Левскарите май се стреснаха

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
al_ex1

Re: Левскарите май се стреснаха

Мнениеот al_ex1 » 03 дек 2008 16:19

dezium написа:ЕМИ ДА ОБАЧЕ ГОВЕЖДИ СТЕК НАБИВАТ ЯКО.И ЩЕ ИМА СИНИТЕ ПИ4КИ - САМИ СРЕЩУ ФФФФФФФФФФФФФФФФФФФСИЧКИ :twisted:

Ако можеш да се видиш колко со жалък,дори не можеш да пишеш маймуно такава селска! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 03 дек 2008 16:20

CSKA ULTRAS 15 написа:Mai lefskarite se stresnaha ot idvaneto na arabite v CSKA.Qvno razbraha 4e na proletta 6te ima edin otbor tozi na CSKA a mijavata im to4ka avans 6te bade izqdena kato topal hlqb. :)

Само ще ти кажа не се радвай, говорихте така и за Митал! Колко пари имал щял да направи звездни селекций.И какво направи едно ГОЛАМО НИЩО! Така че не се радвай! Да не стане като вица за Циганчето "Ти яло ли си халва? Не ама бати е гледал как другите ядат....!!" Само и вашето да не стане така ;)
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 03 дек 2008 16:22

Абе лижете гъза на Батков и не се бъркайте в чуждите работи! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 03 дек 2008 16:25

al_ex1 написа:Абе лижете гъза на Батков и не се бъркайте в чуждите работи! :lol: :lol: :lol:

Ние не се бъркаме никъде,вие го правите ;) Виж как е озаглавена темата и ще ти стане ясно 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 03 дек 2008 16:33

al_ex1 написа:Ми чий кур го лижеш в чужд форум бе мухъл! :lol: :lol: :lol:

Аз такива работи не правя,за разлика от теб ;) Пиша във вмирисания ви форум,когато е засегнат Левски :!: За това ти казах виж как е озаглавена темата ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 03 дек 2008 16:37

Правиш,правиш щом знаеш как мирише значи си с голям опит! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 03 дек 2008 16:39

al_ex1 написа:Правиш,правиш щом знаеш как мирише значи си с голям опит! :lol: :lol: :lol:

Е мсилех да не засягам майка ти,ама ти сам буташ темата натам ;) Мисля ,че и сам можеш да си отговориш на въпросите кое откъде го знам,стига да не си мн. глупав ;)

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 03 дек 2008 16:47

Ти си една американска ***** и нищо повече,щом не можеш да си напишеш ника на български а си написал ultra blu! И ти ще мърсиш името на Апостола ли бе боклук такъв! Ти си една мърша която не трябва да се допуска до форума избщо! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 03 дек 2008 16:54

al_ex1 написа:Ти си една американска ***** и нищо повече,щом не можеш да си напишеш ника на български а си написал ultra blu! И ти ще мърсиш името на Апостола ли бе боклук такъв! Ти си една мърша която не трябва да се допуска до форума избщо! :lol: :lol: :lol:

Ами синьо на английски се пише blue, a не blu :!: Така,това 1-во, 2ро- като гледам и твоя ник не е на български,така че с тоя коментар обиждаш себе си :!: :!: :!: 3то-не е лошо да ходиш на училище по често,няма да се излагаш така най малкото :!: :!: :!: И последно- разбирам те,че се комплексираш,когато някой те прави крив във форума,но е добре да си сдържаш нервичките,пак поради причини,свързани с публичното излагане 8-) :lol:

Потребителски аватар
di6ka
Контакти:

Мнениеот di6ka » 03 дек 2008 17:11

al_ex1 отдавна не съм срещал толкова простовато момиче като тебе и то от турски произход.Хората ти казват че при Митал пак така грухтяхте а то какво стана?Обаче ти си толкова заета да лапаш на баща си биберона докато брат ти те оножда анално,че не можеш да разбереш за какво иде реч.
И така турска пачавро продължавай все така да го лигавиш сополивия и да квичиш на умряло,че скоро идва Коледа :mrgreen: :mrgreen:
http://www.sportno.info/123/Fenovete-na-Cherno-More-se-izgavriha-s-Bulgariia.htmlФеновете на Черно Море се изгавриха с България

Върни се в “ЦСКА”