Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот NOMER14 » 12 сеп 2025 15:56

И всички исторически книги, барабар с Рали...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 сеп 2025 15:57

LoveAndPeace написа:Каква толерантност , приравнихте 15-20 000 професионални спортисти с една малка част от почти 20 милиона бежанци за последните 10-15 години.
Колкото до диваците пребиваващи в чужбина , правещи си каквото искат .......дори в Русия , където спазването на човешките права не е на особена почит , та дори и там срещат трудности с озаптяването на мигрантските общности.

Начи, ставаш за раевист, нищо че си от нашите - въртиш, сучеш разговара, все за 11 поредни, пардон за Русия, ще го извъртиш :mrgreen: Кво ми пука за тези орки, да се оправят, не ми дреми за тях. Интересува ме ЕС, щото искаме или не, ние сме част от ЕС. И аз не искам въпросните маймуни да ми докарват маймунксото си поведение тук и да го наричат "ценности". И не го искам, защото са под нашето развитие - питай реално-то да драсне на гат гпт и да го запита за велика маймунска цивилизация - ми няма, няма и да има. А всички други части по света имат велики цивилизации - слочаенос, като с плуването, нали?

Та нашият народ е казал: с какъвто тръгнеш, такъв ставаш - аз не искам децата ми да вървят с маймуни, а с нормални хора (бели, жълти, зелени, пембени, все ми е тая). И към жълтите е имало расова ненавист, но сега я няма - що ли? Що ли с анай-богатата прослойка в САЩ? Що ли? И преди съм ти го казвал за онзи експеримент с маймуната - вземат човешко дете и шимпанзе и се прави експеримент с цел да докажем, че шимпанзето може да стане човек, ако се гледа от дей уан в човешко семейство. Става точно обратното - детето започва да наподобява маймуната. Колко по-ясно да го кажа?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: tmanolov

Мнениеот Странджата » 12 сеп 2025 15:59

Раса е едни, поганско племе е друго - не е като да не се разбира. И какво му е расисткото на Тошко Африкански? За Чудомир пък се прекръсти, защото едва ли ще отидеш на изповед. Дай един пример с расизъм, или може би имената с кара са все на маймуняци. Да не гоиворим за портрета на Лъжлив Съби.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 12 сеп 2025 16:04

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Каква толерантност , приравнихте 15-20 000 професионални спортисти с една малка част от почти 20 милиона бежанци за последните 10-15 години.
Колкото до диваците пребиваващи в чужбина , правещи си каквото искат .......дори в Русия , където спазването на човешките права не е на особена почит , та дори и там срещат трудности с озаптяването на мигрантските общности.

Начи, ставаш за раевист, нищо че си от нашите - въртиш, сучеш разговара, все за 11 поредни, пардон за Русия, ще го извъртиш :mrgreen: Кво ми пука за тези орки, да се оправят, не ми дреми за тях. Интересува ме ЕС, щото искаме или не, ние сме част от ЕС. И аз не искам въпросните маймуни да ми докарват маймунксото си поведение тук и да го наричат "ценности". И не го искам, защото са под нашето развитие - питай реално-то да драсне на гат гпт и да го запита за велика маймунска цивилизация - ми няма, няма и да има. А всички други части по света имат велики цивилизации - слочаенос, като с плуването, нали?

Та нашият народ е казал: с какъвто тръгнеш, такъв ставаш - аз не искам децата ми да вървят с маймуни, а с нормални хора (бели, жълти, зелени, пембени, все ми е тая). И към жълтите е имало расова ненавист, но сега я няма - що ли? Що ли с анай-богатата прослойка в САЩ? Що ли? И преди съм ти го казвал за онзи експеримент с маймуната - вземат човешко дете и шимпанзе и се прави експеримент с цел да докажем, че шимпанзето може да стане човек, ако се гледа от дей уан в човешко семейство. Става точно обратното - детето започва да наподобява маймуната. Колко по-ясно да го кажа?

Четеш каквото си искаш.
Иначе всичко е точно - Всеки црън футболист е маймун и е 1 към 1 с който и да било бежанец. В такъв случай Тманолов в чужбина е 1 към 1 с всеки видински или монтански мангал ходил вече там и е нормално , който и да е местен да има същото отношение към теб , защото и ти и мангала (от който хубаво надали са видяли) идвате от една и съща територия - България.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 12 сеп 2025 16:06

аз не искам децата ми да вървят с маймуни, а с нормални хора (бели, жълти, зелени, пембени, все ми е тая)
- е, оказа се, че всички маймуни - ако ще и в Индокитай да са - са черни. Маймуна според мене е негативно название на дивак, безкултурен човек, примат, а не на негър. Второто е употреба с ясни мирогледни позиции.
А се моли децата ти да не тръгнат с тези, които ненавиждаш - ненавистта не ражда нищо добро ....

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: tmanolov

Мнениеот NOMER14 » 12 сеп 2025 16:09

Странджата написа:Раса е едни, поганско племе е друго - не е като да не се разбира. И какво му е расисткото на Тошко Африкански? За Чудомир пък се прекръсти, защото едва ли ще отидеш на изповед. Дай един пример с расизъм, или може би имената с кара са все на маймуняци. Да не гоиворим за портрета на Лъжлив Съби.

Ония се нахвърлиха и на Пипи Дългото чорапче заради едно прилагателно.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 12 сеп 2025 16:10

Става точно обратното - детето започва да наподобява маймуната. Колко по-ясно да го кажа?
- отдавна е доказано, че не генът, а социалната среда имат решаващо влияние. Примерът не е коректен. Подобна теза можеш да се намери и в Английският съсед на Вешим :).
Приключвам участието в дискусията с никой не ни е крив ...
П.С.
Все още у малякия и северна фиромия българката е синоним на евтина жена - пак ние сме си виновни, не разбирам що оневиняваме маймуните в случая?
- оневиняваме или обвиняваме?
Когато другите са втора ръка хора или пък маймуни, и за тях ти си съответното. Ама забравих, че като не си, е нерелевантно. Така че, по твоята желязна логика, това че се сърдят, в следствие на това, че не знаят, че обидите не се отнасят за тях. Бих добавил и нали, така ...., но не искам да съм груб, защото не знам, че не съм ....
Последна промяна от Странджата на 12 сеп 2025 16:22, променено общо 2 пъти.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 сеп 2025 16:14

LoveAndPeace написа:Четеш каквото си искаш.
Иначе всичко е точно - Всеки црън футболист е маймун и е 1 към 1 с който и да било бежанец. В такъв случай Тманолов в чужбина е 1 към 1 с всеки видински или монтански мангал ходил вече там и е нормално , който и да е местен да има същото отношение към теб , защото и ти и мангала (от който хубаво надали са видяли) идвате от една и съща територия - България.

Ми обикновено точно така става и точно такава е първата реакция, като чуят България почти навсякъде - за което сме си виновни само и единствено ние, разбира се. Все още у малякия и северна фиромия българката е синоним на евтина жена - пак ние сме си виновни, не разбирам що оневиняваме маймуните в случая? За цивилизация (изключвам измислената от Планетата на маймуните и Уаканда) ще ми дадеш ли пример? Ама без измислиците, че египетските фарони всъщност били црънчовци, ама ги броели за бели :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 сеп 2025 16:16

realno написа:П.С. Продължавай да псуваш жена си и да пикаеш пред вратата на комшията ти. Това не го отрече. Бъди юнак и "патриот".

Не, ей сега ще седна да отричам всяка глупост, която си написал. Наистина умнокрасивите сте "уникални" .....

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 сеп 2025 16:19

Странджата написа:
аз не искам децата ми да вървят с маймуни, а с нормални хора (бели, жълти, зелени, пембени, все ми е тая)
- е, оказа се, че всички маймуни - ако ще и в Индокитай да са - са черни. Маймуна според мене е негативно название на дивак, безкултурен човек, примат, а не на негър. Второто е употреба с ясни мирогледни позиции.
А се моли децата ти да не тръгнат с тези, които ненавиждаш - ненавистта не ражда нищо добро ....

Силно любим и мразим, Странджа, силните емоции са хубаво нещо, пасивността води към гибел - виждаш го и в любимия ни отбор. маймуна и негър са едо също, точно защото 99% от тях са такива - диваци, наглеци, измет, живеещи по скотски правила и обичаи, особено нехристияните сред тях. А ако искаш още от фолклора ни - с кого се бие Крали марко - с чер арап и Муса Кеседжия (вторият е историческа личност, точно като Марко). Та колко още примери да искаш за расизъм и нашего брата?
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”