Треньорите се срещнаха с новите хора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 мар 2010 06:10

Изображение
Днес сутринта, в канцелариите на стадиона беше проведена среща между новите бизнесмени и треньорите на детско-юношеската школа. Бе представена програмна схема до края на сезона и отчет на всички разходи от страна на моментното ръководство.

На мястото на Иван Кочев, който напусна зимата клуба заедно с още 2-ма свои футболисти от набор 1995 година, е привлечен Жоро Андонов, брат на Кирил Андонов. Всички те се убедиха в правотата и достоверността на създадените събития и продължават нормално работа. Ще бъдат обезпечавани нормално, като най-важното засега е поемане на всички разходи по издръжката на ДЮШ. Стари задължения на Митьо няма да бъдат погасявани, нека селския сам си носи отговорности върху тях.

Предупреждаваме Любо Апостолов да спре да контактува с Митьо и да му се мазни, защото става смешен с изявите си. Това, че на такъв човек като теб Любо не се казва абсолютно нищо, можеш сам да си направиш изводите защо. Спри да вдигаш телефона си на Селския, мислим че пред Беркут ясно ти беше казано и видя какво отношение имат хората към теб.

bultras.com

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Re: Треньорите се срещнаха с новите хора

Мнениеот 3latan » 03 мар 2010 08:58

Това,което се прави за ДЮШ е най–хубавото нещо от много време насам.Експедитивноста, с която беше намерен спонсор и беше осигурен Колежа за мачовете на младежите ме обнадеждява за бъдещето на мъжкия отбор.
Липсата на информация притеснява голяма част от феновете, а журналисти като Любо Мисира и Минчев направо ги съсипва.Това ги кара да пишат и говорят глупости.В България обективна журналистика- няма!Тя е или платена или пристрастна!
За новите спонсори-Благодарности!Но, за мъжкия отбор трябва да бъде създаден консорциум от фирми,които да го издържат.Ако ще градим ново начало ,трябва да тръгнем мощно напред и да престанем да разчитаме на някакви съмнителни субекти да ни спасяват!
Точно сега е времето ,когато трябва да сме единни.Уверявам ви,сигурен съм,че се прави всичко необходимо за благото на БОТЕВ!Наслушахме се на приказки,сега трябват действия,а информацията -след тях.
Нека укажем нашата подкрепа!Времето и мястото са ясни: 05.03.2010 ;14часа;ст.'"Хр.Ботев"

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 03 мар 2010 11:16

май сме се поучили от грешките си работи се без да се вдига много шум.браво и на момчета от снимката който са от феновете макар да се изсива много пумия срещу тях напоследък
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 03 мар 2010 11:42

а някой има ли инфо дали ДЮШ ще продължи да ползва терена в Граф Игнатиево за мачовете си? бил съм на някои мачове там и децата наистина се чувстват като домакини.най-малкото пейките на трибуната са жълто-чеврни :lol:
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
tosheto1912
Контакти:

Мнениеот tosheto1912 » 03 мар 2010 15:17

gin написа:а някой има ли инфо дали ДЮШ ще продължи да ползва терена в Граф Игнатиево за мачовете си? бил съм на някои мачове там и децата наистина се чувстват като домакини.най-малкото пейките на трибуната са жълто-чеврни :lol:

ще се играе на колежа
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."

марашш
Контакти:

Мнениеот марашш » 03 мар 2010 15:35

За новите спонсори-Благодарности!Но, за мъжкия отбор трябва да бъде създаден консорциум от фирми,които да го издържат.Ако ще градим ново начало ,трябва да тръгнем мощно напред и да престанем да разчитаме на някакви съмнителни субекти да ни спасяват
Отлично написано Златане,съвпада на 100% с моето мнение но лично според мен има още много какво да се желае,защото какво се получава сега:няколко души се срещат, правят сбирки,работят по въпроса за възраждането на любимия отбор-лошо няма,даже това са само хубави новини.Вярно тази неизвестност е направо убийствена,вярно че НЕМОЖЕ ВСЕКИ ДА ЗНАЕ КАК ВЪРВЯТ НЕЩАТА,но неможеше ли някой да излезе(крум,божо)да каже така и така докато не стане това и това ще има мълчание по въпроса.Защото има много редови фенове които живеят всеки ден с идеята,защото днес срешнах трима от наште които искаха да дадат някой лев за годишнината но незнаеха каде.И понеже сега някой ще каже в студиото.... ,да знам каде трябва да се носят ,но защо всичко не е официално,сигурен съм че има и други такива момчета.Няма значение какво е било преди,важното е КАК ЩЕ БЪДЕ ОТТУК НАТАТЪК.Колкото до МИСИРА аз също съм на мнение че нетрябва да знае нищо и дори един ден когато има новина да я научи последен-спомнете си песента която ни пусна"сбогом любима"на сигнал,от тогава моята мечта е един ден същия мисир да пусне ФРЕДИ МЕРКЮРИ"ние сме шампиони"

Върни се в “Ботев”