Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Палмите ще подновят ли договора или и те ще се обслужват като футболистите :oops:
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
futbolqga написа:Тези от УЕФА-та какви са гадове. Видяха, че утихва разговора за расизма в тази тема и веднага да го разпалят пак :)Дисциплинарната комисия към УЕФА наказа Левски заради поведението на феновете. Причината е дискриминационни скандирания на част от привържениците на тима по адрес на играчите на АЗ Алкмаар по време на реванша от плейофите в Лигата на конференциите, завършил с победа 4:1 за нидерландския клуб.
Именно поради това от клуба ще трябва да платят 10 хиляди евро. На Левски е наложена и забрана за продажба на билети в следващото гостуване на тима в евротурнирите.
Една месечна заплатка на Фабио Лима отида у Уефатааа, пууу.
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
shampi написа:futbolqga написа:Тези от УЕФА-та какви са гадове. Видяха, че утихва разговора за расизма в тази тема и веднага да го разпалят пак :)Дисциплинарната комисия към УЕФА наказа Левски заради поведението на феновете. Причината е дискриминационни скандирания на част от привържениците на тима по адрес на играчите на АЗ Алкмаар по време на реванша от плейофите в Лигата на конференциите, завършил с победа 4:1 за нидерландския клуб.
Именно поради това от клуба ще трябва да платят 10 хиляди евро. На Левски е наложена и забрана за продажба на билети в следващото гостуване на тима в евротурнирите.
Половин :) Имаме пари, угаждаме си - странно, пък аз след мача забелязах всички футболисти да отидат и да се поклонят пред тези долни расисти от сектора за гости в Алкмаар, дори црънките. Може пък да не са чули нищо. Или да не са се обидили, знам ли?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:shampi написа:futbolqga написа:Тези от УЕФА-та какви са гадове. Видяха, че утихва разговора за расизма в тази тема и веднага да го разпалят пак :)Дисциплинарната комисия към УЕФА наказа Левски заради поведението на феновете. Причината е дискриминационни скандирания на част от привържениците на тима по адрес на играчите на АЗ Алкмаар по време на реванша от плейофите в Лигата на конференциите, завършил с победа 4:1 за нидерландския клуб.
Половин :) Имаме пари, угаждаме си - странно, пък аз след мача забелязах всички футболисти да отидат и да се поклонят пред тези долни расисти от сектора за гости в Алкмаар, дори црънките. Може пък да не са чули нищо. Или да не са се обидили, знам ли?
Цяла, половин... вместо за нещо по-важно да се даде...ние пак за глупости. Сега остава и за пътеходите да излезе глобата и всичко ще е точно!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
shampi написа:
Цяла, половин... вместо за нещо по-важно да се даде...ние пак за глупости. Сега остава и за пътеходите да излезе глобата и всичко ще е точно!
Няма, ние сме гости, ако има глоба, ще е за тях, не за нас :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Драма на Аулина, няма край :mrgreen:
ТОП мрънкане в новия бастион на пропощината - Спортала.
По всеотдайни припоци от жълтурите нямало :mrgreen:
ТОП мрънкане в новия бастион на пропощината - Спортала.
По всеотдайни припоци от жълтурите нямало :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tmanolov написа:shampi написа:
Няма, ние сме гости, ако има глоба, ще е за тях, не за нас :mrgreen:
А от нашето домакинство...или излезе, може да съм пропуснал.
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
Цяло щастие е , че са само 10 бона. Нечуван професионализъм от страна на някой фенове. И това е напредък.
Тези наказания и при нас и при ЕКТ, са си просто рекет към отборите. Наказанията трябва да са конкретно срещу личността, извършила нарушението.
Друг е въпроса, че вече всичко е расизъм за уефата. Не говоря за звуците. Например, ако издигнем нещо българско, но в северна македония са го припознали за тяхно или се направят на обидени и хоп - най-малкото уефата ще се скара и предупреди.
Друг е въпроса, че вече всичко е расизъм за уефата. Не говоря за звуците. Например, ако издигнем нещо българско, но в северна македония са го припознали за тяхно или се направят на обидени и хоп - най-малкото уефата ще се скара и предупреди.
shampi написа:А от нашето домакинство...или излезе, може да съм пропуснал.
Абе наглец, ти гледа мача от там

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага