Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот danko_sot » 10 сеп 2025 22:08

Мастър дай някакъв акъл- какъв трябва да е съставът срещу Септември според теб???
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

goshev
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот goshev » 10 сеп 2025 22:22

До "фришопа".

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 сеп 2025 22:34

Данко
Утре в офиса на първа чаша кафе, че съм изморен сега. Но задължително смяна на безумното 3-4-3 с 4-5-1 или 4-3-3 най - добре
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 11 сеп 2025 00:25

danko_sot написа:Мастър дай някакъв акъл- какъв трябва да е съставът срещу Септември според теб???

Не съм Мастър, ама такъв, че да запишем най-после първа победа.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 сеп 2025 09:35

danko_sot написа:Мастър дай някакъв акъл- какъв трябва да е съставът срещу Септември според теб???

Ако съм аз треньор срещу съперник като Септември ще хвърля всичко в атака !

---------------------------Лапоухов-----------------------------
--------------------------------------------------------------------
-Пастор---------Иванов-----------Делова--------Мартино-
--------------------------------------------------------------------
-------------------Жордао----------Сегер----------------------
---------------------------------------------------------------------
-----------------------------Питас---------------------------------
-------Брахими------------------------------------Додай--------
-----------------------------Годой----------------------------------

Задължително шанс за Лапоухов - ако не срещу Септември тогава срещу кой.

С този състав и без никакви треньорски лицензи ( малко стаж на Мениджърите :mrgreen: ) ще победя Септември с поне 2 гола разлика !

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 сеп 2025 10:01

Успех на великия Пламен Гетов!

ЦСКА назначи тайно Пламен Гетов на работа в клуба, научи „Мач Телеграф“. Той ще бъде скаут, като влиза в екипа на Методи Томанов. Двамата работеха заедно и в Лудогорец. Любопитно е обаче защо все още „армейците“ не са обявили публично назначението на една от големите легенди в българския футбол. По същия начин се действаше и с друга сериозна фигура – Радослав Здравков. За него нямаше съобщение, че започва в скаутския екип, но пък имаше такова за раздяла.

Извън Лудогорец, като шеф реално работи в следните отбори: директор е на Спартак Вн от юли 2007 г. до края на юни 2008 г. Скаут на Черноморец Бургас от юли 2010 г. до юни 2011 г., шеф на скаутите в Лудогорец от юли 2011 г. до юни 2013 г. На 13 декември 2020 г. става директор в Левски Лом, като остава до лятото на 2022 г.. Скаут в Спартак Варна от 4 януари 2023, за да стане спортен директор на „соколите“ от 8 февруари 2024 г. Освободен е от Спартак Вн на 11 декември 2024 г. В края на декември 2024 се завръща на ръководен пост в Левски Лом, преди сега през август да бъде назначен в ЦСКА.

Нека не започваме с глупостите!
Справка: Светльо Вуцов, Ради Кирилов!

Да му пожелаем успех. Винаги съм го харесвал

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 сеп 2025 11:28

MASTER_COOL написа:
Успех на великия Пламен Гетов!

ЦСКА назначи тайно Пламен Гетов на работа в клуба, научи „Мач Телеграф“. Той ще бъде скаут, като влиза в екипа на Методи Томанов. Двамата работеха заедно и в Лудогорец. Любопитно е обаче защо все още „армейците“ не са обявили публично назначението на една от големите легенди в българския футбол. По същия начин се действаше и с друга сериозна фигура – Радослав Здравков. За него нямаше съобщение, че започва в скаутския екип, но пък имаше такова за раздяла.

Извън Лудогорец, като шеф реално работи в следните отбори: директор е на Спартак Вн от юли 2007 г. до края на юни 2008 г. Скаут на Черноморец Бургас от юли 2010 г. до юни 2011 г., шеф на скаутите в Лудогорец от юли 2011 г. до юни 2013 г. На 13 декември 2020 г. става директор в Левски Лом, като остава до лятото на 2022 г.. Скаут в Спартак Варна от 4 януари 2023, за да стане спортен директор на „соколите“ от 8 февруари 2024 г. Освободен е от Спартак Вн на 11 декември 2024 г. В края на декември 2024 се завръща на ръководен пост в Левски Лом, преди сега през август да бъде назначен в ЦСКА.

Нека не започваме с глупостите!
Справка: Светльо Вуцов, Ради Кирилов!

Да му пожелаем успех. Винаги съм го харесвал
Успех ако е вярно! Гетов има "око" да разпознава кой става и кой не. Навремето съм го гледал в Шумен по времето на Шогуните :) когато бяха събрали луда банда с Искренов и бивши левскари и цесекари. Само трябваше някой да падне около наказателното поле и голът беше сигурен :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 сеп 2025 12:41

От футболни хора знам една история за Пламен Гетов. Около 2000 година бил набарал някакъв плевенски строителен предприемач, бай Мико Йотов, да финансира Спартак. Даже Гетов е държал 15-20% от акциите, останалото за строителя. Двамата с Вили Вуцов (който по това време е бил треньор там) са успяли само за сезон и половина буквално да опоскат и занулят възрастния човечец. Сериозно рамо на схемата ударил и Иван Вуцов, който по това време си беше сивия кардинал в БФС, ... срещу процент разбира се :)))
Та конкретно за Пламен Гетов знам, че винаги се върти където има пари и далавера.
Последно ако не се лъжа беше Спортен директор на Спартак Варна при Павлин Николов, ама нещо в един момент настъпи котето и Павлин го понижи на "консултант". :))))
Как да е, ..... но нека си знаем, че при нас не идва великия футболист Пламен Гетов!

ПП: Почти съм убеден, че с бай Мето ще направят добър екип!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 сеп 2025 12:56

Red_Neck написа:ПП: Почти съм убеден, че с бай Мето ще направят добър екип!

Със "" или без "" ? ;)

ivonotbad
Контакти:

Мнениеот ivonotbad » 11 сеп 2025 12:58

goshev написа:

Не съм Мастър, ама такъв, че да запишем най-после първа победа.

Ако и Септември не можем да бием, то този отбор на ЦСКА направо трябва да го спрат от лигата. Гледал съм няколко мача на отборчето на бай Стамен и мога да твърдя със сигурност, че са направо аматьори. Нямам идея как биха Локото и там този резултат ми се вижда съмнителен. Очаквам да ги качим с разлика от 5-6 гола, което ще е важно за придобиване на самочувствие преди по-трудните съперници.

Върни се в “ЦСКА”