Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 08 сеп 2025 02:41

ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:Ми не, не трябва да въртиш алъш-вериш с враг и да го финансираш.

Ти почна като Сливен да влизаш в някакви страшни филми ..... Китай враг на България ?!?! ..... та хората нищо лошо не са ни направили, нищо лошо даже не са казали за нас, нищо че сме една евтина и долна американска кyрва, която няма свои интереси, а само мисли как да слугува ....

Ние сме част от колективния Запад. Направили сме своя избор на посока и да, противникът е враг. Светът не е толкова цветен, колкото си мислите. И да, всяка победа на континентален Китай и пълзенето им към доминация е трагедия за нас. Точно както е трагедия всяка победа на Зелените либерали тук. Светът е много простичък и доста често е точно черно-бял. Или печелиш или губиш.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 08 сеп 2025 07:45

Няма такова нещо като "колективен Запад". Има САЩ и глутница помияри, които му слугуват. Европа си eба майката последните 20-25 години точно заради слугинажа си. Ето и сега каква "сделка" сключихме, майко мила - за европейските стоки в САЩ 15 % мита, за американските в ЕС без никакви мита .... отделно ЕС се задължава да купува американски енергоносители за някакви колосални суми, да инвестира в САЩ също такива ....

Така че не Китай ни е враг, а САЩ.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 08 сеп 2025 11:09

https://news.bg/crime/edin-ot-zadarzhanite-za-poboya-nad-kozhuharov-byah-blaskan-i-udryan-v-glavata.html

"Аз бях ударен в главата, със слизането бях изблъскан и си ударих главата в колата и нямам никакъв спомен от самия бой. С крака никого не съм удрял, ударих го с дясна ръка, при което човекът падна. Тръгнах да си отварям вратата, внимавайки да не го ударя, и в момента, в който слизам вече човекът се беше изправил от земята и ме блъснаха. Ударих си главата в рамката на колата и имам белег на главата", разказа още 18-годишният Кирил Гочев.

Значи келешът хем "си ударил главата" и нямал "никакъв спомен от самия бой", хем обаче ясно помни, че "с крака никого не съм удрял" .... хем нищо не помни, хем всичко помни ...

И, разбира се, чинно си е карал с "40 км/ч максимум" .... просто колата вдигала "много шум" .... това ще да е от бавната скорост ....

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 сеп 2025 11:34

ReBorn1982 написа:Няма такова нещо като "колективен Запад". Има САЩ и глутница помияри, които му слугуват. Европа си eба майката последните 20-25 години точно заради слугинажа си. Ето и сега каква "сделка" сключихме, майко мила - за европейските стоки в САЩ 15 % мита, за американските в ЕС без никакви мита .... отделно ЕС се задължава да купува американски енергоносители за някакви колосални суми, да инвестира в САЩ също такива ....

Така че не Китай ни е враг, а САЩ.

Точно Китай ти е враг и искаш или не, част си от колективния Запад.

И никой не ни е виновен, че сме избрали такива политици, които да налагат самоубийствени политики. Джан Смит не е гласувал за Бундестаг.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 сеп 2025 11:41

ReBorn1982 написа:https://news.bg/crime/edin-ot-zadarzhanite-za-poboya-nad-kozhuharov-byah-blaskan-i-udryan-v-glavata.html

"Аз бях ударен в главата, със слизането бях изблъскан и си ударих главата в колата и нямам никакъв спомен от самия бой. С крака никого не съм удрял, ударих го с дясна ръка, при което човекът падна. Тръгнах да си отварям вратата, внимавайки да не го ударя, и в момента, в който слизам вече човекът се беше изправил от земята и ме блъснаха. Ударих си главата в рамката на колата и имам белег на главата", разказа още 18-годишният Кирил Гочев.

Значи келешът хем "си ударил главата" и нямал "никакъв спомен от самия бой", хем обаче ясно помни, че "с крака никого не съм удрял" .... хем нищо не помни, хем всичко помни ...

И, разбира се, чинно си е карал с "40 км/ч максимум" .... просто колата вдигала "много шум" .... това ще да е от бавната скорост ....

Стига, прекалено строго осъждаш момчетата. Те са жертва в тая ситуация...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 08 сеп 2025 13:48

ReBorn1982 написа:
tiamat написа:
nghcvth написа:Някой може ли да обясни умнокрасивата истерия от посещението на Зафиров в Китай по случай честване на годишнина от победата във ВСВ? Китай враг ли ни е или те са станали хитлеристи, че изобщо се повдига на въпрос това посещение?

По принцип, в момента се спуска Желязна Завеса 2.0. От една страна така наречения Колективен Запад, от друга, така наречения DragonBear. И тъй като се предполага, че ние сме от страната на първите... А може би това е опит да седим на два стола. Въпреки че всички знаем как обикновено свършва това...

Само да уточним, че този път т.нар. Запад (т.е. САЩ, другото е пълнеж) спуска желязната завеса. Търговската война с Китай я започна САЩ ..... лайната в Украйна също американците ги забъркаха, помним още 2008-а как искаха да вкарват Украйна (а и Грузия) в НАТО, само за да провокират Русия.

А нещата си вървяха толкова добре и имаше даже сближаване между Изтока и Запада, търговийката си вървеше с пълна сила и всички печелехме от това ....

Сигурно и Финландия и Швеция вкараха, за да провокират Русия. Айде стига глупости. Казваш, няма никакъв шанс Украйна и Грузия да се чувстват заплашени от Русия и сами да искат да се присъединят към НАТО.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 08 сеп 2025 13:52

Drunken_Master написа:Защо смяташ, че сме от страната на първите? Аз така като гледам, "първите" направо се ебават с нас. Предполага се, че даже трябва да сме на страната на вторите.

Казах, предполага се :) Иначе реално за съжаление пак сме заели някакво разкрачено положение :/ И после се чудиш що се ебават с нас. Като си се разкрачил, какво да те правят :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 сеп 2025 19:00

ReBorn1982 написа:Единствено, което ни се пробутва, е пeдерастия, мигрантски боклуци, ""зелени"" олигофрении и прочее .... и не, не ни го пробутва Русия, а така любимият ти Запад .....
Либерастията, че се пробутва, е ясно. Аз лично нищо не съм писАл по въпроса, като го виждам, няма как да го отрека.
Не съм ОК, но как да спреш лавино-образното движение ?
Но, това, трябва да неглижира руските простотии, под всякаква форма ?

При мен няма КАК ДА СТАНЕ ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 08 сеп 2025 21:24

tiamat написа:Сигурно и Финландия и Швеция вкараха, за да провокират Русия. Айде стига глупости. Казваш, няма никакъв шанс Украйна и Грузия да се чувстват заплашени от Русия и сами да искат да се присъединят към НАТО.

Интересно но не помня Украйна и Грузия да са искали да влизат в НАТО, пръв Буш каза че трябвало да влязат .... доколкото знам, Буш-лапе не е нито украинец, нито грузинец.

Би ли ми обяснил защо им е на САЩ Украйна и Грузия да влизат в НАТО ??! .... освен за да провокират Русия и да забъркват поредните лайна по света ??! Някаква разумна причина виждаш ли ??!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 сеп 2025 21:28

Какво им пречи на Русия, че някой иска да влиза в НАТО и в ЕС. А, да, искат всички да са кочиина, като тях.

Добри новини. Момчетата са се оттървали от русенските си адвокати. Сега чакаме шефът на 1РПУ да изгори със заличаването на случая и всички полицаи, които са били на мястото. Забравих, че живея в България и уволнени и порицани няма да има.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”