Мнениеот delqnski47 » 10 сеп 2025 23:20
realno написа:Eminem написа:realno написа:Eminem написа:realno написа:Eminem написа:Че това бфс не става, но то ли трябва да изгради работещи школи или клубните отбори?
Какъв национален отбор да имаме, след като за собствениците е важно да докарат някакъв аматьор от Бразилия или Африка, вместо да вложат в школите....
Нищо не казваш за белите аматьори от Европата? Явно бялата амтьорщина не е като черната. Пуста копейкищина. :)))
Чернолюбицо, защо не отидеш да живееш в някое африкано-арабско гето? Или поне в Столипиново? Много сте смешни и жалки, всички либералчета.
Изкарай от дупето, пръчката, която ти вкарах, че ще ти докара сериозен проблем, а вече имаш проблеми с горната глава.
Постоянно ме цитираш с малоумни реплики, явно имаш тежки психически проблеми.
Хората, които не са расисти не са нито чернолюбци, нито либерали. Но заблуден фашизоиден елемент с ум, колкото на примат, няма от къде да знае това. Ако следвам твоята глупава риторика на "патриот" маргинал, би трябвало да кажа, че много лошо си изпатил от черни и араби (защото не са едно и също както си мислиш с твоето ограничена знание), които са ти донесли психически проблеми, но няма да го кажа, защото не искам да падна на твоето скотско ниво на кръчмарски "патриотизъм". Не ме занимавай с твоите отклонения, защото всеки играч бял или черен който помага и се раздава за Левски, заслужава уважение и подкрепа. Никой не избира цвета на кожата си и семейството си, но може да избере да ли да бъде човек или не. Ти като бял фашизоиден маргинал си избрал да бъдеш жалък човекомразец като копейка.
Аз ли те занимавам ве, ненормалник? Ти си този, който постоянно ме цитира! Каквото и да напишеш, няма тежест, защото си никой и нищо! Половината форум ти се подиграва, а си тръгнал да ми се правиш на нещо! Не ме бъркай с психиатър, намери си истински такъв и не ме занимавай със състоянието си! Ще си пиша, каквото си искам, нали много ревете за демокрация! Ти за какъв се взе тук? Качвай се на лодката на Христо Иванов, че трябва да събаряте Росенец. Борците срещу мафията.....борите мафията, докато седите на ку*а на Пеевски!
Разбира се, че ти ни занимаваш със своите фобии към черните. Като си толкова умен бледолик, обясни ни каква е връзката между цвета на кожата и способностите на един футболист т.е. как черната кожа автоматично прави някого некадърник и обратно. И аз съм бял като теб, но не виждам такава връзка. Може и да бъркам. Може да се окажеш Айнщайн на логиката. Ще се радвам да обясниш. Може и да науча нещо ново. Благодаря ти. предварително.
Чернилките масово могат само да бягат бързо, което е факт. Имат си го в гена, това им е силата. И дотам. Бягат бързо и безмозъчно. Тъпи са на парцал и са с плитки мозъци. То е и доказано научно, че черните са по тъпи по природа. И емоционално, и интелектуално, и всякак. Ето, казах ти разликата. :geek:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.