Висша лига - сезон 2025/2026
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2025/2026
Този гол,това не е сериозно.Обърнаха мача с много усилия и борба и накрая това :o
Челситата какво направиха, преебаха ми точният резултат в играта с прогнозите :lol: . Да се стяга протежето на Плешо, че Баче Моу дебне в засада :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Като го гледам тоя момчурляк Гитенс, скоро Стърлинг ще е резервата на Гарначо за лявото крило 
Проспано (и осрано) първо полувреме, после показаха доста желание и се пребориха за обрата, но зацапаха всичко с тоя тъп гол. Отчитам че половината ни отбор не беше в оптимално състояние след квалификациите, както и че ни чака гадно гостуване в Мюнхен, но мачове като вчерашния трябва да се взимат.

Проспано (и осрано) първо полувреме, после показаха доста желание и се пребориха за обрата, но зацапаха всичко с тоя тъп гол. Отчитам че половината ни отбор не беше в оптимално състояние след квалификациите, както и че ни чака гадно гостуване в Мюнхен, но мачове като вчерашния трябва да се взимат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Да видим дали Ливърпул ще измъкнат 4 ти пореден мач на магия в края :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:Да видим дали Ливърпул ще измъкнат 4 ти пореден мач на магия в края :mrgreen:
Да!
А след тази дузпа този бих го извадил от състава.
Не не, такива късметлии не съм виждал... :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:Не не, такива късметлии не съм виждал... :mrgreen: :mrgreen:
Сега е момента другите да изпитат това, което десетилетия изпитвахме ние с Фърги Тайм вуду магиите на Юнайтед :lol:

Абе има си разлика, Юнайтед тогава си мачкаха и си задушаваха съперниците, докато сега Пул буквално нищо не играят сякаш знаят, че ще си вкарат голчето накрая :mrgreen: да видим докога ще продължи късмета.

Докога всеки мач на лузърите ще се играе до тяхна победа бе да му се не види :evil:
Специално Куку и бразилците играха в безсмислени мачове на националите, но явно са го закъсали и трябваше точно те да цъкат
rhaegar написа:Отчитам че половината ни отбор не беше в оптимално състояние след квалификациите
Специално Куку и бразилците играха в безсмислени мачове на националите, но явно са го закъсали и трябваше точно те да цъкат
Последна промяна от locke на 14 сеп 2025 18:05, променено общо 1 път.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen: