Европейско първенство 2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Европейско първенство 2025
Изключителен срам и позор, няма никакво извинение. Пълно безумие ..... за съжаление, не съм изненадан:
ReBorn1982 написа:Сърбия в двата мача - контролата със Словения и първият двубой с Естония, буквално мачка в стил американския Дрийм Тийм'92. Да видим дали могат да удържат това положение или ще се осерат накрая, както често става.
Buck32 написа:plmar написа:Дори само с Богданович биеха днес. Сериозен малшанс. Въпреки това имат сериозна пейка.
Моля те, кажи какво беше арогантното? Сериозно питам, аз съм гледал доста интервюта и изяви на Йокич и арогантност просто е нещо, което никак не свързвам с него. Винаги се е държал много приземено, с чувство за хумор.
Ако и след тоя мач, не си разбрал кое е арогантното на Йокич, никога няма да го разбереш.
Позор.......да те пребият скиори.

Айде сега почвайте да ми фалите топ пенсията Пешич!
Всяко нещо с времето си.
Всяко нещо с времето си.

- Drunken_Master
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Гранде Суоми!
Северняците доста напредват в баскета.
Марканен си е топ играч макар да не се шуми толкова около него. Проблема му е че го заточиха е Юта които са в сериозна реконструкция. Дано го трейднат в някой силен отбор.
Северняците доста напредват в баскета.
Марканен си е топ играч макар да не се шуми толкова около него. Проблема му е че го заточиха е Юта които са в сериозна реконструкция. Дано го трейднат в някой силен отбор.
-
plmar написа:Айде сега почвайте да ми фалите топ пенсията Пешич!
Всяко нещо с времето си.
Какво ти е направил толкова Пешич, че е тая злоба ??! .... а провали всеки има, дори и най-великите.
plmar написа:Ако и след тоя мач, не си разбрал кое е арогантното на Йокич, никога няма да го разбереш.
Позор.......да те пребият скиори.
Понеже изглежда ни се разминават понятията, ето общоприето определение за арогантност:
Арогантност е качество на арогантен човек, който е безочлив, дързък и груб, често проявяващо се като високомерие, надменност или нахалство.
Хайде сега, моля те, ми кажи кога точно Йокич се е държал по такъв начин? Ако дадеш такъв пример, ще разбера, ако не - надявам се поне ти да разбереш какво е арогантност :)
За загубата от скиорите съм съгласен, че е позор, но там губи един отбор от друг отбор. Аз Пешич не го харесвам и бих се радвал, ако треньор им беше някой друг, но успехите му, включително последните 2 години не могат да се отрекат или според теб на 74 не е бил пенсия, но на 76 вече е?
- Drunken_Master
- Контакти:
Трябваше мен да ме викнат за треньор на сърбите...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:Трябваше мен да ме викнат за треньор на сърбите...
Ти от темата във форума се пенсионира, та треньор на Сърбия ще ставаш.