Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот TristaNNN » 03 сеп 2025 22:05

futbolqga написа:....

Според мен, ако отборът в рамките на следващата година замести няколко души (Лима, Охене, Мислович, Митков и Рилдо) с класни нови попълнения, вече смело ще можем да имаме амбиции за титла и групи през следващия сезон.

В тези сладки мечти има един малък проблем. ПрАблемчик, ако може да използваме реториката на Еб*лия Кобилова. :)
Трудно в един отбор може да събереш двама Уелтъновци, или двама Холмаровци, или двама Марианинци, или двама Робърти, или които класни играчи си избереш, освен ако не говорим за Милан на Анчелоти, Реал Мадрид на когото си искаш, Ман. Сити и т.н.
За финансовата част дума не отварям, нито пък за разни квоти на чужденци и т.н
ПрАблемчикът е, че няма как да заместиш "резерви"-ментаци с "резерви"-класа. Защо? Защото няма как да използваш пълноценно всички тях на терена (респективно да им гарантираш тлъстите бонуси за брой мачове, брой голове, асистенции и т.н. по договора - все пак "класата" им не е безплатна). Имам предвид в Левски, не в Реал или в Милан. В резултат на това почва цупене, почва несериозно отношение на тренировките, почват интрижки и каквото още се сетиш зловредно в съблекалнята на отбора.
Нека да гледаме по-реалистично на футболната обстановка у нас и в Левски конкретно, и да спрем да играем компютърни игрички. Там сигурно лесно се случва - правиш глупост и почваш игричката отначало. В реалния футбол обаче не става така.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 03 сеп 2025 22:22

TristaNNN написа:

Според мен, ако отборът в рамките на следващата година замести няколко души (Лима, Охене, Мислович, Митков и Рилдо) с класни нови попълнения, вече смело ще можем да имаме амбиции за титла и групи през следващия сезон.

ПрАблемчикът е, че няма как да заместиш "резерви"-ментаци с "резерви"-класа. Защо? Защото няма как да използваш пълноценно всички тях на терена (респективно да им гарантираш тлъстите бонуси за брой мачове, брой голове, асистенции и т.н. по договора - все пак "класата" им не е безплатна). Имам предвид в Левски, не в Реал или в Милан. В резултат на това почва цупене, почва несериозно отношение на тренировките, почват интрижки и каквото още се сетиш зловредно в съблекалнята на отбора.
Нека да гледаме по-реалистично на футболната обстановка у нас и в Левски конкретно, и да спрем да играем компютърни игрички. Там сигурно лесно се случва - правиш глупост и почваш игричката отначало. В реалния футбол обаче не става така.

Първо - квотите не са никакъв проблем, както се вижда. Второ - говорим да играем в групите със съответните приходи. Това предполага и равномерно натоварване на наличните футболисти. Другото са спомени от миналия век.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 сеп 2025 22:49

Венелин написа:
TristaNNN написа:

Първо - квотите не са никакъв проблем, както се вижда. Второ - говорим да играем в групите със съответните приходи. Това предполага и равномерно натоварване на наличните футболисти. Другото са спомени от миналия век.

Говорите да играете в групите със съответните приходи, което предполагало равномерно натоварване на всичките звезди накуп ли? :o
Кои сте вие - GenZ-поколението, чиито реални представи за футбола и спорта на практика се свеждат единствено до Плейстейшъна ли? :roll: Дадох ви идеален пример, ако и да е "от миналия век", че футболните реалности не са някаква игричка на таблета, в която почваш отначало, когато ти е кеф, все едно никакви глупости не си направил. И така, докато не го "докарате" до групите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 03 сеп 2025 23:02

TristaNNN написа:
Венелин написа:
TristaNNN написа:

Говорите да играете в групите със съответните приходи, което предполагало равномерно натоварване на всичките звезди накуп ли? :o
Кои сте вие - GenZ-поколението, чиито реални представи за футбола и спорта на практика се свеждат единствено до Плейстейшъна ли? :roll: Дадох ви идеален пример, ако и да е "от миналия век", че футболните реалности не са някаква игричка на таблета, в която почваш отначало, когато ти е кеф, все едно никакви глупости не си направил. И така, докато не го "докарате" до групите.

Тук не сме на едно мнение. Цунами, капитанът на отбора, седи резерва безропотно, което категорично доказва, че има ли желание, има и начин. На десния бек също имаме двама равностойни играчи, които може и да не са невероятна класа, но си създават необходимата здравословна конкуренция.

Например, Ради Кирилов и Жоро Костадинов вече са в такъв етап от кариерата си, че и за тях е по-добре да не играят по два мача в седмицата. Могат да пропускат, или да влизат резерви. Рупанов със сигурност, а вероятно и Сангаре могат да бъдат задържани в отбора, дори при наличието на нов нападател. На позицията зад нападателя сме без алтернатива. Ето ти места за 4-5 нови състезатели, които да създадат конкуренция.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 сеп 2025 23:11

Според мен, ако отборът в рамките на следващата година замести ..... с класни нови попълнения..... ще можем да имаме амбиции за титла и групи през следващия сезон....

futbolqga написа:....... На десния бек също имаме двама равностойни играчи, които може и да не са невероятна класа...

Е, па добре ... :?
[offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 сеп 2025 08:21

TristaNNN написа:
Според мен, ако отборът в рамките на следващата година замести ..... с класни нови попълнения..... ще можем да имаме амбиции за титла и групи през следващия сезон....

futbolqga написа:....... На десния бек също имаме двама равностойни играчи, които може и да не са невероятна класа...

Хахах, вадиш от контекст и цитираш непълни изречения, а в другите теми ревеш от "инструментите на пропагандата". Невероятна класа не са, но са достатъчно класни, за да създадат здравословна конкуренция е това, което съм написал. Тоест, не ни трябват Меси и Роналдо, а качествени играчи, които да паснат на стила на треньора и да са способни да изпълняват изискванията му за съответния пост.

За останалата част от мнението явно нямаш коментар и сме на едно мнение, щом си го изрязал :)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 сеп 2025 09:40

Виктор Любенов е преотстъпен на Хебър.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 сеп 2025 09:51

futbolqga написа:
TristaNNN написа:

Хахах, вадиш от контекст и цитираш непълни изречения, а в другите теми ревеш от "инструментите на пропагандата". Невероятна класа не са, но са достатъчно класни, за да създадат здравословна конкуренция е това, което съм написал. Тоест, не ни трябват Меси и Роналдо, а качествени играчи, които да паснат на стила на треньора и да са способни да изпълняват изискванията му за съответния пост.

За останалата част от мнението явно нямаш коментар и сме на едно мнение, щом си го изрязал :)

Не. Стори ми се, че хем така, хем иначе. Хем да са класни, ама хем може и да не са невероятна класа, което малко ме обърка какво точно искаш. Може би аз не съм те разбрал ясно.
Не вадя от контекст и не цитирам непълно, за да манипулирам мнения - правя го за прегледност и по конкретна теза, щото като почнат едни RE-RE-RE на ферманите и есетата във форума и няма четене, та най-малкото очаквам от теб едно извинение за забежката към пропагандата.
Последна промяна от TristaNNN на 04 сеп 2025 09:56, променено общо 2 пъти.
[offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 сеп 2025 09:55

Пак да попитам.
Отборите, с които Арда игра, бяха ли преодолими за ФК Левски? След като отговорът е около 99% да, то т.нар. РАЗБИВКА ни попречи да сме в някаква групова фаза.
И оная дузпа в Брага...

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 04 сеп 2025 10:33

Ние във всеки кръг изтеглихме едни от най-трудните съперници... Понякога е нужно и малко късмет.

Върни се в “Левски”