Забравих. Нашите не трябваше да им ходят в националния.
ЗАЩОТО ни отложиха само един мач между турнирните. Арда и Разград какви национали пратиха?
efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Неделя от 20:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Неделя от 20:30 ч.
Локо са допуснали само 3 гола до сега. От 7 мача. Не е за пренебрегване това. След Лудогорец са те. Нашите и те с 3 но мач по малко. Локо явно им е приоритет равните мачове. Мисля с още 1-2 нови попълнения и ще са супер тегав отбор.
Всички очакват от Генчев 3-5-2 , но излезе ли 4-4-2 и ще берем доста ядове.
Всички очакват от Генчев 3-5-2 , но излезе ли 4-4-2 и ще берем доста ядове.
С интерес ще проследя тактическия сблъсък на сеньоро срещу Генчев и предвкусвам сериозно футболно надлъгване.
Прогнозата ми за мача е 1-1 или 1-2.
Прогнозата ми за мача е 1-1 или 1-2.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Сеньоро за разлика от Генчев играе зависимо от противника.
Нямам нищо против Генчев, даже го харесвах когато ни беше треньор. Единственото нещо което не ми допадаше при него беше, че всеки мач излизале с една и съща тактика, схема и състав.
Оправдаваше се, че няма футболисти за друга схема.
Веласкес игра с Лима бек ,когато се налага, и беше успешно.
Нямам нищо против Генчев, даже го харесвах когато ни беше треньор. Единственото нещо което не ми допадаше при него беше, че всеки мач излизале с една и съща тактика, схема и състав.
Оправдаваше се, че няма футболисти за друга схема.
Веласкес игра с Лима бек ,когато се налага, и беше успешно.
Локото изглеждат надградили този сезон, не знам как на нас ни се е отразила паузата и какво е настроението в съблекалнята след АЗ, силно се надявам да са си свършили работата отговорните хора и психически да излезем настървени и да отнесем трите точки.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Точно , че левскарите в Локо ще искат да се докажат именно на Левски , мисля ще е най-голямото ни предимство. Не мисля , че Генчев ще ги затвори за 0:0 и ще имаме повече възможност за надиграване.
Труден мач , но 0:2 или 1:2 надявам се.
Труден мач , но 0:2 или 1:2 надявам се.
Според мен този мач го взимаме на 100%, за да може следващата седмица да сме кротки. :!:
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016
09.09.2016
Ако при Генчев играта на отбора му се развива както когато беше в Левски, би трябвало всеки мач Локото да играе по- зле от предния мач. :roll:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Много труден мач ше бъде.За съжаление Генчев не прие спокойно и достойно уволнението си а си личеше в него гняв въпреки,че го прикриваше.Обиколи всички студия и показваше някакви статистики и твърдеше колко добре вървял отбора.Сега ще има лична мотивация за доказване.Очаквам груби действия,симулации и лежане по терена.Ако успеем да вкараме рано гол може и да се развие леко мача.
Новите не са в групата и това показва, че подхождаме максимално сериозно към мача. Да видим първо какво ще направи Лудогорец.