damyanov1963 написа:LoveAndPeace написа:tmanolov написа:LoveAndPeace написа:tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Че кой ти пречи да си запазваш семейните ти ценности ??
П.С. Много мрънкане , много диктат и накрая насилието и убийствата идват от крайнодесните идиоти.
Че кой ти пречи да се мислиш за човек, само защото ти скандира маймунски звуци? Що се обиждат црънките? Нали уж са хора? Същото е и с твоите разсъждения за семейните ценности
Тц , дори не е близо. Щото обикновените педали по улицата с които се разминаваш не ти правят гърлени звуци какво точно се чува при deep blow.
Явно не си ходил казарма - аз пазих посолствата през 90-те и имаше десетки педали, които обикаляха вечер с предложения да ми духат. Един се наложи да зареждам автомата, за да го прогоня. Ма не съм се оплаквал и не съм станал педал - така достатъчно ясно и близо ли ти е
Чакай ся :o :roll: :roll: педалските манифестации не са ли поне десетилетие по-късно , а левия педалски диктат пречещ на damyanov1963 да си запазва семейните ценности почти три ???
Последните 10-15 години налагало ли ти се е да парираш подобни педалски щения ?
Нямам нищо против хомосексуалистите, не ме интересуват просто, дразня се когато парадират публично със сексуалната си ориентация, което на хетеросексуалните е забранено. А и не е лошо да има повече хомосексуални, защото ще има повече свободни жени ;)
А, и още нещо, аз не си падам по жени с бради, а ти?
Кой и какво ти забрани ?
Имам предвид , закона забранява да изплющиш жената на пейките пред НДК , това да. Ама какво право ти отнеха , което дадоха на тия хомота ?