Vesko85 написа:Какви трансфери. Хората са почивка. Или гледат някои от квалификациите и търсят нещо да вземат от пазарите, които все още не са затворили.
След полунощ само свободни агенти ще можем да взимаме.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Vesko85 написа:Какви трансфери. Хората са почивка. Или гледат някои от квалификациите и търсят нещо да вземат от пазарите, които все още не са затворили.
danko_sot написа:Ако вземем него и Балов ще съм доволен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:danko_sot написа:Ако вземем него и Балов ще съм доволен.
Има по-малко от два часа да се случат нещата.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Не зная кое точно неразбра, остава около час да бъдат подписани договорите. До сега ако не е сторено едва ли по нощите ще сторят същото, а ако е направено то вече да са го обявили.
MASTER_COOL написа:Много тихо приключихме този трансферен прозорец. Лично аз не съм доволен изобщо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта