8 кръг Ефбет лига /Черно море - Добруджа/ 15.09.25 понеделник 20.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
8 кръг Ефбет лига /Черно море - Добруджа/ 15.09.25 понеделник 20.30ч.
Задължителна победа и малко от малко да си върнем самочувствието и увереността. Успех от мен..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: 8 кръг Ефбет лига /Черно море - Добруджа/ 15.09.25 понеделник 20.30ч.
Ако и срещу такива отбори излизаме с трима дефанзивни халфа, пак ще е грозна картина. ВАСИЛ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПЕЙКА!
Иначе, остават няколко дни до затваряне на трансферния прозорец у нас и ако не вземем бек/ове, нищо повече от 7-8 място не ни очаква. Не знам доколко сериозна е контузията на бразилското бекче, но явно е чуплив, както и Цецо. Така оставаме само с Асен и Мартин, които са… без коментар.
Браво на Жоро за головете вчера, имаме поне един светъл лъч! За разлика от Златев, който даже и срещу юношки на Гибралтар беше трагичен.
Иначе, остават няколко дни до затваряне на трансферния прозорец у нас и ако не вземем бек/ове, нищо повече от 7-8 място не ни очаква. Не знам доколко сериозна е контузията на бразилското бекче, но явно е чуплив, както и Цецо. Така оставаме само с Асен и Мартин, които са… без коментар.
Браво на Жоро за головете вчера, имаме поне един светъл лъч! За разлика от Златев, който даже и срещу юношки на Гибралтар беше трагичен.
-
- Контакти:
Иска ми се да пробваме Емануил Няголов на левия бек. Убеден съм, че колкото и да е млад, няма как да е по-зле от Мартин. Наистина. А отдясно - Панов, какъвто и пенсионер да е, за мен Дончев трябва да приключва с Черно Море - това е напълно неадекватен футболист, много под нивото на отбора и А група. Не променим ли нещата по бековете съм 100% съгласен, че нищо повече от 7 място няма да видим, а всички класни отбори ще ни попиляват. Васката съм се изказал вече - приключил е с футбола. Не стига, че и за нашия отбор няма ниво, а го пуснаха да стане за смях с Испания - 6 пъти докосна топката според статистиката за 45 минути.....тук малко повече, но горе-долу 6 са му точните отигравания.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
На мен пък едно ми направи впечатление - Живко и Васко почнаха да играят по-слабо след като станаха национали. Първо след мачовете за националния взеха да правят повече грешки, преди това да се пренесе като цяло. Явно просто годинките им тежат и тая пауза за националните отбори им е необходима, за да се възстановяват, а не да пътуват насам-натам и да играят за националния и да трупат още стрес вероятно и умора, че и резултатите не са много добре и кой знае каква е атмосферата в съблекалнята на националния. Според мен Илиан не трябва да ги вика повече, а да дава шанс на по-млади играчи да играят за България. Друго дето си мисля - може пък от Илиан да имат малко нужда да отдъхнат чисто психически. В Черно море - Илиан, в националния - пак Илиан. Малко или много може да имат нужда да си отдъхнат от Илиан. Така че не съм сигурен дали няма още хляб и в двамата, но не трябва да бъдат викани повече за национала.
Докато Георги Лазаров пак казвам, че на мен ми напомня класата на Бербо и искам да го видя възможно най-бързо да отиде на запад да се развие. Може да звучи смешно, пресилено или прибързано, но за мен той е светлия лъч на българския футбол в момента :)
Докато Георги Лазаров пак казвам, че на мен ми напомня класата на Бербо и искам да го видя възможно най-бързо да отиде на запад да се развие. Може да звучи смешно, пресилено или прибързано, но за мен той е светлия лъч на българския футбол в момента :)

Задължителна победа в този мач.
Не знам какви очаквания имате за трансфери, отборът ще бъде това до зимата. Нали не очаквате, че ще извадим пари за подобряване на бек зоната?
Колкото до играчите, в халф двойката трябва да започне да налага Чандъров-Берк и Васко да ги заменя. А в нападение Жоро Лазаров само титуляр вече. Панов да се оправя по-бързо, че да заздравим бековете.
В отбора ни има нова комбина приятели, аверчета, това са Сидни, Уеслен и Телес. Тези тримата са нон-стоп по дискотеките, пияни-заляни, отделно не спират да се заяжат с хора наляво-надясно по крайбрежната и ще си изядат боя накрая освен ако вече не се е случвало. Тези туристи, които са дошли тук да си живуркат, ако зависеше от мен, още на момента, щях да ги изгоня от отбора. Тези нямат ли някакви режими или вечерни часове, те са почти всеки ден пияни долу. Ако някой не вярва, може да отиде и да провери след 23 часа. Явно Илиан трябва да праща Веско Бранимиров по дискотеките, за да ги издирва и да ги прибира. Преди Начо беше постоянно с Уеслен и видяхте колко добре успя да се наложи. Тези или да се стягат, или да ги разкарват.
Този сезон ще сме в долната четворка като гледам какви неща се случват в отбора. Нищо ново.
Не знам какви очаквания имате за трансфери, отборът ще бъде това до зимата. Нали не очаквате, че ще извадим пари за подобряване на бек зоната?
Колкото до играчите, в халф двойката трябва да започне да налага Чандъров-Берк и Васко да ги заменя. А в нападение Жоро Лазаров само титуляр вече. Панов да се оправя по-бързо, че да заздравим бековете.
В отбора ни има нова комбина приятели, аверчета, това са Сидни, Уеслен и Телес. Тези тримата са нон-стоп по дискотеките, пияни-заляни, отделно не спират да се заяжат с хора наляво-надясно по крайбрежната и ще си изядат боя накрая освен ако вече не се е случвало. Тези туристи, които са дошли тук да си живуркат, ако зависеше от мен, още на момента, щях да ги изгоня от отбора. Тези нямат ли някакви режими или вечерни часове, те са почти всеки ден пияни долу. Ако някой не вярва, може да отиде и да провери след 23 часа. Явно Илиан трябва да праща Веско Бранимиров по дискотеките, за да ги издирва и да ги прибира. Преди Начо беше постоянно с Уеслен и видяхте колко добре успя да се наложи. Тези или да се стягат, или да ги разкарват.
Този сезон ще сме в долната четворка като гледам какви неща се случват в отбора. Нищо ново.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
ИИ трябва да мисли за заместници на Сидни,Уеслен и Франса които са абсолютно ялови в атака! Чандъров и той, ако продължава да подтичва по терена за здраве да си търси зимата друг отбор! От новите засега само Лазаров и Педро се оказаха класни попълнения.... донякъде и Кардосо загатва ,че има хляб в него.
https://webcafe.bg/football/top-10-na-s ... retsa.html
"Топ 10 на свободните агенти след края на прозореца".
Ако случайно Илиан чете Уебкафе... Например Антонио ще ни свърши повече работа от Франса и Сидни накуп. :)
"Топ 10 на свободните агенти след края на прозореца".
Ако случайно Илиан чете Уебкафе... Например Антонио ще ни свърши повече работа от Франса и Сидни накуп. :)
Varnauser написа:"Топ 10 на свободните агенти след края на прозореца".
По-добре изкарай тоя 100 или топ 1000 :))

Румънец в групата на Черно море за Добруджа, трима са аут
https://vsport.bg/rumanets-v-grupata-na ... KOihn8Z6GA
Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за домакинството на Добруджа от 8-ия кръг на efbet Лига. В нея след продължително възстановяване се завръща Андреас Калкан. Румънецът претърпя операция на коляното, което го извади от терените за повече от 10 месеца.
Аут за срещата са Берк Бейхан, Димитър Тонев и Жоао Бандаро, които са с травми.
Срещата между „моряците“ и новака в efbet Лига е в понеделник (15 септември) от 20:30 часа.
Главен рефер на срещата ще е Димитър Димитров, а негови помощници ще са Дарин Иванов и Марио Данаилов. Георги Стоянов ще е четвърти съдия, а за ВАР ще отговаря Владимир Вълков с асистент Мартин Маргаритов.
Групата: Пламен Илиев, Кристиян Томов, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Асен Дончев, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Васил Панайотов, Асен Чандъров, Николай Костадинов, Мартин Милушев, Давид Телеш, Андреас Калкан, Жоао Педро, Фелипе Кардосо, Николай Златев, Уеслен Жуниор, Георги Лазаров, Селсо Сидни, Густаво Франса.
https://vsport.bg/rumanets-v-grupata-na ... KOihn8Z6GA
Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за домакинството на Добруджа от 8-ия кръг на efbet Лига. В нея след продължително възстановяване се завръща Андреас Калкан. Румънецът претърпя операция на коляното, което го извади от терените за повече от 10 месеца.
Аут за срещата са Берк Бейхан, Димитър Тонев и Жоао Бандаро, които са с травми.
Срещата между „моряците“ и новака в efbet Лига е в понеделник (15 септември) от 20:30 часа.
Главен рефер на срещата ще е Димитър Димитров, а негови помощници ще са Дарин Иванов и Марио Данаилов. Георги Стоянов ще е четвърти съдия, а за ВАР ще отговаря Владимир Вълков с асистент Мартин Маргаритов.
Групата: Пламен Илиев, Кристиян Томов, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Асен Дончев, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Васил Панайотов, Асен Чандъров, Николай Костадинов, Мартин Милушев, Давид Телеш, Андреас Калкан, Жоао Педро, Фелипе Кардосо, Николай Златев, Уеслен Жуниор, Георги Лазаров, Селсо Сидни, Густаво Франса.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
Важни три точки след тази минисерия от два поредни мача без победа. Очаквано Добруджа играха затворено и бяха много агресивни. Радващо е, че Селсо най-после отбеляза. Щеше и втори да отбележи, ако не бе вещото спасяване на Галин Григоров. Дано това му даде повече самочувствие, както и победата да даде подем на отбора. Защитата се справи, но се допускаха грешки и карамболи в наказателното поле, от които по-сериозни отбори от нивото на Добруджа вероятно няма да пропуснат да се възползват. Поздравления за Пацо за едно двойно спасяване, което направи. Франса (ако изключим изработената дузпа) е все още абсолютно неориентиран на терена. Чандъров е доста муден все още. Въпреки пропуските - ще поздравя Ники Златев. Бе много активен през целия мач. Добър мач и за Лазаров, въпреки, че не отбеляза. Фелипе Кардосо може много повече. Не показа достатъчно от възможностите си. Същото важи и за Жоао Педро. Сериозни затруднения в сгъстената защита на комбайнерите.
Важна победа, защото бе задължителна, но трябва много работа, за да вдигнем нивото... ако наистина желаем място в първата четворка.
Честита победа, моряци!!!
Важна победа, защото бе задължителна, но трябва много работа, за да вдигнем нивото... ако наистина желаем място в първата четворка.
Честита победа, моряци!!!