Европейско първенство 2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Европейско първенство 2025
Днес предстои един от най-интригуващите мачове в групите, да видим дали сърбите ще се мобилизират
Пешич и аз никак не го харесвам.
Бодирога за мен беше съвършения играч за ФИБА баскет.
Евролигата като се замисля няма пряко отражение за националните отбори. Турците имат силен отбор но ако не съм изтървал нещо са далеч от успехите на клубовете в Евролигата.
Иначе Рики си беше приличен играч но така и не достигна ниво на топ играч за НБА.
Бодирога за мен беше съвършения играч за ФИБА баскет.
Евролигата като се замисля няма пряко отражение за националните отбори. Турците имат силен отбор но ако не съм изтървал нещо са далеч от успехите на клубовете в Евролигата.
Иначе Рики си беше приличен играч но така и не достигна ниво на топ играч за НБА.
Самият факт че Ергин им е треньор говори достатъчно, той не би поел отбор ако не виждаше потенциал поне за карето.
Относно сърбите, след контузията на Боги, арогантността на Йока ми идва малко в повече. Лично мнение- това е един отбор със силни лица, които не се вълнуват от мнението на настоящия си треньор.
Относно сърбите, след контузията на Боги, арогантността на Йока ми идва малко в повече. Лично мнение- това е един отбор със силни лица, които не се вълнуват от мнението на настоящия си треньор.

plmar написа:Относно сърбите, след контузията на Боги, арогантността на Йока ми идва малко в повече. Лично мнение- това е един отбор със силни лица, които не се вълнуват от мнението на настоящия си треньор.
Кое на Йока? или
Арогантността на кой?
по избор
Аз може и да съм пропуснал нещо, но, ако Йока означава Йокич, кога е проявил арогантност?
Иначе - имат силни играчи, някои от които сигурно с по-голямо самочувствие от необходимото, но въпреки че аз самият не харесвам треньора им, не мисля, че те имат проблем с него.
Pichichi написа:Евролигата като се замисля няма пряко отражение за националните отбори. Турците имат силен отбор но ако не съм изтървал нещо са далеч от успехите на клубовете в Евролигата.
Двамата най-добри играчи на турците са от НБА, а в отборите им в Евролигата аз само Ларкин го знам като лидер. Там наистина са доста разбъркани нещата.
От Испания ниво на топ играч в НБА са имали само братя Гасол, но Рики без да стане истинска звезда си остана релевантен. Може би ранното изгряване го натовари с по-големи очаквания.
Точно това казвам и аз, нямат проблем с него, не ги вълнува мнението му.
Иначе става топ мач!
Иначе става топ мач!

plmar написа:Точно това казвам и аз, нямат проблем с него, не ги вълнува мнението му.
А, аз не казвам такова нещо, в историята е показвал умения да разтърси отбора. На световното 2002 беше изгонил някой за разваляне на дисциплината. А ако си гледал мача им с Австралия на олимпиадата, може да си видял как ги овика, когато оставяха Милс да си вкарва и им дръпнаха с нещо като 20 точки разлика. Има го в YouTube като кратко клипче, май направо им тегли една.
Викам да спрем с Пешич, не заслужава чак такова внимание.
А мача си е топ отвсякъде. Чакаме второто.

plmar написа:Викам да спрем с Пешич, не заслужава чак такова внимание.
С Пешич да спрем - аз не го харесвам, но човек, който е старши треньор на този отбор и го е водил до 2 място на световното и на 5 точки или 2 минути от това да отстрани отбора на Щатите с Леброн, Стеф и Дюрант все заслужава някакво внимание :)
По-интересно ми е това за арогантността на Йока - така и не обясни за Йокич ли става дума и, ако да, кога и как я е проявил?
-
ReBorn1982
plmar написа:Викам да спрем с Пешич, не заслужава чак такова внимание.
Ти наясно ли си кой е Светислав Пешич, та се изказваш така пренебрежително ??!