8 Кръг/ ЦСКА - Септември /13.09.2025/ 20:15 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: 8 Кръг/ ЦСКА - Септември /13.09.2025/ 20:15 ч.

Мнениеот Mitata » 14 сеп 2025 10:16

По-спокойно, момци! Нашите изпуснаха 2-3 100% възможнасти за гол, с което пропуснаха да решат изхода на мача много преди 90-тата минута.

Забеляза се минимално подобрение в играта, дано тенденцията се запази. Ще проличи в следващите мачове.

Вчера направи впечатление добре сложения физически отбор на Септември с атлетични и повратливи футболисти. Нашите нямат тази физика, струва ми се, че отстъпваме и във височина, особено що се касае до централните защитници и нападатели.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 14 сеп 2025 10:50

bubka написа:
The_Miz написа:Огромното празнуване накрая на мача е една от най-жалките картинки в историята на ЦСКА. Такава радост, че сме били “гранда” Септември. А пък после даже и снимки от съблекалнята пускат. Дъно.

Иначе Керкез е пълен смешник и от понеделник не трябва да има нищо общо с ЦСКА. А този новия бек Мартино не знам кой го е гледал, но щом някакви анонимници от Септември успяха да го развинтят няколко пъти, нищо хубаво не ни чака с него.

Кое му е дъното? Очевидно момчетата са искали много тази победа и е имало огромно психическо нпрежение последните седмици, за да се радват така. Искрено се надявам някой от собствениците да не чете форума тук, че само ревльовци, разбирачи, стратези и хора с огромни претенции невиждащи моментната реалност, че ще вземе да тегли една майна и да бяга от отбора.

Разбира се, че е дъно. Момчетата като толкова много са искали тази победа защо не го показаха по време на първите 85 минути от мача? 10 млн. изхарчени за футболисти и не трябва феновете да имат никакви очаквания ли? Хайде малко по-сериозно. Заприличахме на махленски отбор. Собствениците едва ли четат този форум, но феновете ясно си изказаха мнението накрая на мача вчера.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 14 сеп 2025 11:47

За "купона" в съблекалнята щях да напиша, че ние изгонихме почти всички, които бяха малко по-дълго в отбора и малко от малко бяха разбрали какво е ЦСКА (Турицов не го броя за част от ЦСКА отдавна). Като сформирахме почти изцяло нов отбор от момчета, които почти цял сезон нямаха три последователни победи и още много момчета, които дойдоха в предпоследният в класирането без победа в 6 кръга. Ми няма причина да не си го броят това за успех! Обаче, после видях, че и бай Добри е там усмихнат до уши и в момента съм леко объркан. Щом той се радва, значи усеща нещо позитивно в отбора все пак.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 сеп 2025 12:02

Стига с Тея мантри и заклеймявания!

Вчера Турицов игра ли, питам ви? Хареса ли ви?

Проблемът продължава да е в селекционния процес според мен.

Не казвам, че никой не става и всички са слаби обаче как да очакваш нещо мигновено и различно с играчи като Мартино и Брахими.

Да, Брахими вкара, но беше резерва отново.

Додай е 30 кила мокър. Да, бъдещето е пред него, но ще му трябва време поне докато натрупа малко мускулна маса.

Пастор продължава да е загадка. Вчера по-скоро ми хареса играта му.

Годой— добре. За вчера игра момчето.

И все пак селекцията с така изброените играчи не съм въобще сигурен, че отговаря на нивото и претенциите на клуба, а още повече да постигне мигновен резултат.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 сеп 2025 12:25

И друго да добавя....

Покрай целия тоя хейт и ситуация с искането на оставката на Керкез забравихме може би най-важното!!!!!

А именно да отдадем заслуженото на Петко. Евала на това момче!!! Колко на Тея години, а да не говорим за тоя сегашен отбор биха се нагърбили с тая отговорност в такъв момент????? Днес, т.е. вчера се роди ЛИДЕР!!!!

П.П. Щом има такива юноши от школата дето взимат топката в такъв момент и обръщат мача, значи ЦСКА е жив. Уверявам Ви!!!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 14 сеп 2025 12:40

danko_sot написа:И друго да добавя....

Покрай целия тоя хейт и ситуация с искането на оставката на Керкез забравихме може би най-важното!!!!!

А именно да отдадем заслуженото на Петко. Евала на това момче!!! Колко на Тея години, а да не говорим за тоя сегашен отбор биха се нагърбили с тая отговорност в такъв момент????? Днес, т.е. вчера се роди ЛИДЕР!!!!

П.П. Щом има такива юноши от школата дето взимат топката в такъв момент и обръщат мача, значи ЦСКА е жив. Уверявам Ви!!!

Направи впечатление подготовката на това момче преди удара. Абсолютно концентриран и уверен!

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 14 сеп 2025 14:42

Да! Покрай критиките забравихме да похвалим момчето.
Петко - Номер 1! От тук само напред и нагоре. Най - малкото си спечели титулярното място, според мен.
Искаме още!
Още много искаме от всички.
С Керкез или не - вече не ме вълнува но с 9 точки в следващите 3 мача се преместваме на доооста по - добра позиция.
Значи няма как сега точно да бъде заменен треньора. Знам че граничи с фантастиката но е напълно възможно и постижимо.
Спретнат ли му обаче едно малко бойкотче и е Чао!
В ЦСКА има дългогодишен опит и традиции в "уволняването" по взаимно съгласие;-)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 14 сеп 2025 15:32

За Петко во говорех още след мача с Локо Пловдив, че се представи много добре и трябва да е титуляр. Всички ми се смеехте. Един гол от фаул не е показателен, но момчето има пулс за разлика от Сегер, например и има и качества. Още по-лошо за Керкез, че ме може да забележи такива неща.

Керкез трябва да си ходи веднага. Вкарахме случаен гол (изключително майсторски, но все пак случаен) първото полувреме. Да изпуснахме няколко възможности в началото на мача, но после спряхме да търсим гол, което говори и за настройка и за покъртително физическо състояние. Накрая тръгнахме да затваряме случайно изкованото 1:0 срещу госта Септември! Сетихме се да се раздвижим чак след като ни изравниха. Вкарахме още един случаен гол за 2:1, третият беше, защото се хвърлиха напред и нямаха какво да губят вече. Никаква перспектива нямаме за устойчиви успехи с Керкез. Да заповяда Любо Пенев. Това е мнението ми.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 14 сеп 2025 15:49

gihuelo написа:Мартино е титулярния ляв бек на деветия в класирането на висшата лига на Аржентина.
Как го разкрихте за един мач че не става не мога да разбера.
Днес беше важно да бием ! Независимо как.
И айде стига с Ицо Янев и Тунчев.
Някой направи десетина победи с някой отбор и вие веднага искате да го взимаме за треньор.
И с Томаш беше така и с Тунчев сега пак.
След 2-3 кръга ще искате и Нанков , защото е на девето място и има три поредни победи.
Същия мач като със Спартак Варна - Вместо 4-5:0 драми и истерии :) Само че тогава не победихме.
Ако махнат Керкез треньор ще бъде Любо Пенев , това си мисля че е повече от ясно.
За почитателите на Радуканов , ще им кажа че вече шеста година няма кой да сети за него и е без работа.
Днес беше назначен нов директор , които наистина е бил борец , но поне има опит с футболен отбор и бил директор на отбор в последните 4 години в А група. Явно собственика се опитва някак си да подобри организацията и да спре този хаос в ЦСКА.
Албанчето е добро и остро крило! Мисля че ще пасне.
Жордао също ми харесва .
На този отбор му трябват 5-6 победи и нещата ще са съвсем различни.

Кратко и ясно, само да добавя че Петко и Теодор трябва да им се дават повече минути, писал съм го и преди, те са бъдещето, те ще са лидерите които сега се оплакваме ,че ги нямаме. Тези момчета не трябва да ги продаваме както шитнаха лекомислено Хр. Петров например. Те в Разград това чакат, да ги откупят обратно и там кой им носи лентата? Ами Недялков, Чочев, Десподов. Ето къде са ни лидерите.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 14 сеп 2025 17:37

Мисля, че феновете трябва да сме по-търпеливи и спокойни. Факт е, че досега ЦСКА се представя слабо, но с нажежаване на ситуацията от наша страна нещата няма да се поправят. Имаме си собственици, те дават парите, те да решават съдбата да треньорския екип.. Ако зависеше от мен, не бих махнал Керкез след победа. Бих проследил и анализирал играта на отбора и в следващите мачове, които са срещу преодолими тимове.

Според мен има леко подобрение в играта ва ЦСКА. Вярно, понякога се допускат елементарни грешки, но се забелязват и позитивни сигнали. Може наистина да е имало психологически срив заради лошия старт на шампионата. Отговори на някои въпроси ще получим още в следващия мач срещу Арда.

Върни се в “ЦСКА”