Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 10 сеп 2025 20:51

damyanov1963 написа:
realno написа:
damyanov1963 написа:Толкова хора и деца загинаха от такива боклуци като тия, а вие ги защитавате, поставете се на мястото на близките и родителите им, за какво бяха тия протести?!
Ебати нещастниците сте, да го д****Е, БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ!!!

Не се излагай. Загинаха, защото вие гербаджиите, котило на комунистите, разрушихте институциите. Мутренското ви управление внуши, че можеш безнаказано да си агресивна мутра и да си безнаказан и ако си от правилната страна ти е позволено всичко. Такива като тебе и без основно образование не трябва да гласуват, защото сте опасни за държавата.
П.С. Постави се на мястото на всеки български гражданин засегнат ( убит, пребит, обран, наклеветен, арестуван, с откраднат бизнес, отровен от дрога .....т.н.) от твоята шайка и кажи , че няма нужда от протести до дупка, гербаджио.

Не съм гербаджия, не го обръщайте на политика, какъв е смисълът от протестите срещу убийците по пътищата, щом като след това се правят протести в тяхна защита?

Всичко опира до политиката. Дори свободата да пишеш във форума е въпрос на политика. Но когато се пише трябва да се мисли.
Винаги е от полза да има протести когато има причина, защото мутрите трябва да знаят, че хората не спят. Рано и късно тези мижави протести ще изригнат като вулкан и твоята любима шайка ще бъде изрината.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 сеп 2025 20:56

Гледате ли какво става в Непал?
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 сеп 2025 21:13

Eminem написа:
LoveAndPeace написа:
Eminem написа:
damyanov1963 написа:Не съм гербаджия, не го обръщайте на политика, какъв е смисълът от протестите срещу убийците по пътищата, щом като след това се правят протести в тяхна защита?

Човек, този случай смърди и протестът е за прозрачност. Все пак знаем си държавата.

Кой крив , кой прав може много лесно да се предположи по днешната педерастка проява с поставянето на знак 30 км/час малко преди мястото на случката.
А как се наричат 2ма или повече човека , които са се сговорили да нарушат закона :? :?

Това е скандално.....В нормална държава, министри и началници ще свършат в затвора за скриване на фактите.

После пак да питат защо защитаваме тези момчета.

Мистериозно появил се знак
Неформалната група “БГ Елфите” публикува в сряда допълнителен анализ на видеото от Русе. Кадрите показват, че знакът с ограничение 30 км/ч се е появил на улицата на сутринта след инцидента.

“Така, господин Митов, сега ще ви кажем кога точно лъжете! На камерите се вижда, че няма поставен знак за ограничение, който обаче се появява на следващия ден”, заявиха “Елфите” и прилагат снимки.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 сеп 2025 21:26

Онзи ден излезе новина и видео в Англия след някакъв мач, някой излязъл с пушка в тълпата.
Пускам аз видеото и гледам - Някакъв азиатец, свален на земята, лежи си спокойно и едно боби му слага очилата, така лекичко, да не го нарани.
Ако беше тук на територията, щеше да има Танковете, Танковете на площада.
И после Митов щеше да се снима с труповете
САМО ЛЕВСКИ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 сеп 2025 21:32

Изисквания при спиране МПС от контролните органи
За да бъда правилно спрян от пътните полицаи те трябва:
Да застанат срещу движението върху пътното платно, непосредствено до банкета или бордюра.

Да подават сигнал със стоп-палка, възможно е и с ръка, а през нощта да описват полукръг с червена светлина. Сигнал за спиране може да бъде подаден и от движещ се полицейски автомобил или мотоциклет.

Да се представят, като се идентифицират с име и звание, към кое структурно звено на МВР принадлежат и какъв е поводът за спирането. При съмнение от страна на водача са длъжни да покажат полицейските знаци по себе си и служебната си карта.

[
Ако някой от тези три елемента в началото на процедурата на проверка не са спазени, служителите на КАТ подлежат на дисциплинарна отговорност и се стига до нередовност на процедурата. Водачът има право да предявя възражения относно начина, по който е бил спрян, в акта или на собствен лист в 3-дневен срок пред органа, който го е издал.
Какво от тези неща изпълни Гошо комшията и това, че е комшия на началника дава ли му право да спира автомобили посреднощ и да "съветва " шофьори.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 10 сеп 2025 21:33

damyanov1963 написа:
miro_rz написа:Ако направим 11 маймуни национали няма да ядем такъв бой!

Да, ама чувал ли си лафа за многото маймуни и клона?

Той Дамянов ги чатка нещата!Научил си е урока от Беверен!Или пък не?!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 10 сеп 2025 21:44

Dust написа:То и Гонзо е горе долу толкова на власт.
Колкото и да ни се иска във футбола нещата не се случват от днес за утре.
Ако има нещо положително в работата на това управление ще се усети не по-рано от 3-4 години.
Магьосници да управляват БФС , то ще е същото положение с периода.

Никакъв шанс. Не за 3-4, а даже за 13-14 год напред. Ние сме безвъзвратно изостанали от нормалните държави във футбола. Половин живот няма да стигне, за да поправим щетите и то само, ако те спрат да се развиват към настоящото си ниво.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 10 сеп 2025 21:44

dedko2022 написа:Гонзо бе протежето на Перуката, преди това директор на националните отбори. Меко казано е много неумен. Не ми се вярва някой трезвомислещ да очаква нещо положително от него.

Абсолютно!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 сеп 2025 23:20

realno написа:
Eminem написа:
realno написа:
Eminem написа:
realno написа:
Eminem написа:Че това бфс не става, но то ли трябва да изгради работещи школи или клубните отбори?
Какъв национален отбор да имаме, след като за собствениците е важно да докарат някакъв аматьор от Бразилия или Африка, вместо да вложат в школите....

Нищо не казваш за белите аматьори от Европата? Явно бялата амтьорщина не е като черната. Пуста копейкищина. :)))

Чернолюбицо, защо не отидеш да живееш в някое африкано-арабско гето? Или поне в Столипиново? Много сте смешни и жалки, всички либералчета.

Изкарай от дупето, пръчката, която ти вкарах, че ще ти докара сериозен проблем, а вече имаш проблеми с горната глава.

Постоянно ме цитираш с малоумни реплики, явно имаш тежки психически проблеми.

Хората, които не са расисти не са нито чернолюбци, нито либерали. Но заблуден фашизоиден елемент с ум, колкото на примат, няма от къде да знае това. Ако следвам твоята глупава риторика на "патриот" маргинал, би трябвало да кажа, че много лошо си изпатил от черни и араби (защото не са едно и също както си мислиш с твоето ограничена знание), които са ти донесли психически проблеми, но няма да го кажа, защото не искам да падна на твоето скотско ниво на кръчмарски "патриотизъм". Не ме занимавай с твоите отклонения, защото всеки играч бял или черен който помага и се раздава за Левски, заслужава уважение и подкрепа. Никой не избира цвета на кожата си и семейството си, но може да избере да ли да бъде човек или не. Ти като бял фашизоиден маргинал си избрал да бъдеш жалък човекомразец като копейка.

Аз ли те занимавам ве, ненормалник? Ти си този, който постоянно ме цитира! Каквото и да напишеш, няма тежест, защото си никой и нищо! Половината форум ти се подиграва, а си тръгнал да ми се правиш на нещо! Не ме бъркай с психиатър, намери си истински такъв и не ме занимавай със състоянието си! Ще си пиша, каквото си искам, нали много ревете за демокрация! Ти за какъв се взе тук? Качвай се на лодката на Христо Иванов, че трябва да събаряте Росенец. Борците срещу мафията.....борите мафията, докато седите на ку*а на Пеевски!

Разбира се, че ти ни занимаваш със своите фобии към черните. Като си толкова умен бледолик, обясни ни каква е връзката между цвета на кожата и способностите на един футболист т.е. как черната кожа автоматично прави някого некадърник и обратно. И аз съм бял като теб, но не виждам такава връзка. Може и да бъркам. Може да се окажеш Айнщайн на логиката. Ще се радвам да обясниш. Може и да науча нещо ново. Благодаря ти. предварително.

Чернилките масово могат само да бягат бързо, което е факт. Имат си го в гена, това им е силата. И дотам. Бягат бързо и безмозъчно. Тъпи са на парцал и са с плитки мозъци. То е и доказано научно, че черните са по тъпи по природа. И емоционално, и интелектуално, и всякак. Ето, казах ти разликата. :geek:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 сеп 2025 23:38

Другият лагер освен за Михайлов, ще каже ли нещо и за Лечков и Костадинов? Те не бяха ли в изпълкома?

Върни се в “Левски”