Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: tmanolov

Мнениеот Странджата » 03 сеп 2025 00:51

Нога, нозе не е русизъм, а по-скоро от стара основа - старославянска (старобългарска). Иначе, по съвременни словообразователни модели може би трябва да е стокрака, ама не сме капацитети като Балан,че да спорим :) Но като има белонога, двуноги, четириноги, защо да няма и стонога, но тука май е от умалително по русски модел - спомням си руска поговорка ножки тонькие, а жьiть хочеться ...
За друго не ми се ще да пиша, защото в късна вечер някои изтрещяват ...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот futbolqga » 03 сеп 2025 08:24

metodito написа:
olimpi написа:
metodito написа:@Странджа и olimpi, това като мразите някаква страна и народ съм се чудил по-национално самочувствени ли ви прави? Щото българите никога не сме били мразалянковски народ. Тъкмо напротив. Но пропагандата съм забелязал не прощава и мнозина оправдават съществуването си именно така. При някои омразата е негативно чувство, при някои положително. Обичат да мразят. Нали знаете как се определят принципно тези, които изпитват ненавист към определен етнос или народ?

Отговорът е много офф.

Аз не мразя Русия, изпитвам дълбока ненавист към сегашния режим в Русия, а и в Бг.

Имам близки приятели руснаци, работил съм там известно време, изпитвам уважение към културата, донякъде историята, научните постижения (професията ми налага да знам на доста добро руски ако искам да съм водещ в областта си и да не съм осакатен на ниво информация, просто една част от поколението колеги не знае английски, а китайски няма шанс да науча дори с жива граматика). Разбирането ми е, че ако човек има сантименти към Русия или както се казва по нашенски е русофил, въпреки че не обичам такива крайности, трябва да е антипутинист. Сегашният режим е събрал всичко най-лошо от царизма, сталинизЪма и арогатността и майцепродавството на новорусктата клика ака олигархиш (предишните поне са си обичали страната, тези я продават, но нашите наследници на БКП и носталгици по дивия соц им пляскат). Гарнирано с това, което правят в момента, което може да ни затрие като цивилзация е причината да ги наричам Мордор. Кокто по0бързо се оттърват от тези сатрапи, толкова пои-добре за всинца ни.Може да се каже, че поради действията му се избегнали гражданска война и руска окупация.

Пич, не ям доматите с колците. Типът измъквания в стил KlubZ някъде другаде.

И да. Отговорът на въпроса ми, на който не отговаряш. Нацизъм се нарича.
Чия цивилизация да затрие, аланкоолу? Циганистанската? Това че българинът смени ФСБ, Васко Кеца и "Нова генерация" с Азис и Слави Трифонов ли? Емилиян Станев, Тодор Колев, Валери Петров, Улицата и Иванка Гръбчева с "Колко ми даваш?", Кауфланд и "Ергена" ли? Че младите българи не знаят български и са функционално неграмотни ли? Ти преди 1989-та надписи на чужд език по магазините виждал ли си? А колко русизми си използвал?
Явно България е натрупала много лоша карма щом такива като вас има. Хубаво я унищожихте. Ако има втори живот ще се превърнете в плъхове.

Доживях да видя комунета да се мислят за левскари - по-тежка шизофрения на този свят няма.
Фен на властта, опитала да приключи съществуването на България и да я направи 16-та република, тръгнал да се грижи за "унищожението" и днес. Ако бяха останали на власт твоите любимци, днес нямаше да има какво да се "унищожава"! Изобщо да не споменаваме опита на БКП да откъсне Пиринска Македония от България и да я принесе в жертва на господарите си.
Реве за опростачването на нацията, ама се гордее с уродите, избили цялата българска интелигенция. Няма такава олигофрения, честно.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 03 сеп 2025 10:33

Доживях да видя комунета да се мислят за левскари - по-тежка шизофрения на този свят няма.

Мерси, не исках да съм груб към левскар...

И последно от мен по темата, защото не й е нито тука мястото, а времето то ще си покаже.

Носталгията по дивия мракобесен соц. режим е обяснима: за дъртите причината е хормонална и спомен по едни времена когато посредствеността , мързела и тъпотията, стига да си верен на партията или не дотолкова тъп да бъдеш конформист, позволяваха професионална реализация (по партийна линия) или иначе това са хора, които са се възползвали от системата по един или друг начин (вкл. милиционери и най-вече военни). А младите...ами част са възпитавани от горните идиоти.

Нещата са непоправими, пропуснахме лустрация и забрана на БКП и производните й. Дори сравнително нормално изглеждащи политици от бсп (наношрифт) се изокват неподготвени, обичайки чужда държава повече от собствената си цитирам "Че също така успяхме с много пари да удължим агонията в Украйна и да затъваме във войната малко по-бавно, докато военната индустрия на САЩ трупа печалби?! ". Да не говорим за други, които диретно призовават България да бъде денацифицирана, каквото и да означава това, по почин на Украйна и които сигурно получават ДО от предаванията на Соловьов.

Май удобно се пропуска от част от обществото (просто забрави) за 16тата република (държавна измяна), Чернобил (геноцид към собствения си народ) и че онзи режим винаги е бил готов да жертва собствения си народ и държава в името на чужди интереси.

Една от най-големите злини извършени от мракобесния соц. режим е създаването на няколко поколения от индивиди без критично мислене. Люде, които прочитайки нещо в газетата или в книга го взимат за най-чиста монета, без въобще да направят опит да се замислят аджеба дали това е възможно или не. Най-опасно е когато въпросната лъжа прилича в някаква степен на истина или пък е изговорена от съответния "авторитет". Примери бол: от пръскането отгорес с кемтрейлс, чипирането, думи на Чърчил, които н икога не е изговарял или пък партизански спомени (главоблъсканицата измислена от диалектическия марксизъм - монархофашизъм) и се стигне до дигиталното евро. За съжаление на територията са все повече такива "авторитети" вкл. с нАучни степени и хабилитация, и най-жалкото е, че им се дава трибуна. Явно наследниците на онази партия и носталгиците по онези диви врeмена така са свикнали или са приучени и следват сляпо заветите на мустакатия изрод: не е грешно да се лъже, но лъжата трябва да бъде правдоподобна.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 03 сеп 2025 10:45

Прекрасни последни две мнения, но моля в
https://forum.gong.bg/viewtopic.php?p=8475454#p8475454
И без това има нужда от повече нормални хора там :)

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 03 сеп 2025 12:19

Момчета, как да се предпазим от това, което ще последва загубата ни в четвъртък - ако е блезнена, ще се излеят тонове помия върху игралите от Левски българи ...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 сеп 2025 12:47

Странджата написа:Момчета, как да се предпазим от това, което ще последва загубата ни в четвъртък - ако е блезнена, ще се излеят тонове помия върху игралите от Левски българи ...

Ще се пазят вътре в отбора. А кой толкова ще играе от нашите? Че не ги следя. Вуцов и Кико сигурно. И двамата са пердета. А Марин така или иначе по-зле няма да е

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 сеп 2025 13:12

Странджата написа:Момчета, как да се предпазим от това, което ще последва загубата ни в четвъртък - ако е блезнена, ще се излеят тонове помия върху игралите от Левски българи ...

Какво предпазване, тук ще има възторг и дива радост, ако българските играчи се провалят.
Подготовката за това и заканите срещу тях, започнаха седмици по-рано.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 сеп 2025 14:15

То най-много Кристиян да играе, другите се съмнявам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 03 сеп 2025 18:37

Започнаха селските номера. Програмата на Левски е разместена по вкуса на разградските тумори.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 сеп 2025 23:33

Eminem написа:

Какво предпазване, тук ще има възторг и дива радост, ако българските играчи се провалят.
Подготовката за това и заканите срещу тях, започнаха седмици по-рано.

Mомчета, защо влизате в капана и тревогите на малките ганьовски страсти, обикновено присъщи за безродствени и примитивни привърженици, неотдавна пребоядисани в някои нюанси на червеното? :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”