Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 07 сеп 2025 16:07

gihuelo написа:U16 Левски (София) - ЦСКА (София) 7:0 :) :) :)

След 9:1 от Септември и 8:2 от Ботев Пловдив ... нов подвиг на школата ни .

До кога така?

Как да израснат и да имат самочувствие после тези юноши?

Кой е треньор на този набор, знаеш ли?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 сеп 2025 16:37

danko_sot написа:

До кога така?

В сайта пише Божиков и Йордан Върбанов , но те са от няколко седмици и не могат да се винят за всичко.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 сеп 2025 17:05

Не знам, ама тая школа имам чувството, че много се неглижира. Просто всички сме фокусирани върху представянето на първия отбор, много по-малко на втория и на третия. А школата- кучета я яли....

Нито Занев, нито Вальо Илиев ми се виждат подходящи да ръководят ДЮШ. Изпуснахме Нога. Просто трябва хора с експертиза и които им се работи, а не някакви, които или не могат, или не им се работи.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Vesko85
Контакти:

Мнениеот Vesko85 » 07 сеп 2025 18:47

Аз не мога да разбера защо Нога го махнаха от отбора. Ок, не да е спортен директор, но го задръжте да оглави ДЮШ, където му е силата.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 07 сеп 2025 19:06

Казаха, че Нога сам се е махнал, не са го махнали. Но изобщо беше много глупаво да го назначат на тази позиция и да го оставят да носи отговорност пред феновете за селекцията (за която той не отговаря) и резултатите на първия отбор (за който той не отговаря). Трябваше директно да си го направят шеф на школата и той да коли, беси и сменя. Казвал съм го и преди- ние, а и целият български футбол като цяло, се е върнал 100 години назад във времето, в което футболът ни е прохождал и са идвали австроунгарци да ни учат на най-основните неща.
При всички положения, за първи път откакто се помня ми е тъжно, че мачовете на националите свършиха и клубните мачове се завръщат :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 сеп 2025 21:50

Gotzev.88 написа:Казаха, че Нога сам се е махнал, не са го махнали. Но изобщо беше много глупаво да го назначат на тази позиция и да го оставят да носи отговорност пред феновете за селекцията (за която той не отговаря) и резултатите на първия отбор (за който той не отговаря). Трябваше директно да си го направят шеф на школата и той да коли, беси и сменя. Казвал съм го и преди- ние, а и целият български футбол като цяло, се е върнал 100 години назад във времето, в което футболът ни е прохождал и са идвали австроунгарци да ни учат на най-основните неща.
При всички положения, за първи път откакто се помня ми е тъжно, че мачовете на националите свършиха и клубните мачове се завръщат :)

Тук вината е изцяло на сметката на Златков. Не да говори на пресконференцията само за Филипов и неговите простотии, но и да поеме и своята отговорност за свършеното до момента.

Никога няма да разберем истината за Нога, но не изглеждаше като човек, който обича да е в светлината на прожекторите и да дава интервюта.

Прекалено свит и затворен беше за такава длъжност. Но не мисля и че е някаква скътавка и въздух под налягане.

Просто ние трябваше да разберем къде е силата му и как да го използваме възможно повече, за да изтискаме максимума от познанията му за футбола на най-високо световно ниво. За всички бе ясно, че силата му е в ДЮШ. Структура, методология, внедряване на нови тренировъчни методи, индивидуална работа с футболисти, синхронизация между отделните възрастови групи и т.н.

И сега при наличието до скоро на такъв специалист, ако назначим Вальо или Занев за шеф в ДЮШ ще е близо до "дъното" за мен лично.

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 08 сеп 2025 07:57

danko_sot написа:

До кога така?

90% от тия юноши сигурно и топката не могат да си я спрат ама идват не тренировки с Sкласи, G класи S 8 и прочие ама са титуляри а кадърните момчета резерви .

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 сеп 2025 08:45

Не може ли просто целия набор да се спре. Просто ЦСКА да заяви че само в този набор няма да има отбор.
И така да се даде знак от висшия мениджмънт към ръководния екип в школата. Че ако не работят както се очаква от тях, просто изхвърчат на улицата, барабар с тези лекенца.

Апропо, Бойко Величков само с тези уволнения свърши 100 пъти повече от онзи паразит Нога, който само си вземаше дебелата заплатка, лендзеше се и беше много доволен от всичко. В смисъл от заплатката си. Тотален вреден паразит.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 сеп 2025 09:53

ivo55 написа:Не може ли просто целия набор да се спре. Просто ЦСКА да заяви че само в този набор няма да има отбор.
И така да се даде знак от висшия мениджмънт към ръководния екип в школата. Че ако не работят както се очаква от тях, просто изхвърчат на улицата, барабар с тези лекенца.

Апропо, Бойко Величков само с тези уволнения свърши 100 пъти повече от онзи паразит Нога, който само си вземаше дебелата заплатка, лендзеше се и беше много доволен от всичко. В смисъл от заплатката си. Тотален вреден паразит.

Той този набор U16 не е най зле . Имат 4 хикса до сега.
U17 имат от 4 мача 4 загуби и са на предпоследно място само защото на Спартак Плевен са им вкарали няколко гола повече.
Големия въпрос тук е защо Шефа допусна за година и половина всички отбори да са на последните места а нещата с инфраструктурата и стадиона се движат отлично ?

Vesko85
Контакти:

Мнениеот Vesko85 » 08 сеп 2025 16:49

ivo55 написа:Не може ли просто целия набор да се спре. Просто ЦСКА да заяви че само в този набор няма да има отбор.

Не съм съгласен за Нога. Презентациите, които представи публично бяха много добри. Просто беше за друга длъжност, а не за тази на която беше назначен. Иначе, и на теб в друга държава да ти дават висока заплата и ти ще я приемеш. Това е чужденец, не знам защо очакваш да приема ЦСКА, както ти.

Върни се в “ЦСКА”