8 Кръг/ ЦСКА - Септември /13.09.2025/ 20:15 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: 8 Кръг/ ЦСКА - Септември /13.09.2025/ 20:15 ч.

Мнениеот Mitata » 13 сеп 2025 23:44

bubka написа:Нека говорим след Арда. Това бих казал. Те също не са кой знае какво, видно от днешният им мач (Тунчев за треньор ще е голяма грешка), та да видим какво ще стане там. Победата също е задължителна.

Така е, след победа трудно се сменя треньор. А и до сведващия мач са само 4 дни. Ако Керкез победи Арда, отава наш треньор.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 14 сеп 2025 00:27

Mitata написа:
bubka написа:Нека говорим след Арда. Това бих казал. Те също не са кой знае какво, видно от днешният им мач (Тунчев за треньор ще е голяма грешка), та да видим какво ще стане там. Победата също е задължителна.

Така е, след победа трудно се сменя треньор. А и до сведващия мач са само 4 дни. Ако Керкез победи Арда, отава наш треньор.

Подкрепям, ако победим Арда ще го оставят поне до Коледа, за целия сезон обаче ще е трудно, ако не промени играта.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 сеп 2025 00:36

sly написа:
Mitata написа:

Подкрепям, ако победим Арда ще го оставят поне до Коледа, за целия сезон обаче ще е трудно, ако не промени играта.

Ще ни накарате някои ЦСКА-ри - тези които не се хвърлят на амбразурата за Керкез, силно да ни се иска да паднем! За да го махнат най-сетне този "виртуоз" на треньорската професия! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 14 сеп 2025 01:05

Огромното празнуване накрая на мача е една от най-жалките картинки в историята на ЦСКА. Такава радост, че сме били “гранда” Септември. А пък после даже и снимки от съблекалнята пускат. Дъно.

Иначе Керкез е пълен смешник и от понеделник не трябва да има нищо общо с ЦСКА. А този новия бек Мартино не знам кой го е гледал, но щом някакви анонимници от Септември успяха да го развинтят няколко пъти, нищо хубаво не ни чака с него.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 14 сеп 2025 01:06

Мартино е титулярния ляв бек на деветия в класирането на висшата лига на Аржентина.
Как го разкрихте за един мач че не става не мога да разбера.
Днес беше важно да бием ! Независимо как.
И айде стига с Ицо Янев и Тунчев.
Някой направи десетина победи с някой отбор и вие веднага искате да го взимаме за треньор.
И с Томаш беше така и с Тунчев сега пак.
След 2-3 кръга ще искате и Нанков , защото е на девето място и има три поредни победи.
Същия мач като със Спартак Варна - Вместо 4-5:0 драми и истерии :) Само че тогава не победихме.
Ако махнат Керкез треньор ще бъде Любо Пенев , това си мисля че е повече от ясно.
За почитателите на Радуканов , ще им кажа че вече шеста година няма кой да сети за него и е без работа.
Днес беше назначен нов директор , които наистина е бил борец , но поне има опит с футболен отбор и бил директор на отбор в последните 4 години в А група. Явно собственика се опитва някак си да подобри организацията и да спре този хаос в ЦСКА.
Албанчето е добро и остро крило! Мисля че ще пасне.
Жордао също ми харесва .
На този отбор му трябват 5-6 победи и нещата ще са съвсем различни.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 14 сеп 2025 01:46

gihuelo написа:Мартино е титулярния ляв бек на деветия в класирането на висшата лига на Аржентина.
Как го разкрихте за един мач че не става не мога да разбера.
Днес беше важно да бием ! Независимо как.
И айде стига с Ицо Янев и Тунчев.
Някой направи десетина победи с някой отбор и вие веднага искате да го взимаме за треньор.
И с Томаш беше така и с Тунчев сега пак.
След 2-3 кръга ще искате и Нанков , защото е на девето място и има три поредни победи.
Същия мач като със Спартак Варна - Вместо 4-5:0 драми и истерии :) Само че тогава не победихме.
Ако махнат Керкез треньор ще бъде Любо Пенев , това си мисля че е повече от ясно.
За почитателите на Радуканов , ще им кажа че вече шеста година няма кой да сети за него и е без работа.
Днес беше назначен нов директор , които наистина е бил борец , но поне има опит с футболен отбор и бил директор на отбор в последните 4 години в А група. Явно собственика се опитва някак си да подобри организацията и да спре този хаос в ЦСКА.
Албанчето е добро и остро крило! Мисля че ще пасне.
Жордао също ми харесва .
На този отбор му трябват 5-6 победи и нещата ще са съвсем различни.
Пет-шест победи :mrgreen: Мислете малко,гледайте реално какъв допотопен футбол играем. Следва серия с три мача навън Арда,Ботев Вр и Локо Сф и идва Лудогорец. Евентуално равен с Ботев, другите мачове не виждам как ще вземем точка с футбола и идеите на Керкез

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 сеп 2025 08:25

Разколебан съм за Керкез след това второ полувреме, което направихме. А знаете мнението ми преди мача за него.

Много е важно този мач да се анализира добре и правилно и са се извадят нужните изводи.

1. Видя се вчера ясно кой беше лидерът на отбора. Пак беше защитник, но не бе Лапеня. Много силен мач на Делова, гарниран с изключителен гол. Керкез няма право повече на грешки при избора на капитани. Това не е игра на зарчета.

А Лапеня го видяхме— като си капитан скачаш и я чистиш тая топка от голлинията. И онова положение от два метра го вкарваш.

2 Защита— Лапоухов стои много по-добре на вратата от Бусато. Много по-навременно излиза и борави с топка в крака. При центриранията също се справи солидно. Но за жалост се видя, че на Мартино му липсва скорост и в защита допусна доста грешки. Алтернативата му е Санянг. ;)
Добрата новина обаче е Турицов. Вярно е, че при гола той и още един от нашите ( забравих кой) протегнаха крак да блокират удара на Фурие доста анемично. Но като цяло, особено първото полувреме беше най-силно за Турицов от много време насам. И в сравнение с Мартино от ляво ми изглеждаше като Роберто Карлуш.

3 Халфова линия и крила—Жордао показва проблясъци и добри неща, но физиката му е такава, че на него не може да се разчита да бяга цял мач и да бъде едновременно плеймейкър пред защитата и черноработник и да покрива голям периметър. Освен това изпусна някои чисти ситуации да отбележи.

На Скаршем батериите му свършват за около 60 минути, след което той също намаля темпото.

За мен критиките към Сегер са пресилени. Вчера даде поне два паса, след които имаше почти стопроцентови положения за наши играчи. Видя, се че игра 10-ка, т.е.свърши си работата. Критиката ми е, че като видя, че почват да ни натискат второто можеше да помогне повече в защита, но явно и при него се бе натрупала умора.

Додай не направи силен мач. Първо изтърва едно много чисто положение , където реши да завърши с десен крак вместо ляв. И второ не бе достатъчно активен, а беше грешка на Керкез точно той да играе пред неубедителния дебютант Мартино и да помага в защита при положение, че Додай е 30 кола мокър и това ще е проблем за него във физически футбол като българския.

Пасторът се справи прилично за мен на непривичен пост. Не блестеше и му липсваше активност и на него, но като цяло добре си взаимодействаха с Турицов първата част и от техния фланг дойдоха повече опасности.

4 Годой ми хареса на мен. За мен той трябва да е първи избор, защото може да играе като типична 9-ка, раздвижен е и пресира.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 сеп 2025 08:36

The_Miz написа:Огромното празнуване накрая на мача е една от най-жалките картинки в историята на ЦСКА. Такава радост, че сме били “гранда” Септември. А пък после даже и снимки от съблекалнята пускат. Дъно.

Иначе Керкез е пълен смешник и от понеделник не трябва да има нищо общо с ЦСКА. А този новия бек Мартино не знам кой го е гледал, но щом някакви анонимници от Септември успяха да го развинтят няколко пъти, нищо хубаво не ни чака с него.

Кое му е дъното? Очевидно момчетата са искали много тази победа и е имало огромно психическо нпрежение последните седмици, за да се радват така. Искрено се надявам някой от собствениците да не чете форума тук, че само ревльовци, разбирачи, стратези и хора с огромни претенции невиждащи моментната реалност, че ще вземе да тегли една майна и да бяга от отбора.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 сеп 2025 08:59

soilwork написа:Пет-шест победи :mrgreen: Мислете малко,гледайте реално какъв допотопен футбол играем. Следва серия с три мача навън Арда,Ботев Вр и Локо Сф и идва Лудогорец. Евентуално равен с Ботев, другите мачове не виждам как ще вземем точка с футбола и идеите на Керкез

Играем махленски футбол без никаква идея и никаква насоченост на принципа каквото стане и дойде. Разчита се на индивидуални прояви. Контрола над топката почти клони към нула.
Не може да установим никакъв натиск над противника и то при положение, че водим в резултата.
Керкез копае дъното, сега пък Стойне Манолов му е виновен :lol:
Целия стадион скандира ОСТАВКА, обаче Стойнето му виновен
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 14 сеп 2025 09:29

MASTER_COOL написа:Керкез копае дъното, сега пък Стойне Манолов му е виновен :lol:
Целия стадион скандира ОСТАВКА, обаче Стойнето му виновен

Значиии, не му е виновен Стойнето на Керкез, но се радвам, че го каза това. След като Стойнето ни пробута Стипич, той продължава и до днес да се опитва да ни пробутва и играчи, и вероятно и други треньори. Нашият собственик се е обградил с всякакви нещастници и боклуци, като част от тях ги е и назначил официално на работа. Няма нищо чудно, че сме на това положение вече втора година с трети различен треньор. Сигурно и Крушарски скоро ще почне да му дава съвети... С Цеката ми е ясно, че отдавна си е авер- ние му обрахме всички бивши кадри, рязко намалихме безработицата в Бистрица.

Върни се в “ЦСКА”