Хайде, въпреки, че интересът към цирковата трупа на БФС не е особено голям, да направя тема и за този мач.
Слушам днес Кирил Котев казва, че трябва да сме агресивни. Изобщо, почти всички "капацитети" го повтарят това до втръсване - "трябва да сме агресивни". Както каза Пелето обаче - ние да не би да играем бокс или борба, че да трябва да сме агресивни.
И така, Грузия имат Хвича, Микаутадзе и Мамардашвили - ПСЖ, Виляреал и Ливърпул. Срещу тях има Лийдс, Левски и някакъв втородивизионен китайски отбор.
Освен тия тримата, грузинците нямат нещо кой знае колко впечатляващо. Но и тия тримата са достатъчни. А и те играят футбол, а трупата на Илианчо е "агресивна" и играе анти-футбол.
Прогноза: 2:0 за Грузия (все пак мисля, че "агресорите" няма да се изложат много).
Грузия-България, 07.09, квалификация за СП 2026
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Грузия-България, 07.09, квалификация за СП 2026
[center]
[/center]

- rasputin_nk
- Контакти:
- metodito
- Контакти:
Re: Грузия-България, 07.09, квалификация за СП 2026
Нема такива малоумници, като бг журналистите, майна. Трагедия, че сме паднали от кого? Испания. Ужас. Ужасното е Илиан. С нас*раните му тактики и схващания за футбола, останали не знам откога. С Алекс Колев отпред. Това лапе, където влезе на негово място беше по-адекватно през 10-те минути, които прекара на терена, отколкото Колев през целия мач. Беше им казал явно да си пазят хората от пет метра разстояние. Други пък разкъсват немеца. А за мен той беше май най-адекватен. Срещу Ямал, все тая кой е. Направи ми добро впечтление това, че Нико Уилиямс беше деактивиран.
Илиан трябва да се маха. Гледах два мача на Локо Пд. Там има интересни българчета. В ЦСКА-София, нищо, че не ги пускат има интересни българи. От Кърджали никой не извика.
Иска ми се да пиша, че няма да паднем, но с тактиката и хората, които пуска Илиан - 3-0.
Илиан трябва да се маха. Гледах два мача на Локо Пд. Там има интересни българчета. В ЦСКА-София, нищо, че не ги пускат има интересни българи. От Кърджали никой не извика.
Иска ми се да пиша, че няма да паднем, но с тактиката и хората, които пуска Илиан - 3-0.
metodito написа:Нема такива малоумници, като бг журналистите, майна. Трагедия, че сме паднали от кого? Испания. Ужас. Ужасното е Илиан. С нас*раните му тактики и схващания за футбола, останали не знам откога. С Алекс Колев отпред. Това лапе, където влезе на негово място беше по-адекватно през 10-те минути, които прекара на терена, отколкото Колев през целия мач. Беше им казал явно да си пазят хората от пет метра разстояние. Други пък разкъсват немеца. А за мен той беше май най-адекватен. Срещу Ямал, все тая кой е. Направи ми добро впечтление това, че Нико Уилиямс беше деактивиран.
Съгласен съм - има и генерален проблем с българския футбол, това на всички ни е ясно. Но все пак с един по-добър треньор можеше и малко по-достойно да се представят. Хубчев (нека е здрав човекът, дано се излекува) и Любо Пенев поне знаеха как да ги подредят и мотивират.
В Арда поне половината състав всеки мач са българи, а Илиан е извикал само Ковачев. Вратарят им също заслужава повиквателна, както и Лъчезар Котев, защо не и Карагерен, Вутов, Велковски.
В защита докога ще се мъчим с едни и същи като Кристиян Димитров, Алекс Петков и Живко Атанасов, след като се вижда, че не стават? Има Росен Божинов, който играе за един от силните белгийски отбори Антверп, от тази година е твърд титуляр там. Има Стефан Велков, който играе силно в Дания, даже не е и викнат. Атанас Чернев е в елита на Португалия, даже не е и викнат.
В средата докога ще мъчим тоя Васил Панайотов, той е на 35 години вече, за това време не е ли ясно, че не става? Оня ден гледах младежите. Вярно - срещу Гибралтар, но Асен Митков ми направи много добро впечатление в центъра. Или да се почва някакво подмладяване, но да е последователно, а не половинчато и един мач - така, следващия - другояче, или да се отказваме от квалификации, докато не излезе някакво читаво поколение.
Между другото - смятам, че в момента имаме сравнително силно поколение при младежите с играчи като Алекс Божев, Пламен Андреев, третия вратар на Жирона (не му помня името, за съжаление), Димитър Папазов от примаверата на Болоня, Полендаков от Шефилд Юнайтед, Асен Митков, Никола Илиев, Георги Лазаров, Рупанов. Дано на тия момчета им се дава повече шанс на клубно ниво, иначе ще са поредните пропиляни таланти.
[center]
[/center]

Последния път в България тези ни направиха сами да си говорим. Оптимистично 3:1 за домакините.
- metodito
- Контакти:
Blagoy написа:
Съгласен съм - има и генерален проблем с българския футбол, това на всички ни е ясно. Но все пак с един по-добър треньор можеше и малко по-достойно да се представят. Хубчев (нека е здрав човекът, дано се излекува) и Любо Пенев поне знаеха как да ги подредят и мотивират.
В Арда поне половината състав всеки мач са българи, а Илиан е извикал само Ковачев. Вратарят им също заслужава повиквателна, както и Лъчезар Котев, защо не и Карагерен, Вутов, Велковски.
В защита докога ще се мъчим с едни и същи като Кристиян Димитров, Алекс Петков и Живко Атанасов, след като се вижда, че не стават? Има Росен Божинов, който играе за един от силните белгийски отбори Антверп, от тази година е твърд титуляр там. Има Стефан Велков, който играе силно в Дания, даже не е и викнат. Атанас Чернев е в елита на Португалия, даже не е и викнат.
В средата докога ще мъчим тоя Васил Панайотов, той е на 35 години вече, за това време не е ли ясно, че не става? Оня ден гледах младежите. Вярно - срещу Гибралтар, но Асен Митков ми направи много добро впечатление в центъра. Или да се почва някакво подмладяване, но да е последователно, а не половинчато и един мач - така, следващия - другояче, или да се отказваме от квалификации, докато не излезе някакво читаво поколение.
Между другото - смятам, че в момента имаме сравнително силно поколение при младежите с играчи като Алекс Божев, Пламен Андреев, третия вратар на Жирона (не му помня името, за съжаление), Димитър Папазов от примаверата на Болоня, Полендаков от Шефилд Юнайтед, Асен Митков, Никола Илиев, Георги Лазаров, Рупанов. Дано на тия момчета им се дава повече шанс на клубно ниво, иначе ще са поредните пропиляни таланти.
Абе и аз се чудя да вика 33-35-годишни явно не е мениджърски игри. При Вуцов май са точно мениджърски игри.
Между другото - смятам, че в момента имаме сравнително силно поколение при младежите с играчи като Алекс Божев, Пламен Андреев, третия вратар на Жирона (не му помня името, за съжаление), Димитър Папазов от примаверата на Болоня, Полендаков от Шефилд Юнайтед, Асен Митков, Никола Илиев, Георги Лазаров, Рупанов. Дано на тия момчета им се дава повече шанс на клубно ниво, иначе ще са поредните пропиляни таланти
Те колко поколения се извъртяха, за да играят някакви пълни неможели...
Иначе за Грузия според мен всичко започна с назначаването на Клаудио Раниери май.
За да вика Илиан хора от Джирона, Болоня и Шефилд, трябва да работи. На него не му се работи.
Тандемът: Гуардиола на балканския футбол - И. Илиев и инженер Георги Иванов ще изкопаят дъното на дъното...
Този пълен некадърник Илиан Илиев, моментално да си подава оставката!
Къде са сега "моряците" да си защитават неадекватното треньорче? Пълен тъпанар е тоя Илиан. Не пуска единствения си играч, който може да подаде някой друг адекватен пас - Груев. Това е все едно Хвича да не е контузен, но Грузия да не го пуснат...
[center]
[/center]

Браво на Илиан! И в двата мача срещу суперфаворитите Испания и Грузия успя да направи максималното и да минимализира загубите до само 3-0 :) Не се стига до 5-6-7 на 0 каквито бяха моите РЕАЛИСТИЧНИ очаквания! За чеп за зеле не стават нашите играчи, който и да е треньор, които играчи да бъдат викнати все тая - с по-малко от 3 гола няма да се върнем.
Дори 2 мача през 3 дни не могат да издържат, че се налага и да ги сменяват ама как да е ....все някога ще налучкаме и физическата подготовка как да провеждаме вероятно.
Дори 2 мача през 3 дни не могат да издържат, че се налага и да ги сменяват ама как да е ....все някога ще налучкаме и физическата подготовка как да провеждаме вероятно.