TristaNNN написа:honda написа:.....
Споменах, че вече сме дискутирали тази тема лично с теб. Много мразя да повтарям едно и също!
Тогава в ти сподели своето мнение за преговорите с НАП и ролята на Ивков, аз пък изразих моята позиция. Очевидно е, че мненията ни се разминават.
Ти твърдеше, че нямало как законно да се продаде играч на блядския отбор, аз тогава ти доказах с пример, че има как.
Ти твърдеше и продължаваш, че НАП са щели да ни пратят при четирибуквието, а аз не съм сигурен, защото съм наясно къде живея и през коя година. Тука не виждам смисъл от полемика - в историята няма "ако".
"Още чакам да ми кажеш/покажеш/докажеш..." си го запази за оня слабоумен припок-манипулатор в други теми. Каквото имах да казвам по темата, съм го казал. Ако има нещо неказано от моя страна, е най-вероятно, защото не съм сигурен, не мога да го докажа и в такъв случай е по-добре да се мълчи, вместо да се съчиняват удобни раазкази и манипулации, а и е безпредметно да се дъвче едно и също под различна форма - излишна загуба на време.
....
Просто не биваше да пишеш глупостта (пардон, ти не пишеш никога глупости, ама така ми се стори този път) за Стоилов, че избягал щото искал много пари и те и по не му ги дали, а сетне да се измъкваш като мокра връв, пренасочвайки огъня към Ивков с финтове от тема в тема. В името на някаквото ми останало уважение към теб, този маниер - тц. Не пред мен, моля.
И аз много мразя да се повтарям , още повече мразя думите ми да бъдат преиначавани .
Би ли посочил ,къде съм написал ,че "
Мъри е избягал щото искал много пари и не му ги били дали" - написах ,че Мъри напусна Левски защото не е бил доволен от парите ,които получава в Левски и от друго място ще получава повече- да не би това което съм написал да не е вярно . Настоящата му заплата е около 2.5 пъти повече отколкото получаваше в Левски. Не ми е известно Мъри да е искал по-висока заплата от тази ,която получаваше в Левски от ръководството на клуба ( дори и да поискаше увеличение какво увеличение щеше да получи?) . Много добре знаеш защо намесвам Иво Ивков , самия Мъри посочи като условие да остане в Левски Иво Ивков да бъде възстановен на позицията ИД. Самия Мъри много добре знаеше ,че това няма как да стане . Със същия успех можеше да поиска в съседната стая да го очаква гола Наталия Водянова( руски модел ,съпруга на Антоан Арно(син на най-богатия човек в Европа)) . Връщането на Иво Ивков значеше на 99% Левски следващия сезон да играе в аматьорските групи.
Ти твърдеше и продължаваш, че НАП са щели да ни пратят при четирибуквието, а аз не съм сигурен, защото съм наясно къде живея и през коя година. Тука не виждам смисъл от полемика - в историята няма "ако".- не го твърдя аз, твърди го шефа на НАП . Думите на шефа на НАП бяха нещо като " ако ПФК Левски не си изплати задълженията ще престане да съществува под сегашната си юридическа форма" какво от това не ти е ясно? Сроковете и условията за изплащане на задълженията са пределно ясни и там няма какво да се коментира. Затова написах ,че нашите не са преговаряли с НАП , просто преговори е нямало. Пределно ясно ни е било обяснено ,че няма да има компромис, то и няма как да стане.
Ти твърдеше, че нямало как законно да се продаде играч на блядския отбор- не го твърдя аз , твърдят го компетентните държавни органи . Продължавам да твърдя,че схемата за която говореше Иво Ивков е незаконна. Тук не коментирам,че май никой освен Иво Ивков не виждал офертата от Сочи . Може да се разровиш в нета и да разбереш кой е собственик на ФК Сочи и каква е връзката му с България( бил е безброй пъти в България ,включително и на Герена) . Ако предпочиташ да вярваш на някои сдруженски шамани , а не на собствените си очи си е твой проблем .
Роля на Ивков в преговорите с НАП- НЯМА.
В интерес на истината Ивков беше сигурен ,че "Юнайтед Груп" ще вземе Левски и заложиха всичко на тази карта( да си призная честно и аз си мислех ,че там всичко е уредено) и беше с нагласата "онези идват и всичко ще платят ако остана ,това няма да бъде мой проблем, ако ме махнат -БХ , след мен потоп" .
Уви сделката с ЮГ пропадна и ... в един момент се оказа ,че 10 работни дни преди крайния срок за лицензиране не сме плащали по действащото споразумение и висим като изпразнен х**.
Всеки може да има мнение ,но безспорен факт е,че 10-на дни преди крайния срок ние нямахме споразумение с НАП и без никаква причина близо година не си бяхме плащали . От този по-голям гаф трудно мога да си представя . Ако ти беше на мястото на Сираков в подобна ситуация какво би направил?
Знам ,че за много от левскарите Мъри е поставен на пиедестал. За мен Мъри е най-добрия български действащ треньор . Той си професионалист до педантизъм. Но моето лично мнение ,че част от неговия професионализъм е и неговото сребролюбие . Което няма нищо лошо , това е дин от най-големите двигатели на развитието на човечеството. Просто човека работи за пари ,както и всеки от нас. Знам ,че много хора ще скочат срещу мен ,но нека да си припомнят какво направи Мъри ,часове след като Цв.Василев избяга от България? за по-младите бих напомнил какво направи Мъри точно преди 30 години?