Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Red_Neck » 12 сеп 2025 09:56

Thsmith написа:Ще ме извиняваш, но това е адски примиренческа и подчинена позиция. По тази логика точно ще трябва да хващаш гегата и да обслужваш някой след Х години. Много ми напомни и ти за някоя от речите на антигероя Елсуърт Тухи :lol:

Приемам оценката ти. Всеки има право на мнение.
И ти ще ме извиняваш, но имам сериозни съмнения, че си разбрал напълно логиката ми. :)))
Колкото до "обслужването", .... едва ли има потребител на форума, който пряко или косвено не "обслужва" някой сега и в този момент, а не след Х години ;)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 сеп 2025 12:22

Престъпното правителство, което по своя генезис е мутренско, отвлече кмета на Варна, правят си уйдурми със случая в Русе, прехвърлят топката за водата в Плевен и други селища. Не коментирам, че са назначени министри, чиито образования и специалности (ако имат изобщо такива) не съответсват на поста им. За 15 септември камбаната за Първия учебен ден ще бие едно министърче, което е много много далече от Образованието. Друг брадясал пък преди няколко месеца гласува без документ на частични избори. В София управляващата шайка действа избирателно - върху районни кметове. За Флинстоун и неговия сол ....пипер няма да казвам нищо. И Желязков не издържа в тая обстановка.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 сеп 2025 14:02

NOMER14 написа:Престъпното правителство, което по своя генезис е мутренско, отвлече кмета на Варна, правят си уйдурми със случая в Русе, прехвърлят топката за водата в Плевен и други селища. Не коментирам, че са назначени министри, чиито образования и специалности (ако имат изобщо такива) не съответсват на поста им. За 15 септември камбаната за Първия учебен ден ще бие едно министърче, което е много много далече от Образованието. Друг брадясал пък преди няколко месеца гласува без документ на частични избори. В София управляващата шайка действа избирателно - върху районни кметове. За Флинстоун и неговия сол ....пипер няма да казвам нищо. И Желязков не издържа в тая обстановка.

Не е правителство. "Строй" се казва.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 сеп 2025 15:48

Ние последния строй го минахме, отметнахме го.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 сеп 2025 16:33

ReBorn1982 написа:https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21276389

Ето ви ги "клетите момчета" от РусИ, пълни утайки и боклуци.

Уау! Гербераската паплач се ровила 7 дни из профилите на момчетата, за да открият нещо скандално. Дано не ти открият профила във форума, ако те съдят, че ще разберат, че си хомофоб, расист, антиевропеец, против полицията, държавата, клеветник и каквото се сетиш и присъдата не ти мърда. Добре, че едно време нямаше социални мрежи, че имаха да ни съдят за глупости.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 сеп 2025 16:38

pomiqrat написа:

Уау! Гербераската паплач се ровила 7 дни из профилите на момчетата, за да открият нещо скандално. Дано не ти открият профила във форума, ако те съдят, че ще разберат, че си хомофоб, расист, антиевропеец, против полицията, държавата, клеветник и каквото се сетиш и присъдата не ти мърда. Добре, че едно време нямаше социални мрежи, че имаха да ни съдят за глупости.

Бой по тези. В ареста ще ги дисциплинират добре. Полицаите няма как да нямат свои хора там.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 сеп 2025 16:47

pomiqrat написа:

Не ме интересува кой какво се е ровил, съвсем видно е че тия са пълни дегенерати и утайки, които не за пръв път имат работа с полицията.

Речникът на тия унтерменши надали съдържа повече от 30 думи .... ша мъ фани .... изказът им е като на най-долен циганин от Шекер Махала ... факт. Прости са на квадрат.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 сеп 2025 17:45

Стига, не съдете строго момчетата. Те са бъдещето на България...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 сеп 2025 18:05

ReBorn1982 написа:Не ме интересува кой какво се е ровил, съвсем видно е че тия са пълни дегенерати и утайки, които не за пръв път имат работа с полицията.

Това е едно на ръка, но дай едно смислено обяснение, защо се поставя знак за ограничаване на скоростта още на следващия ден?
Също така видимо за обикновен човек, защо се правят опити за манипулиране на обстоятелствата?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 сеп 2025 18:20

ReBorn1982 написа:
pomiqrat написа:

Не ме интересува кой какво се е ровил, съвсем видно е че тия са пълни дегенерати и утайки, които не за пръв път имат работа с полицията.

Речникът на тия унтерменши надали съдържа повече от 30 думи .... ша мъ фани .... изказът им е като на най-долен циганин от Шекер Махала ... факт. Прости са на квадрат.

Твоя изказ не се различава от техния. Сигурен съм, че понечето недегенепати те са срушали N W.A, KRS One и Куките ме дебнат, но се правят на светци, защото не са имали камери да се снимат
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”