Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: metodito

Мнениеот Странджата » 05 сеп 2025 14:07

Успокой се бе, Методито! В среди нощи не посягай към клавиатурата - тогава си озъбен като живота по Вапцаров.
Не съм ти държал сметка за твоите убеждения. Не съм те и обиждал, макар че, в интерес на истината, понякога съм те иронизирал. Но отдавна съм спрял да се вълнувам от твоите писания, освен ако не са симптоматични. Но все пак си левскар. Затова ти пиша сега.

drvasko98
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот drvasko98 » 05 сеп 2025 16:25

Кое е поколението на Олимпи и кое на Методи, че ми стана любопитното? Айде, на Странджата го знаем, че е отпреди 150 г. Но за останалите да разберем , 300 ли, 500 г. са.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: drvasko98

Мнениеот Странджата » 05 сеп 2025 19:41

Господ здраве да ти дава, че ме подмладил толкова! Иначе възрастта не е порок, както знаеш, порок е да се мислиш от малък за умен, а пък да не си ...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 06 сеп 2025 09:50

metodito написа:
olimpi написа:...

Всъщност, описваш вашето, кастрирано откъм аналитично и критично мислене поколение. Израснало в омраза, заблуждения и политическа и гражданска неграмотност. Водени от анти-, а не про- мислене, доктринарщина, вие сте скопени от всякаква градивност и креативност. Може само да рушите, да мразите и гнъсите. Вие сте вредни за ...не за държавата, а и за планетата. Да, такава ви е създала така омразната ви държава, защото само чрез омразата към държавата/страната си, може да намерите смисъл на съществуването си. Е, държавата/страната я няма. Предполагам, че това е някакво върховно усещане. "Хроши, хроши, хроши". "Гнъси, гнъси, гнъси". Това е наистина парадокс. Родил се в тоталитарнаа държава, вместо да станеш демократ, ти ставаш тоталитарист. И искаш да забраняваш, да канселираш, цензурираш, демагогстваш. Да разделяш и да... "хроши, хроши, хроши". Да гнъсиш. Защото в крайна сметка цял живот си завиждал на тези, които са демагогствали, канселирали, цензурирали. И като си дошъл отгоре, си си казал: "Е, сега дойдохте на моЙта". Познавам те, olimpi. За съжаление, десетки през годините, като теб съм познавал. Пак казвам, за последен път. Моето поколение ви знаем, лицемери такива. Знаем ви много добре. Политикани, недомежели. Оставете България. Оставете българите. Гледайте си работата! Ако не... не сте добре приети обратно.

Цялата тая тирада може би щеше да има някакъв смисъл , стига да не идваше от член на поколението олицетворено от Кирил Господинов в баш майсторът.
И друг път съм ти го казвал и пак ще го повторя , помисли за някакъв вид дрегер вързан към компютъра , който да те ограничава там след някой друг поет промил.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 сеп 2025 12:58

А гнъсене и гнъси някой знае ли какво е? Предполагам глагол, но не намирам в тълковния речник.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 06 сеп 2025 14:25

Това с гнъсенето и на мен ми е интересно, никога не се бях замислял, но защо имаме лъв на герба?. Опитах да намеря нещо по въпроса, но не ми звучи сериозно

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 сеп 2025 15:51

Вчера гледах първото полувреме на младежите с Гибралтар. Беше нещо като мача на мъжете срещу Испания, само че българите господстваха на терена. Впечатли ме наш Асен. Демонстрира дрибъл, бързи влизания по крилото, игра ек на ек, центрирания и пасове каквито до сега с Левски не е показвал. Започвам да си мисля, че това момче има повече нужда от психолог, отколкото от тренировки. Ако със синята фланелка бе демонстрирал половината от самочувствието което показа в Пазарджик нямаше да бъде критикуван толкова. Рупанчето копира Алекс Колев, само дето не ръкомахаше толкова. Уж все в центъра на събитията, всички топки минаваха през него, но полза никаква. Не отправи един опасен удар към вратата, не игра с глава както му приляга, повече от пасовете бяха слаби и неточни (с изключение при гола). Липсва му хъс и онова вродено чувство към гола което демонстрира едно момче открито от Илиан Илиев някъде по селските стадиони. Този младеж вкара два гола, но редовно бележи и в първенството. Онези тримцата да се разшетат и да намерят и привлекат футболист с усет към гола. Лежерни нападатели колкото щеш, един върнат от наем, друг даден под наем, трети си мисли за Еспаньол, четвърти вкарва от време на време, но нямаме голаджия.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 сеп 2025 16:08

icemanbg33 написа:Според последното обновяване на статистиките на Трансфермаркт, играчите на Левски вече струват близо 30 млн евро общо.

До преди няколко седмици, общата цена на отбора беше около 22 млн евро.

Това ми напомня на вица в който Иванчо пита баща си какво е "на теория" и "на практика". За да му онагледи какво е, баща му попитал женската част от семейството за какви пари биха се пуснали като жрици и след като всички се съгласили на по един милион, баща му казал: Ето ние на теория имаме 3 милиона, а на практика три курви ;))
Та тия бакалски сметки, кой колко евентуално би струвал, са не само смехотворни, ами ще станат и жалки, когато зимата да речем, дойде някоя оферта за наш играч. И не служат за нищо, освен за чисто символично облизване на задните части на Мажоритаря. А вероятно и затова се пускат тук.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2025 19:50

LoveAndPeace написа:И друг път съм ти го казвал и пак ще го повторя , помисли за някакъв вид дрегер вързан към компютъра , който да те ограничава там след някой друг поет промил.

И аз ти бях казал нещо, но не вдяваш. От поколението на Кирил Господинов? Благодаря, че ме състари така. :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 сеп 2025 20:17

Serafim написа:А гнъсене и гнъси някой знае ли какво е? Предполагам глагол, но не намирам в тълковния речник.

Зависи каква Методологика се ползва

Върни се в “Левски”