Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот olimpi » 02 сеп 2025 17:19

metodito написа:@Странджа и olimpi, това като мразите някаква страна и народ съм се чудил по-национално самочувствени ли ви прави? Щото българите никога не сме били мразалянковски народ. Тъкмо напротив. Но пропагандата съм забелязал не прощава и мнозина оправдават съществуването си именно така. При някои омразата е негативно чувство, при някои положително. Обичат да мразят. Нали знаете как се определят принципно тези, които изпитват ненавист към определен етнос или народ?

Отговорът е много офф.

Аз не мразя Русия, изпитвам дълбока ненавист към сегашния режим в Русия, а и в Бг.

Имам близки приятели руснаци, работил съм там известно време, изпитвам уважение към културата, донякъде историята, научните постижения (професията ми налага да знам на доста добро руски ако искам да съм водещ в областта си и да не съм осакатен на ниво информация, просто една част от поколението колеги не знае английски, а китайски няма шанс да науча дори с жива граматика). Разбирането ми е, че ако човек има сантименти към Русия или както се казва по нашенски е русофил, въпреки че не обичам такива крайности, трябва да е антипутинист. Сегашният режим е събрал всичко най-лошо от царизма, сталинизЪма и арогатността и майцепродавството на новорусктата клика ака олигархиш (предишните поне са си обичали страната, тези я продават, но нашите наследници на БКП и носталгици по дивия соц им пляскат). Гарнирано с това, което правят в момента, което може да ни затрие като цивилзация е причината да ги наричам Мордор. Кокто по0бързо се оттърват от тези сатрапи, толкова пои-добре за всинца ни.

Колкото до Олимпий Панов, да подлъгал се е, дали от наивност или недалновидност никой не знае, забравен герой, който даже не е сколасал да участва в заговора.... но преди това е спасил Сливнишката позиция и действа решително по време на преврата. Може да се каже, че поради действията му се избегнали гражданска война и руска окупация.
Последна промяна от olimpi на 02 сеп 2025 17:47, променено общо 1 път.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 02 сеп 2025 17:41

На Бат Насо, "Оскар" ли са му дали?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 02 сеп 2025 17:45

Олимпи Панов бил предател... какви глупости пишете бе? България след Освобождението може да тръгне по два пътя. Единият е с Русия, другия с Германия. Стамболов ни поставя в сферата на влияние на Германия. 50-60 години виждаме до къде ни води този път. България 1945 години граничи с българи, но без никаква шанс тези територии населени с тях, някога да се присъединят към нас... няма да пиша за няколкото национални катастрофи.
Олимпи Панов е противник да приемем "европейските ценности", за което заплаща с живота си. Режимът на Стамболов не му прощава.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 сеп 2025 17:49

metodito написа:Гадният рибар сега ще развали ракипиенето на хиляди:

Бившият футболист на Левски Жереми Петрис сменя белгийския Шарлероа с английския Уотфорд. Трансферът е на стойност 2 милиона евро и допълнителни бонуси, пише Фабрицио Романо.

Левски привлече Петрис през 2022 със свободен трансфер от Царско село, който по-рано прекрати съществуването си. Десният бек бързо спечели титулярното място на напусналия по-рано Драган Михайлович и бе сред най-постоянните в състава на Станимир Стоилов, изигравайки 53 мача за Левски.

Петрис бе сред най-големите открития на Мъри, но впоследствие отказа да остане в Левски, след като се стигна до разрив в отношенията на ръководството и специалиста, който напусна.

Няма как. За негри не съжаляваме. Ако беше бял елит, дори да беше евтин като Краев, щях да съжалявам. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

drvasko98
Контакти:

Re: olimpi

Мнениеот drvasko98 » 02 сеп 2025 18:21

Аз не мисля, че да отидеш в 14-ия в ЧШ от отбор играл в ЕКТ макар и за кратко е голямата работа.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2025 20:02

olimpi написа:
metodito написа:@Странджа и olimpi, това като мразите някаква страна и народ съм се чудил по-национално самочувствени ли ви прави? Щото българите никога не сме били мразалянковски народ. Тъкмо напротив. Но пропагандата съм забелязал не прощава и мнозина оправдават съществуването си именно така. При някои омразата е негативно чувство, при някои положително. Обичат да мразят. Нали знаете как се определят принципно тези, които изпитват ненавист към определен етнос или народ?

Отговорът е много офф.

Аз не мразя Русия, изпитвам дълбока ненавист към сегашния режим в Русия, а и в Бг.

Имам близки приятели руснаци, работил съм там известно време, изпитвам уважение към културата, донякъде историята, научните постижения (професията ми налага да знам на доста добро руски ако искам да съм водещ в областта си и да не съм осакатен на ниво информация, просто една част от поколението колеги не знае английски, а китайски няма шанс да науча дори с жива граматика). Разбирането ми е, че ако човек има сантименти към Русия или както се казва по нашенски е русофил, въпреки че не обичам такива крайности, трябва да е антипутинист. Сегашният режим е събрал всичко най-лошо от царизма, сталинизЪма и арогатността и майцепродавството на новорусктата клика ака олигархиш (предишните поне са си обичали страната, тези я продават, но нашите наследници на БКП и носталгици по дивия соц им пляскат). Гарнирано с това, което правят в момента, което може да ни затрие като цивилзация е причината да ги наричам Мордор. Кокто по0бързо се оттърват от тези сатрапи, толкова пои-добре за всинца ни.Може да се каже, че поради действията му се избегнали гражданска война и руска окупация.

Пич, не ям доматите с колците. Типът измъквания в стил KlubZ някъде другаде.

И да. Отговорът на въпроса ми, на който не отговаряш. Нацизъм се нарича.
Чия цивилизация да затрие, аланкоолу? Циганистанската? Това че българинът смени ФСБ, Васко Кеца и "Нова генерация" с Азис и Слави Трифонов ли? Емилиян Станев, Тодор Колев, Валери Петров, Улицата и Иванка Гръбчева с "Колко ми даваш?", Кауфланд и "Ергена" ли? Че младите българи не знаят български и са функционално неграмотни ли? Ти преди 1989-та надписи на чужд език по магазините виждал ли си? А колко русизми си използвал?
Явно България е натрупала много лоша карма щом такива като вас има. Хубаво я унищожихте. Ако има втори живот ще се превърнете в плъхове.
Последна промяна от metodito на 02 сеп 2025 20:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2025 20:05

noo написа:Олимпи Панов бил предател... какви глупости пишете бе? България след Освобождението може да тръгне по два пътя. Единият е с Русия, другия с Германия. Стамболов ни поставя в сферата на влияние на Германия. 50-60 години виждаме до къде ни води този път. България 1945 години граничи с българи, но без никаква шанс тези територии населени с тях, някога да се присъединят към нас... няма да пиша за няколкото национални катастрофи.
Олимпи Панов е противник да приемем "европейските ценности", за което заплаща с живота си. Режимът на Стамболов не му прощава.

По кой път те води, майна? Чуждопоклоническият ли? 200 000 убити в безсмислени войни? Колко национални трагедии? Детска смъртност, която за 20 век е чудовищна. Цър-цър.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 02 сеп 2025 21:38

metodito написа:
noo написа:Олимпи Панов бил предател... какви глупости пишете бе? България след Освобождението може да тръгне по два пътя. Единият е с Русия, другия с Германия. Стамболов ни поставя в сферата на влияние на Германия. 50-60 години виждаме до къде ни води този път. България 1945 години граничи с българи, но без никаква шанс тези територии населени с тях, някога да се присъединят към нас... няма да пиша за няколкото национални катастрофи.

По кой път те води, майна? Чуждопоклоническият ли? 200 000 убити в безсмислени войни? Колко национални трагедии? Детска смъртност, която за 20 век е чудовищна. Цър-цър.

Ако няма какво да кажеш, то поне не пиши. Много несвързано.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 сеп 2025 23:00

Методи, лъжеш просто. Дано не се превърнеш в плъх

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2025 23:03

drvasko98 написа:Методи, лъжеш просто. Дано не се превърнеш в плъх

Нищо не лъжа, човек. Радвай се на Цуганистан, в който превърнахте България.

Върни се в “Левски”