Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот drvasko98 » 10 сеп 2025 14:05

NOMER14 написа:Най-големият успех бе при управлението на брокерите от Пловдив.
Те ли създадоха Боби, Емо, Ицо, Краси, Наско, Лечков, Трифон, Хубчев, Цанко, Дани, Емил, Златко, Илиан, Ивайло, Бончо... Любо?

Ами комбинация от фактори и модерното "тайминг". По това време горе долу същите набори се подвизаваха Хаджи, Радучою, Савичевич, Стойкович,Просинечки,Бобан, Шукер.
Нещо е минало над Балканите през 60-те и са се родили тези играчи. Заедно с отварянето на пазара и шанса им да идат в качествени отбори

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 сеп 2025 14:09

То и Гонзо е горе долу толкова на власт.
Колкото и да ни се иска във футбола нещата не се случват от днес за утре.
Ако има нещо положително в работата на това управление ще се усети не по-рано от 3-4 години.
Магьосници да управляват БФС , то ще е същото положение с периода.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 10 сеп 2025 14:19

Гонзо бе протежето на Перуката, преди това директор на националните отбори. Меко казано е много неумен. Не ми се вярва някой трезвомислещ да очаква нещо положително от него.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 сеп 2025 15:22

obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:То като ваща работа, Гришата, сега Папазки, кви ли не чутовни купи ви обещаха, викаш 800 дни, я сметни 9 години по 365 колко дни са(високосните недей, от мене да мине) :lol:

Залагаш ми топка на дузпата, благодаря!Правиш разлика между частно и държавно. Но дори и да няма такова. Преброй с калкулатор титлите и купите на най-големия български отбор ЦСКА и после ми изброй с пръстите на едната ръка успехите на националите... И в двата случая да са живи и здрави армейците. Ако чакаме на милиция та... :mrgreen:

Кои арамейци, от БНА по времето на Балев и Джуров, или след тях?

След времето на динамовците!

Изброй успехите на арамейците, след Балев и Джуров, колко пъти играхте напролет в ЕКТ и защо се сменихте с Литекс.

Защо мълчиш за динамовци?Гузна съвест?

Динамо е неуспешния проект на Вашите Създатели да затрият Левски, но с твоето килийно образование не можеш да го разбереш.
Айде сега с твоята чиста съвест, посочи успехите ви след ерата Балев - Джуров
Последна промяна от damyanov1963 на 10 сеп 2025 15:52, променено общо 3 пъти.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 сеп 2025 15:25

dedko2022 написа:Гонзо бе протежето на Перуката, преди това директор на националните отбори. Меко казано е много неумен. Не ми се вярва някой трезвомислещ да очаква нещо положително от него.

Защо не поканихте Бербатов за ваш президент, след като не можете да си намерите читав такъв, той ли ви отказа, и ако е ДА, заради псувните навремето ли е?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 сеп 2025 16:39

Ако направим 11 маймуни национали няма да ядем такъв бой!
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 сеп 2025 16:44

miro_rz написа:Ако направим 11 маймуни национали няма да ядем такъв бой!

Да, ама чувал ли си лафа за многото маймуни и клона?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 сеп 2025 16:47

Ще сме Нигерия на Балканите!
Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 10 сеп 2025 17:10

bubka написа:
LoveAndPeace написа:Припоците , не е хубаво да слагате всички яйца в кошницата - "Осмокласника е виновен за представянето на нацитата"
Рано или късно , чехльото ще вземе властта и тогава ще ви бъде изключително трудно да обяснявате , защо все така сме си същия цирк след като най-можещия , най-знаещия , най-най-най- е на върха на БФС.

Като вземе (ако вземе) и ако сме пак такъв цирк, тогава ще си говорим. Засега е в сферата на догадките. Към момента може да отчитаме само реалните факти и националната катастрофа след близо две десетилетия подуенско управление на футбола.

Е , хайде да не вменяваме вина на Гонзича , че бившето тирето София , вече с махнато тире , го докара до това да играе с 1 , 2ма , макс 3ма българи.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 сеп 2025 17:14

realno написа:Разбира се, че ти ни занимаваш със своите фобии към черните. Като си толкова умен бледолик, обясни ни каква е връзката между цвета на кожата и способностите на един футболист т.е. как черната кожа автоматично прави някого некадърник и обратно. И аз съм бял като теб, но не виждам такава връзка. Може и да бъркам. Може да се окажеш Айнщайн на логиката. Ще се радвам да обясниш. Може и да науча нещо ново. Благодаря ти. предварително.

Това съм ти го обяснявал, но ти толкова четеш.
Наричам "берачи на памук", някои чернокожи играчи в отбора ни, защото са показали и доказали на терена, че са некадърници и нямат никакво място в отбора!

Така както съм наричал някои наши национали - "манекени", "комедианти", некадърници и т.н.

И все пак, да - няма да ми е приятно Левски да играе с 11 чужденци, макар и това да е клубен футбол, а не национален. Все пак е български отбор, спортът е социален феномен и българското НЕ трябва да се пренебрегва. Защото както виждаме - започна се с клубните и се прехвърли и в националните отбори. И целият смисъл се губи, има само една тъпа, дебилна, изпразнена от съдържание - комерсиализация за ботове. "Junk food".

Колкото до извън футбола - НЕ Е расистко да искам България да е българска, Европа в мнозинството си да е бяла! НЕ Е расистко да искам расата ми и народът ми да се запазят!

Кое му е лошото, всички раси и етноси да се запазят? Нямам желание Африка или Азия да са бели. И точно тези, които реват за "културно обогатяване", унищожават красотата в това да има различни раси и етноси, различни култури! Защото, когато ги смесиш в един буламач - те се губят и изчезват!

Върни се в “Левски”