Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Тема за политика - Свят
Видеото е кратко, но е достатъчно да се види колко е прост левият боклук-убиец. Нищо смислено не каза, очевидно беше отишъл да се заяжда с Чарли Кърк и да го провокира. Никакъв дебат не се получи, щото нивото на лявата отрепка е покъртително ....
Много интересно що не наричаш убиеца "бял боклук" или "бял изрод". Много, много интересно... :))
-
Щото ляв е достатъчно определение. Аз не правя разлика между левия бял боклук и черния боклук-маймуна .... те са един отбор. Мразят бялата раса, мразят и теб между другото .... и не знам защо така пламенно ги защитаваш. Като те те смятат за "лош" и "експлоататор" ....
ReBorn1982 написа:Щото ляв е достатъчно определение. Аз не правя разлика между левия бял боклук и черния боклук-маймуна .... те са един отбор. Мразят бялата раса, мразят и теб между другото .... и не знам защо така пламенно ги защитаваш. Като те те смятат за "лош" и "експлоататор" ....
Чакай сега, че се обърквам малко... А черните консерватори къде ги пращаме? Имат ли място в твоя отбор?
Том е направил хубава песен в чест на Чарли:
https://www.youtube.com/watch?v=q8SbeHhNR9k
https://www.youtube.com/watch?v=q8SbeHhNR9k
ReBorn1982 написа:Спор между Чарли Кърк и ..... убиеца му, лявата отрепка ... преди около седмица. Има и видео.
https://www.kurir.rs/planeta/9774143/KIRK-SE-SVADjAO-SA-UBICOM-NEDELJU-DANA-PRE-ATENTATA-Pogledajte-kakvu-su-raspravu-imali-pred-velikim-brojem-ljudi-Sta-si-naucio-osim-da-si-centar-sveta-VIDEO?utm_source=kurir&utm_medium=mostread_sidebar_widget&utm_campaign=adria_internal
То е почти цялото, аз съм го гледал още когато излезе. Не направих връзката, че този е убиецът. Момчето с червеното беше на микрофона, тоя малоумник дойде, взе да крещи по мегафона и Кърк му даде да говори. Очевидно дискусия не се получи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
Интересно ми е как, както в Щатите, така и тук се политизира действителността и историята. Не съм чувал да има подобен тип противостояния в обществото в Гърция, в Румъния, в Италия, в Англия. Всъщност за Англия...
ОФТОПИК (
Нали, тъпите пропагандни медии, но най-вече тъпи, при Брекзита не обясниха на българите някакви ключови неща. Те представиха ситуацията така сякаш някакви английски редници се събудили една сутрин и изфъчкали Англия от ЕС. Да не забравяме и глупостта за "Кеймбридж аналитика". Всъщност Великобритания бива натикана в ЕС въпреки волята на мнозинството. И тази съпротива от 80-те досега не е преставала. А и бритишите винаги са гледали на тези от "Континента" от високо (и до голяма степен - с пълно право). Даже късно се случи Брекзит. Относно пропагандата, какво стана? Аз приятел живял в Англия преди Брекзита, да се е върнал нямам. Но имам такива от Германия, от Франция, които или се върнаха или се преместиха някъде другаде. Нали щеше да зазлява Великобритания?
) ОФТОПИК.
Тук винаги ще се подигравам на тези, които политизират действителността и историята. И те са толкова тъпи, че не могат да разберат какво им казвам. А то не е за математици. Подобни противопоставяния са вредни за развитието на обществата, на държавите, на всичко. И да. Подобно на случая с България, те нерядко са подпомогнати отвън. Не, че ги е нямало. Просто им се дава лек тласък... У нас гражданската война тече от 20-те години на миналия век досега. В Щатите, тяхната гражданска война не е прекъсвала, просто интензитета ѝ е отслабвал. Назадналите републиканци-реднеци и ганьовци vs. прогресивните умно-красиви богоизбрани либерали. И неслучайно, най-силния им период - 50-те-60-те, тази война е била със силно снижен интензитет (той се усилва края на 80-те). У нас така е по време на Народната република. Но не е изчезвала. Както и по време на войните за обединение.
И всичкото - това с политизирането на действителността и историята го правят шепа ретрогради. И клакьорите им. Безплатните им клакьори.
Някой, ако знае да има такова нещо в други глупави държави, да каже.
ОФТОПИК (
Нали, тъпите пропагандни медии, но най-вече тъпи, при Брекзита не обясниха на българите някакви ключови неща. Те представиха ситуацията така сякаш някакви английски редници се събудили една сутрин и изфъчкали Англия от ЕС. Да не забравяме и глупостта за "Кеймбридж аналитика". Всъщност Великобритания бива натикана в ЕС въпреки волята на мнозинството. И тази съпротива от 80-те досега не е преставала. А и бритишите винаги са гледали на тези от "Континента" от високо (и до голяма степен - с пълно право). Даже късно се случи Брекзит. Относно пропагандата, какво стана? Аз приятел живял в Англия преди Брекзита, да се е върнал нямам. Но имам такива от Германия, от Франция, които или се върнаха или се преместиха някъде другаде. Нали щеше да зазлява Великобритания?
) ОФТОПИК.
Тук винаги ще се подигравам на тези, които политизират действителността и историята. И те са толкова тъпи, че не могат да разберат какво им казвам. А то не е за математици. Подобни противопоставяния са вредни за развитието на обществата, на държавите, на всичко. И да. Подобно на случая с България, те нерядко са подпомогнати отвън. Не, че ги е нямало. Просто им се дава лек тласък... У нас гражданската война тече от 20-те години на миналия век досега. В Щатите, тяхната гражданска война не е прекъсвала, просто интензитета ѝ е отслабвал. Назадналите републиканци-реднеци и ганьовци vs. прогресивните умно-красиви богоизбрани либерали. И неслучайно, най-силния им период - 50-те-60-те, тази война е била със силно снижен интензитет (той се усилва края на 80-те). У нас така е по време на Народната република. Но не е изчезвала. Както и по време на войните за обединение.
И всичкото - това с политизирането на действителността и историята го правят шепа ретрогради. И клакьорите им. Безплатните им клакьори.
Някой, ако знае да има такова нещо в други глупави държави, да каже.
Последна промяна от metodito на 13 сеп 2025 09:30, променено общо 1 път.
- paceto
- Контакти:
Eminem написа:tiamat написа:Сериозно? За кои медии говoрим? Нещо от сорта на CNN?
Да. Тя е убита на 22 август, а се разкрива в либералните, единствено, след като се разпространява от републиканските медии и от ютубъри.
А след като либерални медии виждат, че вече новината е навсякъде в интернет, започват друга стратегия - да оправдаят черния с шизофренията.
В грешка си.
Видеото се пусна от самата компания (Charlotte Area Transit System), която се грижи за управлението на метрото. Такива видеа почти никога не се появяват веднага по емоционални и психологични причини.
Ето какво казват от компанията:
Една от причините за забавянето на публикуването е, че разследващите органи обикновено не пускат веднага подобни видеозаписи, за да не компрометират разследването и съдебния процес. Освен това, в някои случаи се изчаква и с цел да се даде възможност на семейството на жертвата да се справи с трагедията, преди да се разпространят публично толкова графични кадри.
metodito написа:pomiqrat написа:Гледах клипа с момичето. Съжаявам, че го направих. Момичето не разбра какво и се случва.
Верно ли го гледа? Ужас. На времето, преди много години, сме на бар с една мила мацка. Тя срещу телевизора, аз с гръб към него. По едно време очите ѝ се разширяват и тя изпадна в истерия. Край на вечерта. Оказа се, че БНТ са дали в праймтайм как чеченец реже главата на някакво момче. Вечерта приключи. Пак добре, че не аз бях срещу телевизора.
По принцип по времето с мутрите по клубовете съм виждал много насилие и са ми цепили главата и вадили рамото и мислех, че не проблем. Явно да видя как беззащитно момиче бива заклано е друго..
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.