ВЛ: Бърнли - Ливърпул / 14.09.2025г. - 16:00ч. FT 0:1
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ВЛ: Бърнли - Ливърпул / 14.09.2025г. - 16:00ч.
Как ги изтръскахме тия дървета , хахаха :) Иначе , Керкез , за сега - верно си е голямо разочарование... Вирц , за мен много голяма надежда - просто , още няколко мача му трябват !!! Рио - о , Боже - краката му са , като буталата на Ферари... Салах ,човек , тъжно ми да те гледам така (въпреки супер важния гол - ашколсун !!! ) Все пак , вървим успешно напред !!! Ние сме Ливърпул , YNWA !!!
-
- Контакти:
Е*и му майката, мега жалък мач, добре че Бърнли са най-големите дървосекачи и некадърници в историята на световния футбол.
Хубаво е, че пак се измъкнахме някак си. Потресен съм от играта ни иначе, добре, че пия, понеже нервите скъсяват живота.
Хубаво е, че пак се измъкнахме някак си. Потресен съм от играта ни иначе, добре, че пия, понеже нервите скъсяват живота.
Честита победа!
Леко ни върза в края на мача, но цяло второ полувреме голът се печеше ;))
Аз съм доволен от момчетата. 4 от 4 и постепенно придобиват шампионски манталитет.
Леко ни върза в края на мача, но цяло второ полувреме голът се печеше ;))
Аз съм доволен от момчетата. 4 от 4 и постепенно придобиват шампионски манталитет.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Това си е шампионска победа ,малко аристократично.Срещу затворен отбор какво искате?Айде напред към титлата....
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
ihtiandar написа:Това си е шампионска победа ,малко аристократично.Срещу затворен отбор какво искате?Айде напред към титлата....
4 шампионски победи дотук :mrgreen: и 4 те мача гол след 85 мин. Но от към игра никакви ви няма, много зле... Хубавото за вас все пак е, че постепенно ще се сработват играчите и би трябвало да вдигате нивото.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Форумите са пълни с "пелета", за които не е никакъв проблем да излъжат 10 човека. Как можело, колко били слаби. Когато противникът ти играе не лоу, а ултра лоу блок, единственият шанс да го разчупиш е ранен гол. Тогава се отварят и отиват на петица. Запече ли се мача е трудно срешу така построен отбор. Бърнли винаги са играли по този начин, без значение кой им е треньор. Никакво желание за атака, 10 човека в две линии, предната на 5 метра пред наказателното. Единствената грешка на Слот бе, че не направи последните 2 смени 15 минути по-рано.
- Liverpool_EC
- Контакти:
За първите 4 кръга тази година вече имаме повече победни голове след 80та минута, отколкото целия минал сезон (3). Знам, че има големи надъханяци, как треньора ги надхитря всеки път, ама дано не сме си издухали вече късмета, че има още 34 кръга и не знам кво ще правим така :lol: Победа никой не връща, ама да чакаме Ханибал да заиграе хандбал в 94та минута е малко смущаващо. Втори мач подред без никакво положение пред вратаря. Едно е да нямаш късмет пред гола, друго е да нямаш положение за гол.
Нищо, дет се вика щом необиграни бием, смятай кво ще става, като се обиграят :mrgreen:
Нищо, дет се вика щом необиграни бием, смятай кво ще става, като се обиграят :mrgreen:
Не съм гледал мача и слава богу но имам чувството че тая тактика на Слот за тоя сезон (предния играхме по коренно различен начин) няма да ни докара доникъде
- slash1912
- Контакти:
Погледнато от друга страна,тези победи в края на мачовете показват манталитета на отбора-никога не се отказва.
Освен това-поредна суха мрежа.
Чакаме и включването на Исак.
Освен това-поредна суха мрежа.
Чакаме и включването на Исак.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]