача? Бала до гола почти не се срещна с топката. А второто полувреме Кирилов все едно не игра. Единстения който раздвижи играта беше Сангаре. Той ми изглежда най необременен от тактическите схеми на Веласкес, чиято философия, както той сам каза е , че защитата започва от нападателя. Но за нападение като че ли и идея си няма.

Бала вкара гол, Кирилов изпусна такъв и направи два три добри рейда, същото стори и Фабиен. Единствено Сула гледаше супер отблизо. Просто не беше неговия мач и бе правилно сменен.
От това, което съм гледал от него в Черно море, той изпитва трудности, когато се играе срещу окопали се отбори. Пък за съжаление срещу Левски обикновено се играе така. В момента той по-скоро е играч за второто полувреме, когато се отварят повече пространства.
същото според мен важи и за Сангаре. Ако бе играл титуляр, нямаше да има много шансове. Второто срещу по-уморени защитници изглежда като да ги разнася като пръскачка из лозе.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 14 сеп 2025 23:28

Даже ви го казаха, Локо има един удар във вратата! Просто ги спаси късмета и страхливата окопна тактика на Генчев. Не дълбайте, 90% от мачовете който следват ще са като днес. Победа и наздраве на хейтърите :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 сеп 2025 23:29

helic написа:Бала вкара гол, Кирилов изпусна такъв и направи два три добри рейда,

И подаде за гола.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 сеп 2025 23:43

helic написа:
Бала вкара гол, Кирилов изпусна такъв и направи два три добри рейда, същото стори и Фабиен. Единствено Сула гледаше супер отблизо. Просто не беше неговия мач и бе правилно сменен.
От това, което съм гледал от него в Черно море, той изпитва трудности, когато се играе срещу окопали се отбори. Пък за съжаление срещу Левски обикновено се играе така. В момента той по-скоро е играч за второто полувреме, когато се отварят повече пространства.
същото според мен важи и за Сангаре. Ако бе играл титуляр, нямаше да има много шансове. Второто срещу по-уморени защитници изглежда като да ги разнася като пръскачка из лозе.

Бала вкара, но иначе не го видях цялото първо полувреме, а пропуска на Ради беше единственото положение освен гола. Сула беше единствения играч, през който минаваха почти всички топки, но той реално с тая фалшива девятка е безполезен. Всички атаки се развиваха по крилата и свършваха до там. Положенията на Ради и Бала бяха някакви изключения и проблясъци на фона на мудната и безидейна игра. С влизането си Сангаре рачупи стереотипа и обърка защитата и за мен много по правилното бе Ради да излезезе почивка още на полувремето, Бала да отиде на неговото място, а Сангаре да влезе като нападател и да ги натиснем от 46-тата минута да им вкараме втори гол и да ги пречупим. Освен това с играч като Сангаре имаме много по-големи възможности при контраатака, което се случва когато водим, а Сула е играча, който може да задържа и разпределя топката. Бала не е такъв тип играч.
Вместо това ние просто дадохме инициативата на Локото, които с първото си влизане в наказателното поле вкараха. Още първото полувреме се видя, че оставим ли ги да играят ще имема ядове. Добре че не разполагат с кой знае каква класа, та успяхме да докопаме победата. Иначе като нищо можеха да ни бутнат и втори гол на контра. Късмет и че Аралица не игра.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 сеп 2025 23:52

tmanolov написа:Хулио се оказа по-голям калитар и от колЮ, което е супер и дано продължава все така - все пак 15 години каръщина явно са решили да ни компенсират поне малко. Да видим с делиорманци - на хартия никога не са били чак толкова слаби

Това щото играчите му изтърват на празна врата без вратар, затова ли е калитср?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 сеп 2025 00:03

Очаквах много повече футболни достойнства и от двата отбора, но и така победата ми е сладка.
Утре вестници за левскарите, цветя за другарките и мишки-левскимразци по дупките.
Само Левски!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”