7 Кръг/Славия - ЦСКА /30.08.2025/ 21:15 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 7 Кръг/Славия - ЦСКА /30.08.2025/ 21:15 ч.
Да взимат Стойчо Младенов и да не се лигавят. Много е зле положението. Опитвах се да бъда оптимист, но не мога вече. Не мога да разбера как може да са толкова бездушни. :roll:
Дали не продаваме мачове? Аз мисля, че отговорът е ясен, след като всички видяхме тази абсолютно криминална обръщалка.
Много слабо играем.
В защита ни правят разногледи, особено отляво.
Заги е като Анчелоти спрямо Керкез в този мач.
Общо взето има едно полувреме на разположение босненецът да спаси постът си!
В защита ни правят разногледи, особено отляво.
Заги е като Анчелоти спрямо Керкез в този мач.
Общо взето има едно полувреме на разположение босненецът да спаси постът си!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Под прикритието на псевдо модернизма, левскарчто държи Керкез, защото е назначен от него и някак си му се ще да не е излагация поредна. А то само става все по-зле, плюейки на достойнството на клуба генерално.
Но е разбираемо за един левскар да се интересува повече от себе си, отколкото за омразния му червен клуб.
Но е разбираемо за един левскар да се интересува повече от себе си, отколкото за омразния му червен клуб.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Наблюдаваме ексклузивно preview на мача България-Испания, само цветовете са разменени. Аз не помня Славия да са ни натискали така, а сме играли срещу много, ама много по-силни Славии!
-
- Контакти:
Ебаси трагедията. Томаш насили и употреби шумадиеца няколкократно миналиия сезон, а те го взеха за негов заместник. Тотален некадъртик. Изобщо не ме интересуват трансфери, схеми, директори и путки майни. Негодника е последен в ефбет лига. ПОСЛЕДЕН!
Очевидно е неспособен да се справи с трудната ситуация в отбора, както бе неспособен да го стори и миналия сезон в Ботев, когато започнаха проблемите.
Златков и Мето Томанов чакам да кажат за Фичо нещо и дали той доведе недоразуменията Пастор, Сегер, Годой и той ли е виновен, че нямаме никакви крила и некадърника беше принуден да сменя схемата поради това.
Очевидно е неспособен да се справи с трудната ситуация в отбора, както бе неспособен да го стори и миналия сезон в Ботев, когато започнаха проблемите.
Златков и Мето Томанов чакам да кажат за Фичо нещо и дали той доведе недоразуменията Пастор, Сегер, Годой и той ли е виновен, че нямаме никакви крила и некадърника беше принуден да сменя схемата поради това.
Керкез да взема недоразумениетп в ляво, Туриста и пенсионера-аматьор на вратата ни и да си ги носи някъде.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Пичове, не съм вярвал, че ще го кажа но Славия ви скри топката това полувреме.
- redhooligan
- Контакти:
След силният мач който направи Т. Иванов в предишния кръг, сега е тотал щета. А оня престъпник от църквата ( даже не искам да му споменавам името ) е просто за разстрел. Как даваме 800к за такъв катър и аз не знам. Същото като и оня Исека за 1,5 милиона. Просто отбора е тотал щета и каквото и да се каже, ще е малко. Тази година се очертава да е по зле и от миналата, за което надали някой фен на отбора е предполагал, че може да стане!
P.S. Славия заслужено си води в резултата и дори 2:1 е най-малкото с което можеше да свърши полувремето.
P.S. Славия заслужено си води в резултата и дори 2:1 е най-малкото с което можеше да свърши полувремето.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Треньорът е под всякаква критика. Още от началото се видя, че Славия ни дебне на контри с добре тренирани дълги извеждащи пасове, че се намират страшно много пробойни в рехавата не защита, особено по фланговете. Защитата според мен трябваше да бъде уплътнена, но Керкез наблюдава безпомощно как всяка атака на Славия е потенциално голова и не прави нищо.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!