Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот bubka » 09 сеп 2025 23:29

Много навлезе парата по Европа и се комерсиализира играта, на нас това също ни е... м..... Сега, ако имаш пари можеш да си вземеш отбор от Сан Марино и да го направиш шампион в ШЛ. Отбори по Армения, Азербайджан, Кипър, вече гледам и по Литва и Латвия взимат сериозни чужденци и им плащат немалки заплати. Преди десетина години дадено бразилче щеше да дойде в ЦСКА или Левски, а не да се забива по Ереван или Баку, а сега не може да ги конкурираме. А то качеството на пазара е ограничено откъм бройка. Това за клубния футбол по-скоро.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 сеп 2025 23:32

Много ме кефят сърбите обаче - имат десет пъти по-добри играчи от нас и никога не могат да сглобят свестен национален. Класират се в повечето случаи за първенствата, но винаги ядат стабилен бой и не показват почти нищо като игра.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 сеп 2025 23:34

Норвежците са комлексари. Много мразя такива отбори. Реално нас и Испания можеше да ни качи на 6-7 тук, но реши да не ни унижава.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 сеп 2025 23:54

Dust написа:Защо реши, че ще отидат за ядене и пиене?

Пускаш новините по телевизията и само ни облъчват с някаква кощница потребителска, измислена от олигофрените на канесебето. За тъпите профсъюзи всичко се свежда до ядене и пиене.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 сеп 2025 23:56

Споко бе, вижте кви резултати се получават, Германия пада от Словакия с 1:3, Ейре от Армения, Сърбия от Англия с 0:5, като домакин, Швеция от Косово с 0:2, ние сега прайме Х с турците, после биеме Грузинците и в Испания падаме с 1:2 за престиж!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 сеп 2025 00:03

Днес в един сайт видях снимка Косово - Швеция, на кадъра имаше двама ШвеЦи и един косовар, ШвеЦите в жълто, косоварите в синьо, първо ги обърках, мислех, че шведите са в синьо, а косоварите в жълто, но после се загледах в гербовете и разбрах грешката си :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 сеп 2025 00:08

realno написа:
Eminem написа:
realno написа:
Eminem написа:Че това бфс не става, но то ли трябва да изгради работещи школи или клубните отбори?
Какъв национален отбор да имаме, след като за собствениците е важно да докарат някакъв аматьор от Бразилия или Африка, вместо да вложат в школите....

Нищо не казваш за белите аматьори от Европата? Явно бялата амтьорщина не е като черната. Пуста копейкищина. :)))

Чернолюбицо, защо не отидеш да живееш в някое африкано-арабско гето? Или поне в Столипиново? Много сте смешни и жалки, всички либералчета.

Изкарай от дупето, пръчката, която ти вкарах, че ще ти докара сериозен проблем, а вече имаш проблеми с горната глава.

Постоянно ме цитираш с малоумни реплики, явно имаш тежки психически проблеми.

Хората, които не са расисти не са нито чернолюбци, нито либерали. Но заблуден фашизоиден елемент с ум, колкото на примат, няма от къде да знае това. Ако следвам твоята глупава риторика на "патриот" маргинал, би трябвало да кажа, че много лошо си изпатил от черни и араби (защото не са едно и също както си мислиш с твоето ограничена знание), които са ти донесли психически проблеми, но няма да го кажа, защото не искам да падна на твоето скотско ниво на кръчмарски "патриотизъм". Не ме занимавай с твоите отклонения, защото всеки играч бял или черен който помага и се раздава за Левски, заслужава уважение и подкрепа. Никой не избира цвета на кожата си и семейството си, но може да избере да ли да бъде човек или не. Ти като бял фашизоиден маргинал си избрал да бъдеш жалък човекомразец като копейка.

Аз ли те занимавам ве, ненормалник? Ти си този, който постоянно ме цитира! Каквото и да напишеш, няма тежест, защото си никой и нищо! Половината форум ти се подиграва, а си тръгнал да ми се правиш на нещо! Не ме бъркай с психиатър, намери си истински такъв и не ме занимавай със състоянието си! Ще си пиша, каквото си искам, нали много ревете за демокрация! Ти за какъв се взе тук? Качвай се на лодката на Христо Иванов, че трябва да събаряте Росенец. Борците срещу мафията.....борите мафията, докато седите на ку*а на Пеевски!
Последна промяна от Eminem на 10 сеп 2025 00:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 сеп 2025 00:12

Много ми беше смешно навремето, като чуех - Шведа Златан Ибрахимович, или Германеца Фреди Бобич :lol:
За Асамоа и другите от лодката няма да споменавам.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 сеп 2025 04:39

bubka написа:Норвежците са комлексари. Много мразя такива отбори. Реално нас и Испания можеше да ни качи на 6-7 тук, но реши да не ни унижава.

Те играят за класиране на Световно, което при развитието на групата им може да се реши по голова разлика

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 10 сеп 2025 08:02

miro_rz написа:
obi4am_pirin написа:Понеже чета, че гонзо не бил виновен...
Гонзо тегли ли едни парички всеки месец от банкомата? За какво ги получава? И той, и тези покрай него? Гонзо обещава ли чутовна промяна и до 2-3 години ще сме машини?Нали идва с концепция за структура, развитие...
Стана работата не по-късно от 800 дни...вервайте ми!

Те и онези на Армията се редят на банкомати, па са в изпадащите!

Онези са частно сдружение ако все пак правиш някаква разлика
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Левски”