Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот bubka » 13 сеп 2025 17:14

tiamat написа:
ReBorn1982 написа:Ами ние, любителю на негрите, които сме най-зле в ЕС, сме 300 пъти по-напред от сочената от теб като "читава държава" Ботсвана ..... даже Албания е по-добре от Ботсвана ...

Факт, няма нито една читава негърска държава. Всичките са пълни кочини.

Айде да мирясате малко - Бахамите, Тринидад, Сейшелите, Барбадос. БВП 20-35к, GINI индекс 32-46.

Айде сега, много добре ти е ясно защо тези "държави" имат високо БВП :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 сеп 2025 17:29

tiamat написа:
tmanolov написа:
tiamat написа:
ReBorn1982 написа:
realno написа:За неграмотните расисти ще кажа, че маймуните са с различни цветове. Същото и при хората - "маймуни" са с всякакви цвят на кожата. Но при маймуните няма расизъм за разлика при белите елитни "маймуни" от човешката раса.
Освен това има само една раса и това е човешката раса.

Назови ми една читава негърска държава. Само една. Щото аз мога да те зарина с читави бели и жълти държави.

Я сега дай някоя негърска държава, дето да е на повече от 100 години, демек да е имала време да се развие, а също така и да не е била изсмукана колониално.

Либерия - и сам знаеш как и защо е създадена и какво е станало с нея, нали? Не виждам защо спорим - маймуните са маймуни, хората са хора - както сред маймуните при някои трудът ще ги направи свободни, пардон ще ги превърне в хора, така и сред хората има измет, която вече се е превърнала в маймуни (бели маймуни). Това не променя статистиката за маймуните и хората - ген, кво да правиш, и еволюция

Уау, една държава. Айде и бонус Хаити.
Няма как да не се съглася с хората са хора, маймуните са маймуни. Има разбира се и хора, дето не ги е огряла много еволюцията :)

Глей ся, ако искаш да си носиш “първоридния грях” и да си вземеш мангалка или децата ти да доведат маймуни - решението си е твое, но моля, не го налагай и върху мен. Основният проблем на умнокраставите е, че сте брутално малцинство, но сре ужасно кресливи и с мания за величие, плюс вдички медии са под ваш контрол, а алтернативата ви е копейките. Но има едно огромно и тихо мнозинство, което е като мен и не иска нито маймуните, нито измислените еврогейщини, нито копейкиния руский мир, а силна, просперираща, независима и Бяла България. Твай
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 сеп 2025 17:30

bubka написа:
tiamat написа:
ReBorn1982 написа:Ами ние, любителю на негрите, които сме най-зле в ЕС, сме 300 пъти по-напред от сочената от теб като "читава държава" Ботсвана ..... даже Албания е по-добре от Ботсвана ...

Факт, няма нито една читава негърска държава. Всичките са пълни кочини.

Айде да мирясате малко - Бахамите, Тринидад, Сейшелите, Барбадос. БВП 20-35к, GINI индекс 32-46.

Айде сега, много добре ти е ясно защо тези "държави" имат високо БВП :lol: .

Знае, разбира се, щото са туристически дестинации, в които ходят бели в държани от бели хотелски вериги
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 сеп 2025 17:32

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Че кой ти пречи да си запазваш семейните ти ценности ??

П.С. Много мрънкане , много диктат и накрая насилието и убийствата идват от крайнодесните идиоти.

Че кой ти пречи да се мислиш за човек, само защото ти скандира маймунски звуци? Що се обиждат црънките? Нали уж са хора? Същото е и с твоите разсъждения за семейните ценности

Тц , дори не е близо. Щото обикновените педали по улицата с които се разминаваш не ти правят гърлени звуци какво точно се чува при deep blow.

Явно не си ходил казарма - аз пазих посолствата през 90-те и имаше десетки педали, които обикаляха вечер с предложения да ми духат. Един се наложи да зареждам автомата, за да го прогоня. Ма не съм се оплаквал и не съм станал педал - така достатъчно ясно и близо ли ти е
Непринуден написа:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 сеп 2025 18:07

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

П.С. Много мрънкане , много диктат и накрая насилието и убийствата идват от крайнодесните идиоти.

Че кой ти пречи да се мислиш за човек, само защото ти скандира маймунски звуци? Що се обиждат црънките? Нали уж са хора? Същото е и с твоите разсъждения за семейните ценности

Тц , дори не е близо. Щото обикновените педали по улицата с които се разминаваш не ти правят гърлени звуци какво точно се чува при deep blow.

Явно не си ходил казарма - аз пазих посолствата през 90-те и имаше десетки педали, които обикаляха вечер с предложения да ми духат. Един се наложи да зареждам автомата, за да го прогоня. Ма не съм се оплаквал и не съм станал педал - така достатъчно ясно и близо ли ти е

Чакай ся :o :roll: :roll: педалските манифестации не са ли поне десетилетие по-късно , а левия педалски диктат пречещ на damyanov1963 да си запазва семейните ценности почти три ???
Последните 10-15 години налагало ли ти се е да парираш подобни педалски щения ?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 сеп 2025 18:08

Расистите са като педалите ходещи през ноща искащи да духат - еднакво извратени и пропаднали, макар и в различни направления. Така е най - ясно. :)
П.С. Сигурен съм, че педалите не са били "маймуни", а от белия прогресивен и умнокрасив елит. Позор. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 13 сеп 2025 18:20

Да се почва с мачовете, че расистчетата откачиха.
Do Something Different!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 сеп 2025 18:22

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

Чакай ся :o :roll: :roll: педалските манифестации не са ли поне десетилетие по-късно , а левия педалски диктат пречещ на damyanov1963 да си запазва семейните ценности почти три ???

Нямам нищо против хомосексуалистите, не ме интересуват просто, дразня се когато парадират публично със сексуалната си ориентация, което на хетеросексуалните е забранено. А и не е лошо да има повече хомосексуални, защото ще има повече свободни жени ;)
А, и още нещо, аз не си падам по жени с бради, а ти?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 сеп 2025 18:23

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

Е, аз не ходя по такива места, хеле пък нощем и да вися по 4 часа там, щото “защитата на отечеството е дълг и чест за всеки гражданин”, та няма как да знам. Но че нямаше прайдове, нямаше и педслите се биеха, с цел “превъзпитание”
Непринуден написа:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 сеп 2025 18:27

miro_rz написа:Голяма деградация сме племето в България. Само спорове и заяждане за Русия, САЩ, черни, араби, сини, червени…..

Буквално навсякъде се спори на такава тема :)))
Като почнете с тва ''българинът еди си какво''. Ми не е така, навсякъде е. Ето, влезте и прочетете коментарите на американьовците в мрежата относно убитата украинка от негера.
Негер учен нема. Тва е положението. Вари го печи го, това са реалностите. Има там изключения сигурно, но няма как, то си е създадено да тича като изоглавен от лъвовете да не го хванат и твай. Природата тва му е дала, щот в джунглите по дърветата не е нужно да имаш кой знае колко мозък.
Имат някакви успехи в ''ентъртейнмънта'' филми и музика и туйто. Даже рапа не е музика, бих казал че е абсолютна цигания. Да, добри бийтове има стария ''генгста'' рап ма кат му знам генезиса къв е и как всичко опира на некви негерски комплекси, ''моя пистолет ми е по голям от твоя'', наркотици и тем подобни и ми се отщява.
Последна промяна от delqnski47 на 13 сеп 2025 18:36, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”