Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

zdravkos
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот zdravkos » 31 авг 2025 21:40

Нов рекорд за статистиката Изображение

Изображение
Изображение Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 сеп 2025 21:35

Мачовете с Юнайтед ще са доста забавни тая година

Изображение

Bonbonko
Контакти:

Мнениеот Bonbonko » 02 сеп 2025 22:37

zdravkos написа:@Bonbonko,
разбирам гледната ти точка, ама цялото „ако няма ВЛ или ШЛ = провал“ звучи повече като ултиматум, отколкото като реална оценка на първи сезон. Да, хвърлиха се пари, ама това не е FIFA кариера – трансфери се правят и за бъдещето, не само за днешния ден.

Колкото до Исак – ако след години Реал или Барса тропнат на вратата, това важи за 90% от играчите в света. Така е било и ще бъде. Важното е докато е тук да вкарва голове и да помага на отбора - като Суарез или Коу ако щеш, макар, че при него беше по-различно, но пък с парите от него "дръпнахме" нагоре ...

Със Слот вече имаш шампионска титла в дебютен сезон – не мисля, че това е „правене за смях“.

Това кой колко пари е пръснал за трансфери не е критерии за успех!
Ей ти едно сравнение:
Това е за 5г.
https://www.transfermarkt.co.uk/premier ... =&intern=0

Ето и таблицата за изходящи и входящи от 2015/16г. до днес:
И виж само количеството играчи, които са имали на разположение някои от отборите!!!

Изображение

Според баланса за последните 10г., ето тези отбори(от 1 до 5 място в таблицата) могат да се тупат в гърдите и да обявяват всеки сезон за провал с оглед на похарчените средства, с изключение на МанС. разбира се!
А те пък в послените 5г. съсвсем смениха политиката си на трансфери и сега са като нас.Изображение
И тук ни копират вече ...

Така че нека дадем шанс на Слот и компания, вместо да чакаме всеки сезон да е или „трипъл“, или „провал“ Изображение

Здравко. Уважавам те и ти си един от малко свесни във форума. Но смятам следното:
1. Ние често се подиграваме на Сити, че харчат милиарди за да печелят трофеи. Сега Слот изхачни адски много.
2. След като са изхарчени толкова много пари е нормално да се очакват резултати и то веднага.
3. Защо Клоп не получи тази финансова подкрепа? Защо? За мен Слот е няколко класи под Клоп. Поведение, трактика, психология, мотивация... ВСИЧКО!
4. Исак си отиде много грозно от Нюкясъл заради нас. Това е червена лампа за мен, че много скоро когато го поискат в Испания ще прави същите цигански номера и при нас. Това не ми харесва и не се струва според мен.
5.
wolf написа:
Liverpool_EC написа:Изображение
На тия трансфери всичко освен титлата ще е провал и мисля всички го осъзнават. Отделно че титлата в Англия плаща 55млн евро повече от ШЛ (200 срещу 150)

6. Рядко сме на едно мнение с Вълчо, но щом той го казва значи ...

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 03 сеп 2025 04:46

Флориан Тюрлер, фен на Ливърпул от Швейцария, счупи световния рекорд за най-голяма колекция с фланелки на един отбор. Човека извади цели 1047 тениски на любимят си Ливърпул и беше вписан в книгата за рекорди на Гинес!

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 сеп 2025 16:52

Само допреди няколко години бяхме събрали отбор от джуджета и корнера беше мъка
Изображение

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 04 сеп 2025 05:25

wolf написа:Мачовете с Юнайтед ще са доста забавни тая година
Изображение

Е, те нали си купиха и вратар. Няма да го мъчат повече тоз завалия :))

SteffakaLFC
Контакти:

Мнениеот SteffakaLFC » 04 сеп 2025 18:29

Може ли , някой да ми каже - от къде могат да се купят билети за мач на Ливърпул ? Става въпрос , за мача Ливърпул - Реал Мадрид , на 3 ноември...

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 05 сеп 2025 11:28

Liverpool_EC написа:Флориан Тюрлер, фен на Ливърпул от Швейцария, счупи световния рекорд за най-голяма колекция с фланелки на един отбор. Човека извади цели 1047 тениски на любимят си Ливърпул и беше вписан в книгата за рекорди на Гинес!

Изображение
Изображение

Евала на този чичо! Прилича ми доста на Жерар Улие, Бог да го прости!

Върни се в “Ливърпул”