Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот tmanolov » 02 сеп 2025 09:16

burchill написа:
honda написа:Интересно доколко е вярно , това което се говори за трансфер на Майкон в Нант. За мен малко нереално ми изглежда , най-малкото има много малко време за да стане.

Казаха по Дарик искали са го под наем да не се минат случайно.Не сме приели естествено,несериозно е.

Ще те иска Нант и няма да отидеш - сериозно? Топ отбор от Франция? Припомнете ми кога за последно сме правили трансфер в топ отбор от топ 5 първенство? Последно май Гонзо преди 20 години, но може и да греша? та рпедставете си, че наистина е имало подобна оферта (което не го вярвам, но да предположим, че е имало) и ние сме я отказали - как ли ще се почувства моят кон в такъв случай? Или той е дошъл в Левски, щото това е била деЦката му мечта, а не за трансфер в по-голям клуб от нашия и предпочита да разцъква на калната нива в Добрич (образно казано) пред Парк де прас, така де пренс? А г.з. ще откаже някой леФ/евро, щото е мъШ и гради отбор за бъдещето - дооообре
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 сеп 2025 09:40

Не се ли продаде Майкон зимата следващо лято няма да му се вземат добри пари. Едва ли ще преподпише.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Мнениеот burchill » 02 сеп 2025 09:47

tmanolov написа:
burchill написа:
honda написа:Интересно доколко е вярно , това което се говори за трансфер на Майкон в Нант. За мен малко нереално ми изглежда , най-малкото има много малко време за да стане.

Казаха по Дарик искали са го под наем да не се минат случайно.Не сме приели естествено,несериозно е.

Ще те иска Нант и няма да отидеш - сериозно? Топ отбор от Франция? Припомнете ми кога за последно сме правили трансфер в топ отбор от топ 5 първенство? Последно май Гонзо преди 20 години, но може и да греша? та рпедставете си, че наистина е имало подобна оферта (което не го вярвам, но да предположим, че е имало) и ние сме я отказали - как ли ще се почувства моят кон в такъв случай? Или той е дошъл в Левски, щото това е била деЦката му мечта, а не за трансфер в по-голям клуб от нашия и предпочита да разцъква на калната нива в Добрич (образно казано) пред Парк де прас, така де пренс? А г.з. ще откаже някой леФ/евро, щото е мъШ и гради отбор за бъдещето - дооообре

Майкон го искат под наем!Какви пари ще му вземем от наем?Затова съм писал,че е несериозно.Нант отдавна не е топ отбор а средняк към опашкар и си броят и те стотинките като нас.Да пуснеш основен играч под наем е несериозно.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 02 сеп 2025 09:58

Това за Нант ако е така не е било за изпускане. Може да не са сега този отбор, който бяха, но във Францата хората са си малко консерви. Традиционни отбори като Бордо, Нант, ОМ, Стефаноа са много пО обичани и уважавани от изкуствено надути като ОЛ и ПСЖ, които дълги години бяха символ на лузърство (с една или две титли преди да ги чаршафосат). Да не говорим каква реклама ще бъде за нас да продадем играч в топ 5...а сега видях наем....е всеки иска да прецака другия или да мине тънко.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 02 сеп 2025 10:00

Обичайните мрънкачи пак.. Спрете се бе хора! Сега защо не сме били продали Майкон, а ако го бяхме продали, сугурно щеше да е пък защо сме го продали... Е няма угодия на някои хора..
Като го искат да дават 3мил евро и е техен..

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 сеп 2025 10:03

burchill написа:
tmanolov написа:
burchill написа:

Майкон го искат под наем!Какви пари ще му вземем от наем?Затова съм писал,че е несериозно.Нант отдавна не е топ отбор а средняк към опашкар и си броят и те стотинките като нас.Да пуснеш основен играч под наем е несериозно.

Ми има наем и наем - виж Джаксън в Байерн :mrgreen: Нант може да са всякакви сега (като нас), но са традиционен френски клуб - такъв трасфер, дори и само под наем, е знаков и говори много. Иначе ги погледнах - повечето им нови са под наем и очевидно нямат пари. Но кажи, ако гоним цена за моя кон, къде биха го забелязали и би блеснал (ако изобщо има качествата да блесне) - в калните ниви на ебати лигата, или у Франкрайха? Реторично питам, разбира се.

Апропо, раевиситите си мълчат като евани припоци за транферите и на КраВев, и на оня от Петрич(с) - очевидно играчи с качества, от които можеше да се направят пари, ако г.з. имаше поне малко мозАк, а не само мутренски похвати от 90-те години. Ма хайде, няма да подхващаме пак темата кой ги направи играчи и как 9/10 привлечени/открити/развити от рибаря играчи се продават за добри пари, а от новия пълнеж все още чакаме да се случи някакъв трансфер (изключая мега загадката Дарлан)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 сеп 2025 10:04

Нептунопоклонниците трябва да разберат, че времето на разпродажбите, каквото беше по времето на Костов, приключиха.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 сеп 2025 10:11

gdlk написа:Обичайните мрънкачи пак.. Спрете се бе хора! Сега защо не сме били продали Майкон, а ако го бяхме продали, сугурно щеше да е пък защо сме го продали... Е няма угодия на някои хора..
Като го искат да дават 3мил евро и е техен..

глей ся, отговарям ти, щото мисля, че не си раевист, а просто заблуден - смисълът на този Левски в този момент не е да прави отбор и да става шампион (хипофантастика), а да продава при първа по-сгодна оферта. Продажбите стават основно сега, лятото, след ЕКТ, когато си блеснал (нали така ни обяснява раевата кохорта за колЮ) в тях, а не щото си играл срещу Добруджа и си вкарал с петичка на числото.

Отделно, според нашия сайт, ние имаме договор с моя кон до 2027 (неясно кога през 2027, щото ние не обичаме да даваме такива факти). Ако е до 01.01.2027 и не го продадем сега, то зимата сделка е малко вероятна, а лятото той сам няма да иска да го продаваме, шото след 6 месеца ще си иде без пари и ще си вземе сам транферната сума, вместо да я вземе клубът. Ако е до 30.06.2027 е друга бира, а ако е до 31.12.2027 е трета бира - та хубаво е да се продаде сега, ако има оферта, иначе ор дъ кемъл, ор дъ кемълмен :geek:
Непринуден написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 сеп 2025 10:12

realno написа:Нептунопоклонниците трябва да разберат, че времето на разпродажбите, каквото беше по времето на Костов, приключиха.

стринке, гледй си печката и не си бутай гагата в нещата, от които не разбираш - питай кака кокорка по въпроса :geek:
Непринуден написа:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 сеп 2025 10:12

През последните години почти никой важен играч не преподписа. Сигурно и треньора ще се ослушва.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”