efbet Лига 8-ми кръг: Локомотив (Пд) - Лудогорец 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

efbet Лига 8-ми кръг: Локомотив (Пд) - Лудогорец 1:1

Мнениеот JACKO » 04 сеп 2025 08:59

14.09.2025___18:00___Неделя

Стадион: "Локомотив" (Пловдив)

Изображение
Последна промяна от JACKO на 14 сеп 2025 20:16, променено общо 1 път.

Ross_ty
Контакти:

Re: efbet Лига 8-ми кръг: Локомотив (Пд) - Лудогорец

Мнениеот Ross_ty » 05 сеп 2025 13:05

Тука ще паднат повечко голове, Локото играе отворено и се надиграва - 2:3 за Лудите все пак.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 12 сеп 2025 18:52

Мача е 2-ка, тази пролет им дадохме!
Изображение

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 13 сеп 2025 19:07

miro_rz написа:Мача е 2-ка, тази пролет им дадохме!

Двете греди след 80-та минута и червеният картон за нашите бяха част от драматичността на постановката ли :lol:

Иначе не вярвам да вземем нещо, приятно ще се изненадам, ако така стане. Като цяло не играем лошо и сме доста грамотен отбор за нашето първенство, ама липсва класа, за продължим и с вас серията. Не е невъзможно да ви създадем ядове де, физически сме доста добре и това, че над половината ни голове са в интервала 75-90 минута, не е случайно.

Мота нещо не ми вдъхва доверие, а може и ските да му мажат, така че като нищо да го засилим по надолнището, не е като да не се е случавало с други ваши треньори след мач на Лаута.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Ross_ty
Контакти:

Re: efbet Лига 8-ми кръг: Локомотив (Пд) - Лудогорец 1:1

Мнениеот Ross_ty » 15 сеп 2025 12:56

Отвратителен мач се получи вчера - много груб и накъсан футбол с един супер нахъсан Локомотив и един супер безразличен и безидеен Лудогорец. Но грубостите и "свободната борба" надделяха на терена - съдията определено не успя да се справи с целия мач и всички проблеми и накрая без малко да изпусне всичко. За червения картон - ситуацията се случва на 2 метра фронтално от съдията - и той си мълчи. То ясно, че е левскарче и буташе локомотива през целия мач, но тука не му мина номера - ако беше дал нарушение и жълт картон на черно-белия щеше да се размине с ВАР, обаче той си замълча. ВАР няма как да подмине такова грубо нарушение - и после не мога да разбера всички пристрастни коментатори и в студиото и след мача; как е възможно такова нещо - бил случаен ударът, нямало умисъл - бла бла - абе вие какво искате, да му счупят краката на Текпетей (не че Карабах не го направиха безнаказано де) - нарушението беше супер грубо, с умисъл да се навреди физически на Бърни - имаше натиск с бутонката върху глезена, който си беше умишлен - 1000% червен картон. Имаше и още един червен картон недаден на играча с N2 на локото - Адриян Кова - това момче направи супер груби и брутални фалове за поне 4 жълти картона - получи само 1. Този футбол, който пловдивчани играха е селски, такъв който се играе по поляните и между блоковете (но може там да са по-мало груби даже). Отделно играчите на Локото до такава степен се бяха "надъхали" и не си прецениха силите, че сега 5 мача не могат да се възстановят, затова ще губят много точки в следващите 5-6 кръга. Колкото до Лудите - тук проблемът си остава и той е Мота, тренерът трябва да си ходи, и мисля че след един неубедителен мач срещу Левски другата седмица ще бъде уволнен; единствено убедителна победа срещу сините ще му запази мястото до зимата. Браво на Станич - страхотен гол вкара!

Върни се в “Лудогорец”