Ехааа вкарахме гол от статично положение :o
Публиката обаче въпреки гола, вика Оставка. Браво момчета.
8 Кръг/ ЦСКА - Септември /13.09.2025/ 20:15 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 8 Кръг/ ЦСКА - Септември /13.09.2025/ 20:15 ч.
За мен е загадка как Фичо не е взел Янко Георгиев при нас с договор за 6 години и 40к заплата :roll:
катерите в класирането ...сега ми е интересно ще искате ли оставка или вече няма след като вкарахте в последните секунди?

Чу публиката, дори и след головете викаха Оставка
Vesko85 написа:Чу публиката, дори и след головете викаха Оставка
ако говориш на мен - не съм гледал мача и не съм чул нищо, само следих от любопитство резултата :) при 1-0 за вас мислех, че Септември нямат шанс ама после друго се оказа чак и аз се изненадах ...затова ми е интересно какво мислите
ама сега ще чакам Никито да вкара едни бутонки да го чуя и него :))

Керкенеза да си събира куклите и парцалките и да заминава, също и скаути маути и директорчетата.Отборът ни е съставен на 90% от аматьори.Два красиви, но късметлийски гола ни дадоха победата.
Първото полувреме играхме много добре. Статистиката е доказателство — 10 на 1 удари. Само неумението на някои играчи ни лишиха от втори гол.
Необясним спад обаче второто полувреме. Все едно друг отбор излезе. Не знам тази пасивност на указания на Керкез ли се дължи или на слаба физическа форма, особено в средата загубихме инициатива.
Оттам нататък и аз вече очаквах, че това е краят на Керкез.
Относно Петко аз не вярвах, че той ще бие прекият и щях доста да хейтя, ако беше изтървал ( не него разбира се).
Публиката винаги има право. Ако преценят ръководителите могат да махнат Керкез. Той не се държи като нужния и категоричен лидер на ЦСКА на тъчлинията. Не може да ръководи цял един мач, в който ние през цялото време да контролираме срещата. Този спад през втората част е главно на сметката на треньора и някакси той не ни убеди, че той трябва да е Предводителят на този отбор.
Необясним спад обаче второто полувреме. Все едно друг отбор излезе. Не знам тази пасивност на указания на Керкез ли се дължи или на слаба физическа форма, особено в средата загубихме инициатива.
Оттам нататък и аз вече очаквах, че това е краят на Керкез.
Относно Петко аз не вярвах, че той ще бие прекият и щях доста да хейтя, ако беше изтървал ( не него разбира се).
Публиката винаги има право. Ако преценят ръководителите могат да махнат Керкез. Той не се държи като нужния и категоричен лидер на ЦСКА на тъчлинията. Не може да ръководи цял един мач, в който ние през цялото време да контролираме срещата. Този спад през втората част е главно на сметката на треньора и някакси той не ни убеди, че той трябва да е Предводителят на този отбор.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Керкез пак много говори и нищо не казва. Непрекъснато се оправдава. Това не е човек с характер.
Керкез задължително трябва да бъде махнат още сега. С тези футболисти трябва с лекота да взима такива мачове. Ние днес бихме благодарение на чист късмет.
Евала, най-после и ние да бием!
Начи Душан докато е треньор в клуба, всяка сутрин да чака Петко на входа с кафенце и лъснати бунтонки. :lol:
И друго, ако все още не са се светнали, че най-добрият изпълнител на преки свободни работи в клуба, да го помолят да даде някой и друг мастер клас.
Играта в защита продължава да е потресающа.
Начи Душан докато е треньор в клуба, всяка сутрин да чака Петко на входа с кафенце и лъснати бунтонки. :lol:
И друго, ако все още не са се светнали, че най-добрият изпълнител на преки свободни работи в клуба, да го помолят да даде някой и друг мастер клас.
Играта в защита продължава да е потресающа.