Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 03 сеп 2025 23:00

ReBorn1982 написа:Няма място за сравнение. При Топузаков топката доста пъти тупка леко пред него, има време да се прицели, Ван Бастен получава балонна топка и въобще не я чака да тупне дори, а още от въздуха я забоде с хирургическа точност. Това е изпълнение по инстинкт, тук нямаш време да мислиш, да се прицелваш ....

А и значимостта на мачовете - едното е финал на европейско първенство, другото умрял мач от А група .....

Нито ъгъла на Топузаков е по-голям, нито отиграването по лесно, след като топката му тупка един път, в случая мача няма значение. И съм сигурен, че ако беше обратното, Топузаков беше вкарал гола на Бастен, а Бастен гола на Топузаков, пак щеше да кажеш, че на Бастен.е по-добрият.
Няма да споря, това си е твоя "преценка".
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 03 сеп 2025 23:47

Някой знае ли дали утре ще пускат наши фенове в сектора за гости (Сектор Г, блок 44)?

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 04 сеп 2025 06:59

https://www.facebook.com/reel/760214793 ... _feed_unit
Истината за разпада в българския футбол в 2 минути ;)
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 сеп 2025 07:48

Изображение

Изображение

Изображение

Beyonddeath
Контакти:

Мнениеот Beyonddeath » 04 сеп 2025 07:56

The_Miz написа:Някой знае ли дали утре ще пускат наши фенове в сектора за гости (Сектор Г, блок 44)?

Странен въпорс, какво ще правиш при Испанците?

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 04 сеп 2025 07:59

damyanov1963 написа:
ReBorn1982 написа:Няма място за сравнение. При Топузаков топката доста пъти тупка леко пред него, има време да се прицели, Ван Бастен получава балонна топка и въобще не я чака да тупне дори, а още от въздуха я забоде с хирургическа точност. Това е изпълнение по инстинкт, тук нямаш време да мислиш, да се прицелваш ....

А и значимостта на мачовете - едното е финал на европейско първенство, другото умрял мач от А група .....

Нито ъгъла на Топузаков е по-голям, нито отиграването по лесно, след като топката му тупка един път, в случая мача няма значение. И съм сигурен, че ако беше обратното, Топузаков беше вкарал гола на Бастен, а Бастен гола на Топузаков, пак щеше да кажеш, че на Бастен.е по-добрият.

Ама Топузаков не отиграва от воле летяща по въздух топка, няма никакво място за сравнение между сложността на двата удара. Плюс това ми се струва, че т.нар. Топчо искаше да центрира, обаче удари криво топката и по случайност стана удар .....

Не знам защо намесваш тук клубни пристрастия. Аз съм виждал и много красиви и сложни за изпълнение голове на левскари, примерно този на Гонзо от финала за купата срещу Нефтохимик в Пловдив .... никога няма да отрека нещо красиво само щото е от левскар. Просто в случая голът на Ван Бастен е наистина висше изкуство.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 сеп 2025 08:23

Beyonddeath написа:
The_Miz написа:Някой знае ли дали утре ще пускат наши фенове в сектора за гости (Сектор Г, блок 44)?

Странен въпорс, какво ще правиш при Испанците?

Шъ ги припознае, какво друго
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 сеп 2025 08:25

ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:

Ама Топузаков не отиграва от воле летяща по въздух топка, няма никакво място за сравнение между сложността на двата удара. Плюс това ми се струва, че т.нар. Топчо искаше да центрира, обаче удари криво топката и по случайност стана удар .....

Не знам защо намесваш тук клубни пристрастия. Аз съм виждал и много красиви и сложни за изпълнение голове на левскари, примерно този на Гонзо от финала за купата срещу Нефтохимик в Пловдив .... никога няма да отрека нещо красиво само щото е от левскар. Просто в случая голът на Ван Бастен е наистина висше изкуство.

От същия ъгъл шутира и забива топката със същия параболичен удар в същия ъгъл на вратата след удар по топката от въздуха. Това ще го отречеш ли, или си мислиш, че тупналата топка е по-лесна за отиграване от посрещната във въздуха. Виждали сме много голове след удари от воле във въздуха.
На Бастен топката му падна точно на волето, на Елин му тупна пред него.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 04 сеп 2025 09:11

1914.1902, Тази сутрин къртиш ;)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 сеп 2025 11:24

Оранжевите еничари може да започват със свободните си съчинения. :)))

"Marca със специална статия за Георги Аспарухов: "По-голям от Стоичков"
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”