efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Неделя от 20:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

helic
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Неделя от 20:30 ч.

Мнениеот helic » 14 сеп 2025 22:59

vvessel написа:Хульо на косъм да осере мача, ама Марин му спаси задника. Вместо от началото на второто полувреме да пусне Сангаре и да даде почивка на Ради, който игра в двата мача на национала и съответно да остави най-креативния Сула, той реши, че ще клати. Изглежда това му е футболната философия и не знае какво означава "сините в атака". Такива отбори трябва да се натискат докато им набутаме два-три гола и издъхнат на терена.

Сула не влезе добре в мача и игра слабо, беше абсолютно заслужено първия сменен

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 сеп 2025 23:00

mrw8 написа:
tmanolov написа:Хулио се оказа по-голям калитар и от колЮ, което е супер и дано продължава все така - все пак 15 години каръщина явно са решили да ни компенсират поне малко. Да видим с делиорманци - на хартия никога не са били чак толкова слаби

100%, друго си е 11 поредни в резултат на каръщина. Апропо и този кръг се измъкна с гол в 85 минута от фал.

Тук си прав - рибарчето този мач нямаше да го вземе, нишо че щеше да смаже локо от игра. Ма минало време и гледаме напред - билетите с делиорманци са в продажба, дано успеем да си напълним стадиона, че повече от 15000 левскари сме само в ект и за “вечното дерби”
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 14 сеп 2025 23:01

olfix написа:Калитар? Вместо да им вкараме поне 4? Абе , хора, вие какви мачове гледате?

Безапелационна победа!
Калитар беше Генчев. От 1 удар - 1 гол. Според мен този мач даде отговор и на въпросите:
Защо Станислав Генчев не е в Левски? Защо Бала е в Левски? Защо Папи Галчев не е в Левски? Защо Марин Петков не е продаден? и т.н.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 сеп 2025 23:01

MASTER_COOL написа:Убедих се, че сте по-големи мрънкачи и от нас.

Няма такова нещо.
Ние, всичките левскари си познаваме отбора, неговите стойности и възможности, качествата и липса на такива на футболистите. Майтапиме се помежду си, искаме тези наши футболисти да се развиват, особено сините млека и затова външните наблюдатели не ги разбират тия неща. Ние вече си познаваме футболистите по имена. Вие не знаете кой кага ще дойде и кога ще се махне.
При вас важи законът на Партията - Аз знам, аз вярвам, че си права, когато съгрешиш дори... и оттам е зомбирането при вас. Тук може да се критикува всичко - от легендата Насо (който е и собственик) до дечицата, подаващи топката. Що не опънете един трансперант срещу собственика си, фондациите, Министерството на отбраната и т.н.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 14 сеп 2025 23:02

до края на септември имаме три изключително тегави мача - домакинство срещу Лудогорец и две гостувания в Пловдив...........

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 сеп 2025 23:03

До Номера
"Rhaeger" ти го е казал прекрасно.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 сеп 2025 23:07

helic написа:до края на септември имаме три изключително тегави мача - домакинство срещу Лудогорец и две гостувания в Пловдив...........
Тук вече спор няма.
В тези срещи ще си проличи, дали отбора е готов за нещо сериозно на родна сцена.
Инак е ясно... И този сезон не виждам нещо по-различно от миналият, ако става въпрос за това, кой ще е 2-ри.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 сеп 2025 23:08

helic написа:
vvessel написа:Хульо на косъм да осере мача, ама Марин му спаси задника. Вместо от началото на второто полувреме да пусне Сангаре и да даде почивка на Ради, който игра в двата мача на национала и съответно да остави най-креативния Сула, той реши, че ще клати. Изглежда това му е футболната философия и не знае какво означава "сините в атака". Такива отбори трябва да се натискат докато им набутаме два-три гола и издъхнат на терена.

Сула не влезе добре в мача и игра слабо, беше абсолютно заслужено първия сменен

А кой влезе добре в мача? Бала до гола почти не се срещна с топката. А второто полувреме Кирилов все едно не игра. Единстения който раздвижи играта беше Сангаре. Той ми изглежда най необременен от тактическите схеми на Веласкес, чиято философия, както той сам каза е , че защитата започва от нападателя. Но за нападение като че ли и идея си няма.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 сеп 2025 23:09

Следващите 5 мача няма празно. Даже си мисля, че с Лудогорец ни е най-лекия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 сеп 2025 23:10

MASTER_COOL написа:До Номера
Rheager ти го е казал прекрасно.

Регърчето ми е приятел и ми знае мирогледа на син фен. Явно не си ме чел много мненията тук - син футболист, треньор и колеги тук не съм плюл. Всички сме Левскари с широка палитра и всеки го възприемам с недостаъците. Е, някой келеш може и да ме изкара от релси.

Върни се в “Левски”