Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
ReBorn1982

Re: Без цензура!

Мнениеот ReBorn1982 » 02 сеп 2025 21:19

damyanov1963 написа:
ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:, второто полувреме Саки пусна Гулит и той си ни заби същия гол с глава, като на руснаците на финала на Евро'88 за два на нула.

По-хубаво щеше да е Ван Бастен да ви забие един като от същия финал. Изображение

В първия мач на Герена Ники Илиев не му даде възможност, в реванша го остави, като се изнесе по-напред, даже и гол им вкара и Бастен, като видя свобода се развихри и вкара 4 гола.
М/у Другото, Елин Топузаков вкара същия гол, като на Бастен с/у руснаците в нащо първенство, но не помня на кой отбор.

Имам и аз някакъв такъв спомен. Баш същият не, малко по-голям ъгъл имаше май, но приличаше на онзи гол наистина .... ама и аз не се сещам срещу кого беше ....

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 сеп 2025 21:21

ugly bug написа:
realno написа:Ако ЦСКА е там където са феновете му, явно и феновете на ЦСКА са на оня свят. Армейщината се помина на 09.09. 2016г., но пък се появи припощината. :)))

Явно всеки път когато получиш болки отзад и се сещаш за ЦСКА.
Ако не са хемороиди то остава да са от нещо друго причинено от ЦСКА .
Изображение

Изкуствен интелект ли си ползвал за отговор? :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

На линия
ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 02 сеп 2025 21:21

bubka написа:
tmanolov написа:поредна топ фотосесия на гювендии (баси яката думичка, пък макар и на майчин език)

Да, абсолютен факт. Думата е много добра - някакси подъзнателно хващаш пълното и значение и какво се има впредвид с нея :lol: .

Уруспия, ама е по-грубо това. Само, ако си набрал много на някоя :lol: :lol: :lol: .

Мазмантия, шаврантия, кyрволяк ..... много думи има, богата е нашата родна реч омайна ....... особено на простотии. Изображение

На линия
ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 02 сеп 2025 21:32

tmanolov написа:
Halo написа:Бавните от Латекс нямат капацитета да схванат истината, че Левски няма нужда от ЦСКА, което умря на 09.09.2016-та година, защото е създаден преди това творение на партията, и си е печелел титли и купи от преди 1948-ма година. Те твърдят, че няма как да има Левски без ЦСКА, а пропускат факта, че съществува от 1914-та (може и 1911-та, защото тогава е създадено спортното дружество) до творението Септември при ЦДВ напълно самостоятелно. Та няма нищо страшно в липсата на ЦСКА. Страшното се случи преди 9 години, но само за тях.
това не е съвсем вярно - шествието на секБтор говори само и единствено за пълно припознаване! Такова няма нито стешу делиорманци, нито срещу Славия, Нито срешу ботевЪ… а реакцията отново на секБтор мачът да се играе на Герена, където винаги сме играли с Литекс, миналата година по тива време е повече от ясна - жалко

Факт е, че цялата ваша публика ги припозна. Мачовете между Левски и ЦСКА-София с нищо не се различават по заряд с тези между Левски и ЦСКА до 2015-а година ....

По същият начин и феновете на Ботев припознаха във Велбъжд Локомотив Пловдив, нищо че и те дуднеха много .... после за капак и те цунаха Металик Сопот и го припознаха за Ботев .....

За съжаление, както казва Винету от БанкИ, такъв е материалът по тези земи ....

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 сеп 2025 21:52

ReBorn1982 написа:
tmanolov написа:
Halo написа:Бавните от Латекс нямат капацитета да схванат истината, че Левски няма нужда от ЦСКА, което умря на 09.09.2016-та година, защото е създаден преди това творение на партията, и си е печелел титли и купи от преди 1948-ма година. Те твърдят, че няма как да има Левски без ЦСКА, а пропускат факта, че съществува от 1914-та (може и 1911-та, защото тогава е създадено спортното дружество) до творението Септември при ЦДВ напълно самостоятелно. Та няма нищо страшно в липсата на ЦСКА. Страшното се случи преди 9 години, но само за тях.
това не е съвсем вярно - шествието на секБтор говори само и единствено за пълно припознаване! Такова няма нито стешу делиорманци, нито срещу Славия, Нито срешу ботевЪ… а реакцията отново на секБтор мачът да се играе на Герена, където винаги сме играли с Литекс, миналата година по тива време е повече от ясна - жалко

Факт е, че цялата ваша публика ги припозна. Мачовете между Левски и ЦСКА-София с нищо не се различават по заряд с тези между Левски и ЦСКА до 2015-а година ....

По същият начин и феновете на Ботев припознаха във Велбъжд Локомотив Пловдив, нищо че и те дуднеха много .... после за капак и те цунаха Металик Сопот и го припознаха за Ботев .....

За съжаление, както казва Винету от БанкИ, такъв е материалът по тези земи ....

Факт, за съжаление
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 сеп 2025 22:23

ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:
ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:, второто полувреме Саки пусна Гулит и той си ни заби същия гол с глава, като на руснаците на финала на Евро'88 за два на нула.

По-хубаво щеше да е Ван Бастен да ви забие един като от същия финал. Изображение

В първия мач на Герена Ники Илиев не му даде възможност, в реванша го остави, като се изнесе по-напред, даже и гол им вкара и Бастен, като видя свобода се развихри и вкара 4 гола.
М/у Другото, Елин Топузаков вкара същия гол, като на Бастен с/у руснаците в нащо първенство, но не помня на кой отбор.

Имам и аз някакъв такъв спомен. Баш същият не, малко по-голям ъгъл имаше май, но приличаше на онзи гол наистина .... ама и аз не се сещам срещу кого беше ....

Това е мачът
https://levskisofia.info/match/18316509 ... sofia-3-0/

Малко изкуствен и полуестествен интелект :mrgreen:
А голът го има във фейса

На линия
ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 02 сеп 2025 22:52

Drunken_Master написа:
realno написа:Припознавачи, добре, че убихте клуба си, че да не бере тоя срам. Проявихте предвидливост и сега целия позор е върху Литекс. Кой казваше, че няма ползва от затриването на комунистическия клуб. :)))

Добре, ве. На мен много ми е чудно, какво толкова може да ти се е случило в живота, че постоянно да говорите за "оранжеви", "Литекс", "припознавачи", "люляци" и прочее, а не за собственият си отбор?! Това го наблюдавам у почти всички "левскари" тук? Очевадно повече мразите ЦСКА, отколкото да обичате Левски...

За Левски си пишем в другите теми, в тая сме длъжни да ви напомняме какво дъно копаете.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 02 сеп 2025 23:06

Самия факт, че трябва да им го напомнящ означава, че не са тези, които ще те разберат. Все едно байГаньо да се води фентъзи роман
САМО ЛЕВСКИ!

На линия
ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 02 сеп 2025 23:22

drvasko98 написа:Това е мачът

А голът го има във фейса

Да, това е май, сега го изгледах .... на мен ми излезна като написах в Гугъл - "Елин Топузаков гол Ван Бастен" .... никога не бих се сетил, че е в такъв умрял мач, мислех че е в някой по-сериозен, така ми е останало в съзнанието ....

Но определено оня беше далеч по-сложен, посрещна топката без никаква подготовка след дълъг пас и я изстреля мигновено като със шублер измерено ....

Роберто Карлос имаше един гол в испанското първенство, където па направо от аутлинията, с една от ония негови криви параболи, я забоде във вратата .... май с Тенерифе беше.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 сеп 2025 07:14

ReBorn1982 написа:
drvasko98 написа:Това е мачът

А голът го има във фейса

Да, това е май, сега го изгледах .... на мен ми излезна като написах в Гугъл - "Елин Топузаков гол Ван Бастен" .... никога не бих се сетил, че е в такъв умрял мач, мислех че е в някой по-сериозен, така ми е останало в съзнанието ....

Но определено оня беше далеч по-сложен, посрещна топката без никаква подготовка след дълъг пас и я изстреля мигновено като със шублер измерено ....

Роберто Карлос имаше един гол в испанското първенство, където па направо от аутлинията, с една от ония негови криви параболи, я забоде във вратата .... май с Тенерифе беше.

То и Ван Бастен е далеч по-сложеот Елин Топузаков :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”